yarın işe başlıyorum çok gerginim

firstbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
271
0
46
İstanbul
mrb arkadaşlar 1 yıl ara vermiştim çalışmaya yarın işe başlıcam ama çok gerginim ilk gün gerginliği işte çok büyütüyorum nedense kimse ilk günleri sevmez sanrım:Snasıl davranmam lazım çekingen değilmdir aslında ama tanımadığım insanlar nebiliym bi yıl ara verdğim için stres yaptım işten çıkp yeni bi işe başlasaydım böle olmazdı ...

[SUB][/SUB][SUB]Hayırlı olsun.. İnşallah yeni işinde cok mutlu çok huzurlu çok rahat olursun.. [/SUB]

Hayırlı olsun yeni işin..İlk gün gerginliği evet olur genelde herkesde.Çok düşünme yarını gelip geçicek o da diğer günler gibi..

mrb arkadaşlar 1 yıl ara vermiştim çalışmaya yarın işe başlıcam ama çok gerginim ilk gün gerginliği işte çok büyütüyorum nedense kimse ilk günleri sevmez sanrım:Snasıl davranmam lazım çekingen değilmdir aslında ama tanımadığım insanlar nebiliym bi yıl ara verdğim için stres yaptım işten çıkp yeni bi işe başlasaydım böle olmazdı ...

bende yeni basladimda affaladim önce 2 hafta kadar sürdü simdiyse ise gitmessem bi eksik hissediyorum öyleki alisdim

ALLAH yardimcin olsun

ılk ıse baslama olayı baya sıtres yaratır ama hersey orara gıdene kadar olur oraya gıdıp ıse basladıgında o sıtres ucup gıder umarım:34:ınsallah ıs arkadasların sıcak ınsanlardır sana yardımcı olurlar,hayırlı ugurlu olsun canım yenı işin...

Hayırlı olsun canım. Ne mutlu sana. Bütün yeni başlangıçlarda insan böyle olur. Çok çabuk alışacağına eminim :7:
Ben senden de uzun bir ara verdim. İnşallah bana da nasip olur yakın zamanda Nazar

Bende sevmem işe başlama günlerini..

Üstelik ben bir de çekingenimdir, yeni insanlara karşı soğuk biriyim her ortamda :17:

Ben bile atlattıysam herkes atlatır :9: gözünde büyütme..

Hakkında hayırlısı olsun :79: ilk iş günün bitince de buraya nasıl geçtiğini yazabilirsin :23:

Bende sevmem işe başlama günlerini..

Üstelik ben bir de çekingenimdir, yeni insanlara karşı soğuk biriyim her ortamda :17:

Ben bile atlattıysam herkes atlatır :9: gözünde büyütme..

Hakkında hayırlısı olsun :79: ilk iş günün bitince de buraya nasıl geçtiğini yazabilirsin :23:

mrb kızlar vala çok gergindm Allaha şükür güzel geçti bi prblem yaşamadım ofis ortamıda hoşuma gitti ama sürekli saate baktım bide başım çok ağrıdı bi türlü akşam olmak bilmedi sanki arada kk giridm stres atmak için iyi geldi:) eve geldm hemencecik akşam oldu :)daha alışamadım ama aşılşçam inşş

Back
X