Yarın mahkeme günü

Canımm benim ne olursa olsun o mahkemeye dimdik bakımlı bi şekilde git. O Nasıl bi adammış ya tazminat istiyor. Gurur olur insanda biraz. İyi ki kurtuluyorsun böyle bir adamdan

Seninle mi konuşmak istedi?

Ben resmen yüzümde güller açarak çıkmıştım mahkemeden.rahat olun sizde çok düşünüp planlayıp kendinizi strese sokmayın hayırlısı olsun inşallah

Ben ne planlar kurdum onun şahitleri geliyor yalan söylüyorlar ben sinirleniyorum haklıyken haksız oluyorum daha neler neler bir gittim bir kendi bir avukatı:)))sus pus oturuyor bizim sözde giydigi takım elbiseyi giymiş süslenmiş bende gayet rahattım

Ney 25 ekim mi? Ne kadar ileri bir tarih. Neyse senin için hayırlısı olsun.

Hakimle konuşmak ne demek. Ne konuşacakmis acaba. Avukatınin taktiği mi bu acaba. Senin avukat ne dedi bu işe?

Ney 25 ekim mi? Ne kadar ileri bir tarih. Neyse senin için hayırlısı olsun.

Hakimle konuşmak ne demek. Ne konuşacakmis acaba. Avukatınin taktiği mi bu acaba. Senin avukat ne dedi bu işe?
Hakim dava bitince buna dedi en güzeli anlaşmalı boşanma ama herkesin hakkını vereceksin dedi buda bende birsey diyebilirmiyim hakim bey dedi oda sen konuşursan kızda konuşacak sen sus en iyisi dedi

Hakimler iki tarafi da konusturmaz. Avukatlar ve sahitler konusur. Hatta avukatlar da oyle filmlerdeki gibi konusmaz. Ben de her durusma da stres olmustum ama davalar bitince bosyere kendime stres yapmisim dedim. Gecmis olsun. Ne kadar uzatirsa uzatsin eninde sonunda bosanacaksiniz davadan vazgecilmedigi surece.

Okuduğuma göre şimdilik geçmiş
bu süreçte rabbim yar ve yardımcın olsun canım
yolun bahtın şansın açık olsun heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…