- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Gitmezdimmrb kizlar hemen konuya geciyorum benim ust komsumla aram cok iyiydi yedigimiz ictigimiz ayri gitmez nerdeyse ikigunde bir gorusurduk karsimiza yeni biri tasindi onu davet ettik ona ilk yaklaşan üst samimi olan komsum oldu derken biz üç komsu samimi olduk
sonralari bu ikisi pazara beraber gitmeye basladilar ben zaten gidemezdim kucuk cocuklarim var teklif etmediler ben de cocuklarimdan dolayidor diye seslenmedim evimin karsisinda piknik yaptilar yone cocuklarimdan firsat bulamayacagimi dusundukleri icin cagirmamislardir dedim
birgun üç komşu oturuyoruz ama karsi komsum surekli tersliyor beni alttan aldim zaten 2 dakikada bir ayy camasirlarim ayy camasirlarim dedi durdu
sonrasinda karsilastigimizda dedigi iyi gunler iyi sabahlat ama hal hatir sorma yok
bu durumu ust kat komsuma aktardim sen alinganlik yapiyorsun bana bile gecen hafta geldi cok yorgun ustelik hamile dedi hanfendi hamileymis ve benden saklamislar
dolayisiyla ben bunlara tavir aldim.benim de gururum var
daha cok sey var da uzatmak istemedim
dogum yapmış esime demisler yarin 3 te meblidimiz var ehlikeyf i de bekliyoruz ne yapayim
sormazlar ama sorarlarsa da söz bu sekilde diyecegimhayatta gitmezdim, sorarlarsa da beni degil esimi davet etmistiniz bana demediginize gore derdim...
muhtemelen zaten gelmez en azindan cagirmadi demesin diye esime dediler
nazarının değeceğini düşünüyordu çağırmasaydı zaten bizzat çağırmamış. gitme aman nazarın değer mazallah. sorarsa da nazar değmesin diye dersinve hanfendi hamileymis benden saklamislar neden sakladiniz dedim.kivirmaya basladi nazar deger diye korkmus
Ne muhtaç olacaksın saçmalama taxi denen bişey var ben olsam gitmem ha oda gelmedin diye dert etmez kendisinin seni davet etmesi gerekiyordu belki eşi ayıp olmasın diye demistir, ayrıca üst komşuyu dikkat et derim ...bu bayan ogretmen.mudur yardimcisi oldu ve son model araba aldilar bizim yok biz esimle birincisi havalandi ikincisi de isimiz dustugunde arabasini isteriz diye mesafe koydugunu dusunduk ki Allah ona muhtac etmesin
ay gitme mazallah nazar falan değer bebeğe... saçamalık ötesi böyle insanları etrafınızdan uzaklaştırın bence.ve hanfendi hamileymis benden saklamislar neden sakladiniz dedim.kivirmaya basladi nazar deger diye korkmus
Eşine demişler ya mevlidimiz var diye, o zaman sende eşinden geri haber yolla,ve gitmemeye karar verdim teşekkür ediyorum arkadaslar sanirim biraz da icimi dokmeye de ihtiyacim varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?