Yarın ilk görüşme ve özgüvensizlik

Akşama hanım sarma yapmış tok gitmek olmaz demesin de

Bence kısa gorusme daha iyi begenmezse veya rahatsiz olursa goruşmeyi hizli bitirmenin de bahanesi olur, konu sahibi için de geçerli. Etkilenme olursa zaten daha uzun şekilde ikinci gorusme ayarlanir.
Supersiniz ilk gorusmede bende uzun kalmak istemedim zaten

Keşke buluşmaya giderken cinsiyet değiştirme ameliyatı da olsaymışsın Neyaptınbeyaaaaa

Ben de merak ettim nasıl geçti görüşme acaba. Sabah yorum yazacaktim da oglen arasi gorusme diyince mesai icin evden cikmistir zaten şöyle yapabilirsin boyle yapabilirsin demenin bi anlami kalmadi diye yazmadim

Evet kızlar görüştük:)Benim açımdan dusunduklerimi yaziyım önce:) Boyu 1 86 demisti, biraz kısa geldi daha yapılı bekliyordum ama zayıfmış.Geri kalan herseyi gordugum gibi.Birde yürüyüşnü begenmedim sanki bi garip geldi önden iyide arkadan sevmedimBiraz gecikmeli olarak gecti isine tekrar.Sohbetimiz güzeldi.Aynen resimlerdeki gibi oldugumu söyledi.Ayrılırken de tesekkur etti ve ikinci görüşme icin sabirsizlandigini söyledi.İltifat etmedi ama.Öyle geçti işte kızlar bakalım ne olacak.

Önden iyi ama arkadan sevmedim... hahahah. Allah da sizi güldürsün, bir yastıkta kocayın.

186 demisse max 180dir ahahahahhs
Gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…