- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
ben zaten mesafeyi coktan koydum selam bile vermedim birkere bile donup neden selami kestin diye bile sormadi eşi ilk zamanlar konusuyordy o da selam vermeden trans geciyor daveti de dedigim gibi bana degil kocama soyluyorlarBen olsam gitmem okadar samimiydiniz neden sana kendi davet etmiyo.. Cok can skci bi durum. Sende araya mesafe koyarsin oda anlar.
Aynen ya neden kesmiş ortada bişey yokken denge problemimi var acaba?hatt ust kat komsuma ben ona karsi yanlis bisey mi yaptim gerekirse ozur de dilerim dedim sen alingansin o lafini cekinmez bisey olsa soyler konusmuyorsa sen de konusma niye kafani taktin dedi ben de karsi komsum takilmayacak gibi degilki birden bicak gibi samimiyeti neden kesti dedim
bu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesinAynen ya neden kesmiş ortada bişey yokken denge problemimi var acaba?
insanlik ve komsuluk vazifesi olarak gideyim diyorum ama somestr tatilinde ilk hafta oglum bronsitten ikinci hafta kizim zaturreden hastanede yatti bi telefonla bile geçmiş olsun demediler bunlar bnm kapi komsumbence git biraz dur gel insanlik ve komsuluk vazifen..
Amin canım bazıları öyle ne yapacaksın valla içinden ne geliyorsa onu yap ayıp olur falan diye düşünme insanlar o kadar rahatki bi biz o ne düşünür bu ne der diye hareket ediyozbu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesin
işte ikilemde kaldim o yuzden fikirlerinize ihtiyaç duydumSelam vermediğin insanın Mevlüt'ünde ne işin var
Sen de o da gerileceksiniz gereksiz oturun evinizde
zaten ona da tavir aldim o da zaten dunden hazirmis hemen küstü benimleiki kadın biraraya gelince üçüncüyü feda edermiş.
duaya gidin ama sonrasında kalmayın. bu arada üst komşu da bana masum gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?