Yarın Kpss var ama ben sinirden uyuyamiyorum kizlar neolur bi bakin

Ben herkesin derdine kosuyorum yaziyorum ama benim derdime bakan yok. Iyi geceler.

Daha dur bakalım sevgili olacakları veya sürdürebilecekleri kesin değil.
Bu konuya yarından sonra dertlenebilirsin:)
Büyük ihtimalle ileriki yaşamında aklına bile gelmeyecek kişiler için sınav öncesi uykusuz kalma.
Başarılar dilerim ve tatlı rüyalar tabii.

Mrbb kizlarr
Bildiginiz gibi üniversiteye yeni basladim. Facenin bizim okulun sayfasindan bi cocuk beni eklemisti baktim ayni bolumdeyiz vs onayladim. Neyse okul acilmasina 1 ay var biz bununla bayagi sohbet ediyoruz diyceksiniz ki tanımadığın biriyle mi. Evet ama sohbeti cok guzeldi benimkini de oyle bulurdu. Herneyse okulun ilk gunu bulustuk gorduk birbirimizi ama farkli siniflara düşmüsüz. Bu arada ben gorunce de hoslanmadim değil. Neyse yine iyiyiz karsilasinca tokalasiyoruz falan. Onlarin sinifta bi kiz var kizi gorur gormez sinir olmustum hi hikmeti varmis demekki.
Yine iyi hoş sohbet falan ondan hoslandigimi anlamadiysa aptaldir o kadar belli ettim kiskandigimi bile dile getirdim. Fakat su son 3 gundur çok soguk konusmaya başladı. Bugun dedim noldu. Gonul isleri dedi.kim? O kiz. Tepemden asagi kaynar sular döküldü.. kiz da o kadar gorgusuz biri ki hal hareketleri cocuk resmen. Ben 18im bizimki 22 kizimiz da 21 yasinda. Simdi ne yapmaliyim seytan diyo ki ne yap et senin olsun. Öyle sevdigimden degil ama gururum kırıldı. . Lutfen ablalarim cok ihtiyacim var
canım bak erken davransam annen olacak yaştayım,yarın sınavın varmış kalk bi duş al dua et yat,böyle şeylerle de o gencecik ebyninin daha sonra meşkul et,bizde üniversite yılllarımızda girdik bu gönül işlerine iyi güzeldide o okul bitip herkes evine dönünce işte o zaman hayattan gerçekten koparabildiklerin eline kar kalıyor ,sana aşık olmayan birinin vermiş olduğu kırgınlık değil.zamanı gelip evlendiğinde gerçekten sevdiğin adamla o zaman bu günlerine çocukluk deyip gülüp geçicksin

yarın kpss var bunu mu düşünüyorsun
motivasyonunu böyle şeylere kanalize etme lütfen

yarın sınavuın varmış yat uyu ablacığım bunlar sonrada düşünülüp halledilir. erkek arkadaş mı sınav mı önemli.

Mrbb kizlarr
Bildiginiz gibi üniversiteye yeni basladim. Facenin bizim okulun sayfasindan bi cocuk beni eklemisti baktim ayni bolumdeyiz vs onayladim. Neyse okul acilmasina 1 ay var biz bununla bayagi sohbet ediyoruz diyceksiniz ki tanımadığın biriyle mi. Evet ama sohbeti cok guzeldi benimkini de oyle bulurdu. Herneyse okulun ilk gunu bulustuk gorduk birbirimizi ama farkli siniflara düşmüsüz. Bu arada ben gorunce de hoslanmadim değil. Neyse yine iyiyiz karsilasinca tokalasiyoruz falan. Onlarin sinifta bi kiz var kizi gorur gormez sinir olmustum hi hikmeti varmis demekki.
Yine iyi hoş sohbet falan ondan hoslandigimi anlamadiysa aptaldir o kadar belli ettim kiskandigimi bile dile getirdim. Fakat su son 3 gundur çok soguk konusmaya başladı. Bugun dedim noldu. Gonul isleri dedi.kim? O kiz. Tepemden asagi kaynar sular döküldü.. kiz da o kadar gorgusuz biri ki hal hareketleri cocuk resmen. Ben 18im bizimki 22 kizimiz da 21 yasinda. Simdi ne yapmaliyim seytan diyo ki ne yap et senin olsun. Öyle sevdigimden degil ama gururum kırıldı. . Lutfen ablalarim cok ihtiyacim var
Bugün yat, sınavdan sonra kafana takacak zamanın olur. Ertele yani...( sana seni sevmeyeni umursama derdim ama engel olamıyorsun kendine belli ki, o yüzden ertele diyorum)

Senle ayni yastayim canim giden gider takms ya uni hayatı böyledir dur bakalim ne olacak zaman ver kendine cidden git dus al ve uyumaya calis tamam zor kiz gicik sacini basini yolmak istiyorsun anladik ama ne gerekvar yahuuuu senin gelecegin soz konusu yapma arkadasim sen uzulursun

başka işin mi yok salla gitsin:KK52:
daha yaşın kaç hayatını yaşa ne öyle erkenden uğraşmaya değmez

Yarin sinaviiin vaaarr.. İnsallah Simavi gecersin sonra başvurduğun yere atanirsinn mulakati gecersin bakmisin meeemur olmusun maasin maşallah her ay tikir tikir yatiyoo.. Anacihin babacigin mutlu ohhhh ... İç bi bardak sutunu böyle dusune düşüne uyu boosver o kizi çocuğu.. Rabbim YARDIMCINIZ olsun

Back
X