Genel anesteziden ameliyat ağrısı ve acısıyla uyanacaksın muhtemelen,ama uyuşturmada ilk ağrı ve acı zamanını hissetmeyeceksin yani en sıkıntılı zamanı atlatmış olacaksın
Uyuşukluğum geçerken adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ağrı kesici yaptılar birdahada ağrım sızım olmadı çok şükür. Bilmiyorum belkide bünye meselesidir bu.
Annem ve eşim olmasına rağmen uyuşukluğum geçer geçmez bebeğimle ben ilgilenebildim
İlk acil.ameliyat oldum .ne oldugunu anlayamadim.sondayi ameliyattan saatler sonra cikardi doktor.anlamadim bile.uyusuklugum da gecti.ilk ayaga kalkarken zorlandim.dikkat et usutme.sutum de geldi.
Simdi gebelıgım bellı sezaryen olcam..insan dusunmeden edemiyor.ne guzel gunun gelmis.guzel haberlerını beklıyorum.rabbım herkesın yardımcısı olsun
İlk acil.ameliyat oldum .ne oldugunu anlayamadim.sondayi ameliyattan saatler sonra cikardi doktor.anlamadim bile.uyusuklugum da gecti.ilk ayaga kalkarken zorlandim.dikkat et usutme.sutum de geldi.
Simdi gebelıgım bellı sezaryen olcam..insan dusunmeden edemiyor.ne guzel gunun gelmis.guzel haberlerını beklıyorum.rabbım herkesın yardımcısı olsun
Ben daha yeni gebeyim şimdiden düşünüyorum nasıl Doğum yapıcam diye. Rahim dar benim ayıptır söylemesi bir şey yaşasam bile hemen kapanıyor doktor normal olamazsın demişti zamanında. Bende hiç bir şey hissetmeyeyim uyuyayım uyanayım bebeğim kucağımda olsun istiyorum. Anesteziden kalkınca saçmalayan olur mu ya :) şu büyük ameliyatlardaki gibi oluyor mu insan yoksa daha mı farklı ?
Bu arada allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acısız sancısız inşallah
Merhaba hanımlar yarın ALLAH'ın izniyle doğumum var benim için dua edermisiniz kızımda bende sağlıkla çıkalım ameliyattan birde sezeryan olmuş arkadaşların GÜZEL anılarını duymak isterim şuan çok ihtiyacım vardaa...
Merhaba hanımlar yarın ALLAH'ın izniyle doğumum var benim için dua edermisiniz kızımda bende sağlıkla çıkalım ameliyattan birde sezeryan olmuş arkadaşların GÜZEL anılarını duymak isterim şuan çok ihtiyacım vardaa...