• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın ki açık öğretim sınavına girecekler bakabilir mi???

Herkese başarılar. Hiç calisamadim. Allah attiklarimi tuttursun . Amin

Ben gozetmenlik yapicam da o yuzden merak ediyorum kaçta bitecek acaba diye :) sabah 9.30 da baslayan oturum en fazla kac saat surer ki acaba ?

Ben gozetmenlik yapicam da o yuzden merak ediyorum kaçta bitecek acaba diye :) sabah 9.30 da baslayan oturum en fazla kac saat surer ki acaba ?
Eğer yarın 1. Sınıfların sınavına girecekseniz 9.30 da karışık mı olur bilmiyorum benim girdiğim sınıf hep 1. Sınıftı ilk sınavda 4 ders vardı her ders 30 dk toplam 120 dk,pazar Günü'de 3 dersten gireceğim oda 90 dk olur.

Merhaba

bende gözetmenlik yaptım aöf te sınav bitince sizin işiniz bitmeyecek maalesef sayımlar vs diğer oturuma kadar sürer işiniz her iki oturumda da görev alacaksanız 6 ya kadar falan hatta.

Merhaba

bende gözetmenlik yaptım aöf te sınav bitince sizin işiniz bitmeyecek maalesef sayımlar vs diğer oturuma kadar sürer işiniz her iki oturumda da görev alacaksanız 6 ya kadar falan hatta.

Tek oturum canim ama yedek gozetmenim insallah gelmeyen olmaz :)

Eğer yarın 1. Sınıfların sınavına girecekseniz 9.30 da karışık mı olur bilmiyorum benim girdiğim sınıf hep 1. Sınıftı ilk sınavda 4 ders vardı her ders 30 dk toplam 120 dk,pazar Günü'de 3 dersten gireceğim oda 90 dk olur.
hangi sınıfın dersine gireceğinizi nasıl biliyorsunuz? ben de bakayım :)

Gözeteceğiniz sınavın süresini sınava gittiğinizde öğrenirsiniz. Şanslıysanız 30, şanssızsanız 120 dakika düşer.

Merhaba

Gözetmenin öyle bi görevi yok ya da değişmiş olabilir. Sınav süresi bitince kağıtları salon başkanıyla beraber paketleyip hadi eyvallah diyorsunuz ;)

gelmeyen olduğunda işiniz kolay sadece kağıdı işaretlenecek vs ama sınav sonunda sayıma katılırsınız yedek dahi olsanız. öğlen 2 de en geç çıkmış olursunuz.
kolay gelsin
Sanırım karıştırdınız.
Saat 9:30 daki sınav en fazla 5 dersten olur ve 12:00 da biter.Salon başkanı ve gözetmen optik ve kitapçıkları teslim eder ve çıkarlar.
Yarın bende salon başkanıyım,umarım hepimize 30 ar dakikalık sınav gelir:KK53:

merhaba
karıştıracak kadar bunamadım yahu gencim ben :)
İzmir de bir okulda 2 sene önce yapmıştım araştırma görevlisiyken hatta. bu işleri bişey sanıyordum çok heyecanlıydım vs ama aklımı yitirmemiştim aşk olsun :)
biz tüm oturumlar sonlandıktan sonra sayım yaptık hem imza hem optik hem kitapçık daha sonra çıktık.
bildiğimi söyledim bende valla bize öyle yaptırdılar.

hangi sınıfın dersine gireceğinizi nasıl biliyorsunuz? ben de bakayım :)
Canım ben öğrenciyim:KK53:Benim girdiğim hep 1. Sınıftı derken güz dönemi vize sınavında sınıftaki çoğu ögrenci 1. Sınıf öğrencileri diyecektim sınava girdiğim sınıfta ama bugün karışıktı galiba süresi 90 dk olanda vardı benim gibi 120 dk olanda vardı sanırım yanlış yazmışım kusura bakma.:eek:Sabah oturumu 9.30 oturumu 1. Yarıyıl. Ve 5. Yarıyıl oldu güz döneminde.

Back
X