- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
Kizlar yarin sabah ki oturuma girecekler sinav suresi kac dakika acaba???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her ders yarım saatKizlar yarin sabah ki oturuma girecekler sinav suresi kac dakika acaba???
14.00 da başlıyorHm anladim farkli farkli yani peki ikinci oturum kacta basliyor
Eğer yarın 1. Sınıfların sınavına girecekseniz 9.30 da karışık mı olur bilmiyorum benim girdiğim sınıf hep 1. Sınıftı ilk sınavda 4 ders vardı her ders 30 dk toplam 120 dk,pazar Günü'de 3 dersten gireceğim oda 90 dk olur.Ben gozetmenlik yapicam da o yuzden merak ediyorum kaçta bitecek acaba diye :) sabah 9.30 da baslayan oturum en fazla kac saat surer ki acaba ?
Merhaba
bende gözetmenlik yaptım aöf te sınav bitince sizin işiniz bitmeyecek maalesef sayımlar vs diğer oturuma kadar sürer işiniz her iki oturumda da görev alacaksanız 6 ya kadar falan hatta.
Tek oturum canim ama yedek gozetmenim insallah gelmeyen olmaz :)
hangi sınıfın dersine gireceğinizi nasıl biliyorsunuz? ben de bakayım :)Eğer yarın 1. Sınıfların sınavına girecekseniz 9.30 da karışık mı olur bilmiyorum benim girdiğim sınıf hep 1. Sınıftı ilk sınavda 4 ders vardı her ders 30 dk toplam 120 dk,pazar Günü'de 3 dersten gireceğim oda 90 dk olur.
Ben gozetmenlik yapicam da o yuzden merak ediyorum kaçta bitecek acaba diye :) sabah 9.30 da baslayan oturum en fazla kac saat surer ki acaba ?
En fazla 150 dkBen gozetmenlik yapicam da o yuzden merak ediyorum kaçta bitecek acaba diye :) sabah 9.30 da baslayan oturum en fazla kac saat surer ki acaba ?
Gözetmenin öyle bi görevi yok ya da değişmiş olabilir. Sınav süresi bitince kağıtları salon başkanıyla beraber paketleyip hadi eyvallah diyorsunuzMerhaba
bende gözetmenlik yaptım aöf te sınav bitince sizin işiniz bitmeyecek maalesef sayımlar vs diğer oturuma kadar sürer işiniz her iki oturumda da görev alacaksanız 6 ya kadar falan hatta.
Sanırım karıştırdınız.gelmeyen olduğunda işiniz kolay sadece kağıdı işaretlenecek vs ama sınav sonunda sayıma katılırsınız yedek dahi olsanız. öğlen 2 de en geç çıkmış olursunuz.
kolay gelsin
Canım ben öğrenciyimhangi sınıfın dersine gireceğinizi nasıl biliyorsunuz? ben de bakayım :)