• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın kınam var ve ben çok mutsuzum..

ne canım bunda bu kadar üzülecek ben de kış geliniyim.hiçte takmadım böyle şeyleri gelen gelir, ben eğlememe bakarım doya doya tadını çıkardım ben,balayına da 5 yıldız termal bir otele gittik herşey harikaydı:31: nasıl bakaran olaya öyle gelişir, güzel bak, güzel düşün, keyfini çıkar...

Canımmm Allah sana upuzun çok çok mutlu bi evlilik nasip etsin inşallah . Zaten akrabalar bile gelse sadece bir sürü kalabalık . Ve emin ol seveniniz çoktur ve geleniniz de çok olacaktır canını sıkma . Hem herkes yaz gelini olacak . Sen kış gelini olarak bir farklılık yapmış olursun . kaldı ki altında arabası olanların çoluk çocuk okula da gitmeyeceği için gelmeleri sorun olmayacaktır:)

aksine herkes gelmişti tek taraflı olmasına rağmen düğün salonu dolmuştu.. eşimle memleketlerimiz birbirine uzak o yüzden tek tafarlı olmuştu ona rağmen full doluydu.. kışı kafaya takma gelecek insan geliyor.. yazın düğünü olupta yağmur yağıp düğünü perişan olanları biliyorum yine bizimkiler kapalı mekan karda yağsa yağmurda yağsa sorun yok.. hem 2 düğünümde salonda olmuştu seninde mi öyle olacak bilmiyorum ama o yüzden şanslıyız :9::9::9:

ay benim de düğün 10 haziran 2010 da oldu biz sıcak olacak diye havuz başı tercih ettik ve havalar da felaket güzeldi şans bu ya düğün başlamadan 15 dk önce nasıl bir yağmur anlatamam gelen geldi mi evet eğlendik mi hem de çok ama ne oldu bilior musun çok oynamaktan ıslandığımı farketmedim tentelerimn üstündeki yağmur suyunu yanlışlıkla kardeşimin üstüne boşalttılar sonuç ben düğünden sonra biraz neale oldum ama sonuç çok güzel ve harika bir düğün oldu hala insanlar anlatırlar eminim seninki de böyle harika bir düğün olacak mutluluklar dilerim

Boşver havayı sen mutlu ol yeter ,önemli olan bu değil mi bak normale döndü bile sadece soğuk birazcık sadece buna mı üzülüyorsun :1:,allah mesut etsin pişmanlık vermesin :46:

Felaket tellalı. Ne gerek var şimdi şöyle bir yoruma.

bu da ne demek yahu.....biz düşüncelerimizi yazamıyacakmıyız....küfür etmedim...kötü kelime kullanmadım....siz önce kendi yazdığınız yazıya bakın..ben böyle sizin gibi yazsam hemen ceza gelirdi....ne var bunda ortalığı karıştırmaya bayılıyorsunuz....yazdığınız yazı sizin için geçerli benim için değil....

valla benim ki haziranda oldu ama benim için bir felaketti ya..hem karnım çok acıktı yemek yemeye bile yetişemedik hem çişim geldi hem bir baş ağrisi allahım cabuk bitsin diye yalvardım resmen bi de daha çişimi yapmadan foto çekimine gittim allahhhımmm sana geliyorum dedim resmen ya;)))) merak etme hava soğuk olabilir nasıl olsa mekan kapalı cok güzel geçiceğine inanıyorm ;)

senin yanında olan yakınlarınla o kadar güzel vakit geçirirsin ki aklın hayalin durur. gelemeyen gelemesin inan az kişiyle bile acayip güzel düğün oluyor yeterki sen mutlu ol . sakın moralini bozma zaten kuafördü fotograftı kınaydı derken zaman o kadar hızlı akıcakki anlıyamıcaksın bile o kadarda güzel olcak bu günün tadını çıkar bakma sen millete .

Yıllardır sevdiğim insanla evleniyorum artık şükürler olsun rabbime. Yarın kınam var pazarda düğünüm. mutlu olmam gerekirken ben hiç mutlu değilim.. yıllardır böyle kar görmedi istanbul..isyan etmiyorum rabbim böyle uygun görmüş. ama ben böyle hayal etmemiştim, evet kış düğününün zorluklarını tahmin ettik ama bukadar kar yagıpta yolların kapancagnı hiç düşünmemiştim :(( yarın kına gecemde kendi kendimemi eğlencem ben kimse gelemicekmi şimdi :( bu havada evlenilirmi diyenler var etrafımda, onları duydukça dahada daralıyor yüreğim kalbim sıkışıyor. kınam düğünüm kötü geçicek diye çok ü<ülüyorum. evlenirken herşeyin tadını çıkar diyenlere bu halde nasıl tadını çıkartıcam diyorum..aranızda kışın evlenen varmı arkadaşlarım nolur bana bişeyler söyleyin, kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben :(

aa nasıl yani sen bu konuyu pazar günü yani 29 ocakta açmıştın hatta bende 1 gün önce düğüne gitiştim donmuştum resmen. seni okuyunca yazacaktım sonra işim çıktı yazamadımama bugün bakıyorum konu dün açılmış gibi anlamadım

benim arkadaşımında soğuk ve karşı bir havada ozak sonunda olmuştu düğünü. Gidene kadar buz kalıbı oldum resmen. ama en çok eğlendiğim keyif aldığım düğünlerden biriydi. ki ben düğünleri pek sevmem normalde. ama çok sevdiğim çok özel bir arkadaşımdı bununda etkisi var tabi. siz hiç merak etmeyin. sizi seven değer veren herkes mutlaka yanınızda olacaktır. hem bu düğün işleri biraz hatır gönül meselesidir. Sizin ve aileninz gittiği düğün sahipleri mutlaka iade-i ziyaret yapmak isterler :) şimdiden mutluluklar Rabbim bir yastıkta kocatsın inşallah. ne mutlu size sevdiğinizle evleniyorsunuz :) darısı tüm bekarlara olsun inşallah :)

düğün olmuş bitmiş yav :)

amannnnnnnnnnnn be güzelim sevdiğine kavuşuyosun kendine ait bir evin olcak ayrıca düğününe yakınların gelse bile yeter hiç kafanı yorcak bişey yok bence .......şimdidden hayırlısı olsun ömür boyu mutluluklar dilerimmmmm

havalar nasıl olursa olsun senin havan yerinde olsun :1:
boşver üzülme.
inşallah çok güzel geçmiştir düğünün.

Back
X