[SUB][/SUB][SUB]Hayırlı olsun.. İnşallah yeni işinde cok mutlu çok huzurlu çok rahat olursun.. [/SUB]
Hayırlı olsun yeni işin..İlk gün gerginliği evet olur genelde herkesde.Çok düşünme yarını gelip geçicek o da diğer günler gibi..
mrb arkadaşlar 1 yıl ara vermiştim çalışmaya yarın işe başlıcam ama çok gerginim ilk gün gerginliği işte çok büyütüyorum nedense kimse ilk günleri sevmez sanrım:Snasıl davranmam lazım çekingen değilmdir aslında ama tanımadığım insanlar nebiliym bi yıl ara verdğim için stres yaptım işten çıkp yeni bi işe başlasaydım böle olmazdı ...
off 2 haftamı ay inş daha kısa sürer ya
ben o iyserine ilk defa basladim icin uzun sürdü isi bilmiyordum ,senin tecrüben vardir okadar sürmez
umarim kisa zamanda alirsin isinde mutlu olursun :)
Hayırlı olsun canım. Ne mutlu sana. Bütün yeni başlangıçlarda insan böyle olur. Çok çabuk alışacağına eminim
Ben senden de uzun bir ara verdim. İnşallah bana da nasip olur yakın zamanda Nazar
Bende sevmem işe başlama günlerini..
Üstelik ben bir de çekingenimdir, yeni insanlara karşı soğuk biriyim her ortamda
Ben bile atlattıysam herkes atlatırgözünde büyütme..
Hakkında hayırlısı olsun :79: ilk iş günün bitince de buraya nasıl geçtiğini yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?