- 25 Şubat 2016
- 961
- 1.323
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Canım seni hatırladım.Rabbim sanada hepimize hayır kapılarını açsın.Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.. güçlü ol lütfen
Amin canım.. bosanmak kötü ser gibi gözükse de hayır vardır insallah..Canım seni hatırladım.Rabbim sanada hepimize hayır kapılarını açsın.
Benim için onun fikrinin bir önemi yok artık haklısın. Yeni bir şehre tayin istiycem.bir ev alma planım var yüksek lisans yapıcam alese başvurdum.bundan sonraki hayatım için planlarım hazır.şu süreci hayırlısıyla bir atlatsam. Şiddet uyguladıgı halde 50 milyar tazminat istiyor.o kadar iğrendim ki anlatamamSen kendini biliyorsun vicdanın rahat olsun yalanlarla mücadele etmek çok çok zor; o günah da onlara ömür boyu yeter. Yalanlar döküldükçe kendini yeme sakın. O adam da gerçekleri çok iyi biliyor merak etme ama artık onun gözünde haklı veya haksız görünmen senin için önemli olmasın. Yoluna bak, temiz bir sayfa aç.
Babayı alır canım hiç merak etme içini ferah tut, yolun açık olsun bundan sonra çok çok mutlu ol inşallah.Benim için onun fikrinin bir önemi yok artık haklısın. Yeni bir şehre tayin istiycem.bir ev alma planım var yüksek lisans yapıcam alese başvurdum.bundan sonraki hayatım için planlarım hazır.şu süreci hayırlısıyla bir atlatsam. Şiddet uyguladıgı halde 50 milyar tazminat istiyor.o kadar iğrendim ki anlatamam
Yorumunuz çok dostça samimi olmuş . GüldürdünüzBabayı alır canım hiç merak etme içini ferah tut, yolun açık olsun bundan sonra çok çok mutlu ol inşallah.
Çok tatlısınız bütün stresim gitti.Kk nın böyle durumlardaki samimi destegini görüyorum inanın çok mutlu oluyorum.bir yerlerde iyi insanlar var halen.Babayı alır canım hiç merak etme içini ferah tut, yolun açık olsun bundan sonra çok çok mutlu ol inşallah.
Yorumunuz çok dostça samimi olmuş . Güldürdünüz
Orda şahitlere yalan dolan öğretti.saçma sapan konuşacaklar.kendime hakim olmam lazım.en zoruda bu bir sürü haksızlığa ugradım şimdi ben suçluyum onun gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?