yarın meleğime kavuşuyorum

fenerbahcemine84

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.357
7
356
kızlar 9ayı beraber geçirdik ve ben yolun sonuna geldim:CüvCüv:
yarın allah izin verirse meleğimi kucağıma alcam dualarınızı bekliyorum.
bende hepinize dua edicem hatta unutmamak için tek tek isimlerinizi yazıcamkaydirigubbakcemile5
allah hepimizi bir avazda kurtarsın :1hug::nazar:

Çok duygulandım canım.
ALLAH(CC)yar ve yardımcınız olsun.Hayırlısıyla meleğinizle kavuşmanızı dilerim.Hayr dualarda buluşmak ümidiyle...Selametle,sevgiler.

Emaneti en emine emanet olmanızı ve olmamızı dilerim.

aaaa canım yaa Allah kurtarsın güzel haberlerini bekliyoruz darısı BHK ELVİRA ve diğer aralık annelerinin başına

canım hayat senın için daha renkli daha anlamlı olucak yarın güneş daha güzel doğacak senin ve ailen adına (benim adımıda unutma olurma ) iyi haberlerle dön rabbim sağ sağlim kurtarsın

hadi canım rabbim sağ salim sizi birbirinize kavuştursun.buradan güzel haberler alırız inşallah:nazar::nazar:a.s.

canım benim yarın yeni hayat başlıyor senin için.dünyanın en güzel şeyini alıcaksın inş.kucağına.ereninin belkide bütün heyecanını bizlerle burda paylaştın,daha ufacık bir keseydi o,şimdi annesine kavuşacak kadar tosuncuk oldu.bizler için de erene yarın merhaba demeyi unutma oldu mu.
allah yardımcın olsun emineciğim.eşine ve sana sabır diliyorum yarın.

allah yardımcın olsun, inşallah sorunsuz bi şekilde güle oynaya alırsın eren paşayı kucağına..

benim yerime de öp, ele avuca gelince de mıncıklayıver annesi. :teytey:

canım allah hayırlı doğumlar versin.
aynı gün doğuma gireeğiz çok heyecanlıyım ağlamak isyiyorum ama yapamıyorum.
kendine iyi bak tekrar hayırlı doğumlar diliyorum senin için ve tüm doğumu bekleyen anneler için bol bol dua edicem.
kocaman öptüm

Bebekler geliyor birer birer:dance::teytey:
maşallah canım yaaa aralık annneleri kavuşuyor meleklerine..:nazar::nazar:a.s.

kolay bir doğum diliyorum hayatım.. inşallah erencik sağlıkla dünyaya gelir ve sonrasında da uslu paşa bir erkek gibi olur, üzmez anneciğini.. öpüyoruz ikinizi de

kızlar 9ayı beraber geçirdik ve ben yolun sonuna geldim:CüvCüv:
yarın allah izin verirse meleğimi kucağıma alcam dualarınızı bekliyorum.
bende hepinize dua edicem hatta unutmamak için tek tek isimlerinizi yazıcamkaydirigubbakcemile5
allah hepimizi bir avazda kurtarsın :1hug::nazar:

canım benim rabbim hayırlı doğumlar versin..
çok duygulandım valla.
çok heyecan vardır sende şimdi
yavruna negüzel yarın kavuşuyorsun
bizim içinde kokla
darsı başımıza
bizler içinde dua et bitanem
allaha emanet olun..

Canım;Allah sana kolay bir doğum nasip etsin,sağlıklı bir bebek ve bebeğine emzirmen için bol süt versin inşallah.Dualarım seninle.

Back
X