Yarın kızım geliyor..

Kadindan kadina degisiyo dirayetliyim ins bende cabuk atlatirim..

Hadi bakalım Hayırlısı sağlıkla al Bebeğini kucağına inşallah bizlere de çok dua et

İlk acil.ameliyat oldum .ne oldugunu anlayamadim.sondayi ameliyattan saatler sonra cikardi doktor.anlamadim bile.uyusuklugum da gecti.ilk ayaga kalkarken zorlandim.dikkat et usutme.sutum de geldi.
Simdi gebelıgım bellı sezaryen olcam..insan dusunmeden edemiyor.ne guzel gunun gelmis.guzel haberlerını beklıyorum.rabbım herkesın yardımcısı olsun

Tesekkur ederim aminnn..

Hiç korkmayın.Allahım o an geldğinde öyle bi cesaret veryr ki...Yrn hayırlısıyla saglıkla cıkarsnz hastaneden inşç

Ben daha yeni gebeyim şimdiden düşünüyorum nasıl Doğum yapıcam diye. Rahim dar benim ayıptır söylemesi bir şey yaşasam bile hemen kapanıyor doktor normal olamazsın demişti zamanında. Bende hiç bir şey hissetmeyeyim uyuyayım uyanayım bebeğim kucağımda olsun istiyorum. Anesteziden kalkınca saçmalayan olur mu ya :) şu büyük ameliyatlardaki gibi oluyor mu insan yoksa daha mı farklı ?

Bu arada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acısız sancısız inşallah

Hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu...
Anestezi şeklin ne olacak?
Ben spinal oldum. İnan ömrümün en güzel anlarını o ameliyathanede geçirdim:)
Merhaba canim bende cuma gunu kavusacagim bebegime insallah. Spinal olacagim ama cok korkuyorum. Nasil geciyor dogum biraz bahseder misin?

Merhaba canim hayirlisyla saglikli bir sekilde kavusursunuz insallah. Rabbim izin verirse benim dogumumda cuma gunu. Rabbim kolaylikla gecirsin insallah.

Ben ilkini normal 2.yi sezeryan yaptım ben kendi adıma konuşayım sezeryanda hemen ayaklandım ve çok rahattım normal doğum beni mahfetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…