Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Merhabalar

O kadar saçma yorumlar geldi ki artık yazmak istemediğim için konuya mesaj yazmadım fakat siz böyle söyleyince de merakları gidermek istedim

Dün gece geç saatler de sevgilime bu konuyu açtım ona iyi ki birşey söylemedin başka türlü olaylar çıkabilirdi ama benimle neden bu konuyu konuşmadın dedim cevap olarak söz üstü canımız sıkılmasın diye sustum dedi soğuk davranmandan dolayı kırıldığını anladım fakat söz günümüzün berbat geçmesini istemedim dedi ve gönlümü aldı az birazcık ve akşam sözümüz var...
geçen bir konu vardı park meselesi yüzünden polise şikayet etti diye kadınla adamı çocukları yan odada uyurken öldürülen ana baba var etraf manyak dolu ve kimse vatandaşı korumuyor herkes herkesin evi nerde işi nerde ulaşabiliyor o yüzden sözlün haklı
Allah mutluluğunuzu daim etsin

Merhabalar

O kadar saçma yorumlar geldi ki artık yazmak istemediğim için konuya mesaj yazmadım fakat siz böyle söyleyince de merakları gidermek istedim

Dün gece geç saatler de sevgilime bu konuyu açtım ona iyi ki birşey söylemedin başka türlü olaylar çıkabilirdi ama benimle neden bu konuyu konuşmadın dedim cevap olarak söz üstü canımız sıkılmasın diye sustum dedi soğuk davranmandan dolayı kırıldığını anladım fakat söz günümüzün berbat geçmesini istemedim dedi ve gönlümü aldı az birazcık ve akşam sözümüz var...
Merhaba
Çok sevindim umarım her şey yolunda gider her ikiniz içinde.

O laf atma yüzünden bizim bir tanıdık düğün sabahı taşlı sopalı kavgaya girdi. Kendi düğününde eli yüzü mordu. Kaç kat kapatıcı sürdüler adama. Yine de kızarik kizarik geçirdi düğün gününü.

İyi düşünmüş nisanliniz

He adam ses çıkarsaydı it mi kopuk mu belli olmayan adamlarla muhattap olup başını belaya soksaydı, bi tarafını deştirseydi ya da ölseydi daha iyiydi yani?

Ne bekliyordunuz? Bu ülkede park davasına birbirlerini öldürüyor insanlar. Sesini çıkarıp ne yapsındı? Bu sebepten soğumak nedir allah aşkına adam 190 olsa ne olacak karşıdakinde silah bıçak olmadığı ne malum?

Kendilerini bu kadar çok önemseyen piremseslerden nefret ediyorum.

Geçen sene benim yaşadığım şehirde,akşam 12 gibi adam eşiyle yürürken 2 tinerci laf atiyor adamda karşılık veriyor,ne oldu sonra peki?
Adamı kaç yerinden bıçakladılar ve öldü.
Belkide tinerci olduklarınıda bilmiyordu.
Cesaret ayrı aptallık ayrıdır anlayın lütfen

Merhabalar

Bence sevgilinin bir noktada sana, "sana laf attılar ama ben sesimi çıkarmadım çünkü..." demesini de katiyen beklememelisin. Üzerindeki baskıyı düşününce, bu baskı ile sağduyululuk arasında zor bir tercih yapmayı başarmış bir adam olarak bir de bu açıklamayı yapmaya gücü kaldığını hiç sanmıyorum.

Ayrıca soğuk davranmanı anlamış bu konuyu konuşmuşsunuz, bence bu da çok can sıkıcı olmuş. Bence ona, tekrar düşününce onun en doğrusunu yaptığına karar verdiğini söylemen gerekirdi. Onun senin gönlünü değil, senin soğukluğun için onun gönlünü alman gerekirdi. Çünkü yarın öbür gün böyle bir olay tekrarlansa neler olabileceğini düşünmen gerekiyor.. Atıyorum sevgilin böyle bir olayın tekrarında senin o günkü tepkini düşünerek adamların üzerine atlasa ve başına bir iş gelse? Senin ona değil surat yapmak, bir de olgunluğu için teşekkür etmen gerekirdi ...

Ben şiddete karşıyım, sıfır toleranslıyım ve ben sevgilimle böyle bir şey yaşasaydım, onun sus pus kalmasına içi içini yiyerek kahrolmasına fırsat vermeden, o serserileri atlattıktan sonra ilk fırsatta adamın boynuna atlardım, o çok övülmeye gelemeyip beni susturana kadar da hem benim canımı hem de kendi canını koruduğu için teşekkür ederdim. Bunu yapardım ki bir daha ki seferde de tehlikeye atmasın..

Bir düşün, senin soğukluğun, onun sana bir şey söylememesinden mi, yaşadığın toplumun ya da dünyanın dayattıklarının ince ince bilinçaltına işlemiş olmasından mı? Çünkü asıl neden bu ikinci seçenek olmasa, zaten o sessizlik senin içini kemirir kahreder, onun adına üzülür, telafi etmek isteyerek üzerine daha da titrerdin.. en azından soğukluk sokmazdın araya..

Kınadığımdan değil, ama bunun farkında olursan önüne de geçebilirsin diye düşündüğümden dile getiriyorum. Çünkü aslında o sosyal rol meseleleri çok tehlikeli.. Bazı zamanlarda tam bir utanç çukuruna dönüşürler. Bu örnek de öyle, bana kalırsa. Ve insanın omuzlarına ağır yükler bindirebilirler aynen bu olayda olduğu gibi, bunları sevgilin için söylüyorum, çünkü bu meselede en büyük çıkmaza düşen ve en derin utancı yaşayan muhtemelen o. Bunları kafa yorarsın, belki hissiyatın da değişir umuduyla yazıyorum.

Son bir örnek... Yarın öbür gün kadın olarak senden bir model davranış beklendiğinde ve bu davranışı yapamadığında ya da "beceremediğinde", o sana surat assa ya da soğuk davransa, bir de üstüne senin kendini açıklaman gerekse o utanç çukurunun içinde ne hissederdin, bir düşünürsen onun sessizliğini ve onu o çukurda yalnız bıraktığını daha iyi anlayabilirsin. Anlamaya çalış lütfen yazdıklarımı. Sonra artık onunla gurur duyduğunu mu söylersin, özür dileyip gönlünü mü alırsın bilemem ama bir şey yap ki, bir daha ki sefere bunu telafi etme düşüncesiyle ahmakça bir şey yapmaya kalkmasın..

Son düzenleme:
Merhabalar

canım yorumların çoğu saçma değil aksine sen çok alıngan bi yapıdasın :) bazı arkadaşların şakacı bi mizacı var herkes kendi üslubuyla cevap veriyor alınacak bişey yok :) bak gördün mü sevgilin çok mantıklı düşünmüş söz üstü kötü şeyler olsun istememiş. sonuçta sözünüzde bi bıçak yarasıyla ya da ağzı burnu dağılmış halde dolaşabilirdi. ya da belki çocuğa bişey olurdu hiç sözünüz olmazdı allah korusun.. yanında erkek olduğu halde laf atan birisi emin ol boş değildir bişeylere güveniyodur ki laf atıyodur. bi kurşuna bi bıçak darbesine bakar hayatınızın mahvolması. sen de öyle her şeye alınma tamam mı bize de alınma :)

Erkeklere yüklenen "koruyucu", kadınlara ise "korunmaya muhtaç" sıfatlarını kabul etmiyorum açıkçası. Erkek arkadaşınız da bir kavganın içinde bulunacak olmaktan gayet korkabilir ne var bunda? Orda kavga çıkarmasının size sağlayacağı bir fayda olmazdı, erkek arkadaşınız zarar gördüğüyle kalırdı bence. Abartıyorsunuz durumu.

Nasil bir bakis açınız var acaba? Bize biri sataşsa ben eşimi engellerim hemen aman bulaşma belki sarhoştur, kafasi guzeldir, satasacak yer ariyordur basimiz belaya girmesin diye...

sorun çözülmüş artık yazayım

bu beklentileri hayatınızdan çıkarın

korunmaya muhtaç değilsiniz gerekirse kendinizi koruyun

ama bu devirde laf atana bir şey denmez geç git bir yerin mi eksilir

bir de ne dediklerini bile yazmamışsınız belki size demediler kendi aralarında dediler vs vs

bir arkadaşı adamın biri ofisin önünde elledi bildiğin elledi

eşi de onu bırakmış daha araba ile geri geri çıkıyorken adamı görüp arabanın kapısını açıp adama saldırdı

bizim arkadaş da adam eşinden az kurtulunca adama kaç kaç diyormuş

sonra dedik eşin bunu duysa bir de sana girişse ne yapacaksın adam sinirlenmiş; sen, seni elleyen adamı eşinden koruyorsun

ama dedi adam biraz daha kalsa eşimin başı belaya girerdi adamı öldürse ne değişir elledi oldu bitti dedi

çok doğru düşünüyordu adama kaç demesi hata ise de eşinin yanında eşinin başı belaya girmesin diye uğraşıyordu

Arkadaşlar merhaba kadınlar kulübünü yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 3 gün önce yaşadığım sorunla ilgili birde siz değerli forum üyelerinden yorum almak istediğim için üye oldum baştan söyleyeyim konu sahte değil.

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok sevdiğimi , onsuz yaşamayacağımı düşünürdüm fakat 3 gün önce yaşadığım olay o kadar soğuttu ki kendisinden...

Sevgilimle evlilik planları kuruyorduk son 6 aydır ve geçen ay aileler tanıştı her şey çok güzel bir şekilde devam ediyordu sevgilimle çok ufak tefek anlaşmazlıklarımız olduğundan ruh eşim olduğunu düşünürdüm hep , beni sevdiğini o kadar çok belli eder ki inanın gözümün içine bakar hep.

Fakat 3 gün önce akşam sevgilimle gezerken karşıdan gelen iki kişi laf attı (bence küfür gibiydi) sevgilim , sevdiğim adam ses çıkarmadı o an dondum sankı insan hiç mi tepki göstermez sadece kıpkırmızı oldu bende birşey söylemedim ama inanın içime oturdu hayatta kavgayı gürültüyü sevmem ama onun sessiz kalması beni anlatamadığım bir duyguya soktu .Sevgilim 190 boyunda iri yarı da bir tip korktu mu bilmiyorum ama tepkisiz kalması kendisinden bir anda soğuttu. Duygularım çok karışık şuan ve yarın da beni istemeye söz takmaya gelecekler ama artık istiyor muyum emin değilim....

Kendisinin gururu kırılmasın diye bu konuyu konuşmak istemedim ama olay oldu olalı çok soğuk davranıyorum ve onun da bu duruma tepkisi yok.Ben o an onun onlarla kavga felan etmesini istemem istemezdim ama bana da sahip çıkmasını beklerdim. Arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım bu kadar tepkisiz kalmasına şaşırdı normal değil sanki dediler. İnanın bu konuda duygularım çok karışık siz değerli forum üyeleri lütfen bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum sizin yorumlarınız dan sonra konuyu anneme açacağım gerekirse bu duygularım geçene kadar isteme olayının ertelenmesi söyleyeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Ne yapmasını beklıyorsun bırsey soylese adamlar agzını yuzunu dagıtacaktı sevgılının mutlumu olucaksın o zaman.En dogrusunu yapmıs.

Cok dogru bir hareket yapmis. Laf atanlarda zaten bicak silah vardir ona güvenip magandalik yapiyorlar. Ama sizin nisanliniz olacak adami 3 yildir taniyip bu hareketi anlamlandiramamaniz tuhaf. Yine de evlenme kararini gozden gecirmekte fayda var. Bu olaydan dolayi degil de sanki her sey goze batacakmis gibi. Genel bir soguma durumu olmus olabilir.

Kavga etseydi de bu adam kavgaci dovuscu diye sogurdun herhalde. Erkekler ne yapsa yaranamaz sizin gibi baayanlara :KK59:

Back
X