Yarın kpss açıklanıyor ve ben çok korkuyorum

ysmnkrtld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
29
0
86
Kocaeli
Yarın kpss açıklanıyor ve ben inanın çok korkuyorum.
çünki hatırlarsanız sınavım iyi geçmedi. Of ya yarın büyük bir ihtimal ağlamaktan gözlerim şişecek . Annemler akrabalar hep arayacak.
Yarın telefonumu kapatmam lazım ya :(

Yarın kpss açıklanıyor ve ben inanın çok korkuyorum.
çünki hatırlarsanız sınavım iyi geçmedi. Of ya yarın büyük bir ihtimal ağlamaktan gözlerim şişecek . Annemler akrabalar hep arayacak.
Yarın telefonumu kapatmam lazım ya :(

ben hatırlamıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

zaten insan kazanamamasına değil arayan soran, bak şunun kızı bak bunun oğlu laflarına yanıyo

bence kazanamadıysan kapat telefonunu nasılsa açmayınca anlarlar, en azından dert anlatmak zorunda kalmazsın

Aynen öyle yok çalıştın o kadar niye olmadı. Yok ahmet bu kadar puan almış
yok fatma şu kadar puan. Bunları kaldırabileceğimi sanmıyorum ......,
bir de herkes çok iyi yapmış yok sınav kolaydı sen niye yapamadın tarzında sorular.
Yarın yok olmak istiyorummmmm

kimseyi umursama bence,
bu senin hayatın...
ben de senelerdir girerim hep düşük alırım, mille tkonuşur girip duruyon kaç alıyon diye, düşük alıyom çok düşük hem de deyip geçiyorum
:)
sende öyle yapp... umursama kimseyi...
kpss çalışarak kazanılacak bi sınav deil, tamamen şanssssss

kesinlikle kpss şans işi bugüne kadar girmedim o sınava girmeyede niyetim yoksempatiksalakcinni

Ben her sene giriyorum mezun oldum olalı
ama bi türlü tutturamadım o şansı...
bu sene belki dedim ama, yine fazla umutlu değilim...
her sene de karar alırım ;
önümüzdeki seneye çalışcam die kaydirigubbakcemile3
patronum ilk girdiğim senelerde kızıyodu sınava girmeme, artık o da anladı kazanamadığımı umursamıyo :1:

canım seni çookk iyi anlıyorum..3 sene çektim o sıkıntıyı..
insanı iyi puan alamamaktan çok arayıp soranlar üzüyor..sanki kazansak atansak duymucak mısın ne diye arayıp da moral bozuyosun? kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum bazılarının..hele bi de bi halttan anlamayan akraba bozuntusu kadınlar aramaz mı?? deli olcaktım..
Allah yardmcın olsun, kendini bırakma..elbet bitecek sıkıntın canım..kimseyi takam

ben de ölmek ıstıyorum ,acıklanmasın ıstıyorum ..

tüm bir senemı bu sınav ıcın harcadım ,tüm planlarımı ıptal ettım ,karda kısta dershane yollarında tepindim

herkes yuksek puan alır kesın atanıcak gözüyle bakıyordu ..

yuksek puanlar alırdım denemelerde ,

ama sınavda o kadar kötü gectı ki ,cıkınca aglamaaktan helak oldum.

herkes kötü gectı dedım kımse ınanmadı ..

kötü gecmesı benım sucum..sorular cok kolaydı kacırılmayacak bır sınavdı ..

salaksalak düşünceler yuzunden ,ki soruları gorunce '' herkes yuksek alıcak atanacak ben kalıcam acıkta'' dıye dusundum moralımı bozdum..

herkes bırıncılıge mı oynuyorsun dogru soyle dıyor sımdı ımkanı yok yuksek alıp atanmamın.

yarın ıcın ölmek ıstıyorum..

tamamen sans ,ama bunu kımse bılmıyor

ben de ölmek ıstıyorum ,acıklanmasın ıstıyorum ..

tüm bir senemı bu sınav ıcın harcadım ,tüm planlarımı ıptal ettım ,karda kısta dershane yollarında tepindim

herkes yuksek puan alır kesın atanıcak gözüyle bakıyordu ..

yuksek puanlar alırdım denemelerde ,

ama sınavda o kadar kötü gectı ki ,cıkınca aglamaaktan helak oldum.

herkes kötü gectı dedım kımse ınanmadı ..

kötü gecmesı benım sucum..sorular cok kolaydı kacırılmayacak bır sınavdı ..

salaksalak düşünceler yuzunden ,ki soruları gorunce '' herkes yuksek alıcak atanacak ben kalıcam acıkta'' dıye dusundum moralımı bozdum..

herkes bırıncılıge mı oynuyorsun dogru soyle dıyor sımdı ımkanı yok yuksek alıp atanmamın.

yarın ıcın ölmek ıstıyorum..

tamamen sans ,ama bunu kımse bılmıyor

yinede umudunu kaybetme derim henüz ortada birsey yok olumunekankayizsmile

bende aynı durumdayım....çoook çalıştım,inanılmaz hemde....yani bundan daha fazlasını yapamazdım ama gelin görün ki yetiştiremedim.....taktik hatası yaptım..türkçeyi sona bıraktım....en iyi olduğum dersi sona bıraktımm:mymeka:matematikle oyalandım salak gibii...

halbuki tarih coğrafya iyiydi baya,hatta ilk onlardan başlamıştım ve aa kolaymış diye keyiflenmiştim başta...hiç böyle olacağını düşünmemiştim...sınavdan çıktığımda deli gibi ağladım...hani sınav zor olsa ve yapamadım desem içim yanmazdı böyle ama yetiştirememekkkk çokkk koyduumafoldumben

nasıl bakıcam sonuca yarın bilmiyorumm....3.girişimdi ve hep b u son diyodum...sanırım bi dahada kafa patlatamam bu sınava çünkü kafa kalmadılaelaelaelaelae

patronum ilk girdiğim senelerde kızıyodu sınava girmeme, artık o da anladı kazanamadığımı umursamıyo :1:
[/QUOT

kazansan güzel olurdu ama olmayıncada dünyanın sonu değilki :dance:

benım ılk gırısım bır daaha boyle hazırlanamam ..

bende yanlıs yaptım bebekkafa ,mat en ıyı oldugum derstı ama yapamadım mafoldumben

yarın olmasın mafoldumben

ya bır de yuksek puan almak mesele degıl aslında atanamadıktan sonra ben yuksek aldım atanamadım demek var dusuk aldım demek varrrrrrrrr

[/QUOT

kazansan güzel olurdu ama olmayıncada dünyanın sonu değilki :dance:

yani napayımmm...
ben yapamıyorum işte kpss yi napalım, herkes memur olacak diye bi şart mı var
:emir_bebek:

kızlar bu kpss eylül 26 sınavının giriş kagıtları eve ne zaman gelir 2hafta öncedenmi gelir nerde gircegimize dair
kızlar bu kpss eylül 26 sınavının giriş kagıtları eve ne zaman gelir 2hafta öncedenmi gelir nerde gircegimize dair

Son hafta bile gelebilir..
en erken 15 gün önceden gelir.

Son hafta bile gelebilir..
en erken 15 gün önceden gelir.

saol cnm ya bebegimden fazla ilgilenemiyom bu topicle sorayım dedim başarılar kızlar inş hepiniz kazanırsınızzz istediginiz gibi olur

Bende özelde çalışıyorum...Seneye kpss'ye girmeyi düşünüyorum.

Maddi yönden özel sektör çok iyi ama, kalıcılık konusunda malum...

Umarım herkes için hayırlısı olur...

yarın yazın kızlar buraya, valla bende merak ettim, söz bizim komşu şu kadar puan almış demicemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X