• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ne giysem?

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
kızlar yarın erkek arkadaşımla buluşcam ama ne giyeceğime karar veremedim daha doğrusu karar veriorum ama biraz göbek sorunum var o yüzden giydiğim şeyleri bir türlü yakıştıramıyorum kendime...
ne giyersem göbeğim fazla belli olmaz yani öyle aşırı belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor işte..olmazsa yarın erken çıkıp biraz alışveriş yapıcamda sizdende bir fikir alayım dedim

göğsün altından bollaşan bir bluz, dar paça bir kot giyebilirsin canım.
http://img197.imageshack.us/img197/1733/roba.jpg
böyle bir elbise de olabilir, kombinlerine yardımcı olurum seve seve :3:

teşekkür ederim canım güzel bir elbise böyle bişey düşünebilirim

ama daha öncesinde aslında ben şöyle bişey düşünüyodum da yakışmaz mı acaba? çok seviyorum bu tarz gömlerkleri ama kararsızım işte daha çok belli eder mi acep göbeğimi

L85xh.jpg (550 x 598 pixels)

Son düzenleme:

ama daha öncesinde aslında ben şöyle bişey düşünüyodum da yakışmaz mı acaba? çok seviyorum bu tarz gömlerkleri ama kararsızım işte daha çok belli eder mi acep göbeğimi

Gayet güzel bebişim, hem minik göbeği de saklar bu gömlek. Neden yakışmasın ki? Fıstık gibi de olursun bi de hafif bi makyaj, saçları da fönleyip at kuyruğu yaptın mı çocuk kalpten gider :ssz:

Gayet güzel bebişim, hem minik göbeği de saklar bu gömlek. Neden yakışmasın ki? Fıstık gibi de olursun bi de hafif bi makyaj, saçları da fönleyip at kuyruğu yaptın mı çocuk kalpten gider :ssz:

ayy teşekkür ederim canım yaa hep içim gitti ama bir türlü almayı cesaret edemedim...saçlarımı at kuyruğu değilde düz fön çekip salık bırakmak istiyorum canım bana at kuyruğu pek yakışmıyorda surat yapımdan dolayı :) ama hafif makyaj konusunda hemfikiriz. :)

ayy teşekkür ederim canım yaa hep içim gitti ama bir türlü almayı cesaret edemedim...saçlarımı at kuyruğu değilde düz fön çekip salık bırakmak istiyorum canım bana at kuyruğu pek yakışmıyorda surat yapımdan dolayı :) ama hafif makyaj konusunda hemfikiriz. :)
Çok iyi anlıyorum ben de at kuyruğu yapamayanlardanım tatlım :1:
Kırık fön de iyi gider aslında, düz fön daha çok yakışıyorsa düz fön yap tabi ki. Bir de o gömleklerle şöyle bilezikler çok güzel oluyor bak zaten kombininde de varmış: http://www.meleklermekani.com/v5_images/uploads/2011/06/bileklik3.jpg

Çok iyi anlıyorum ben de at kuyruğu yapamayanlardanım tatlım :1:
Kırık fön de iyi gider aslında, düz fön daha çok yakışıyorsa düz fön yap tabi ki. Bir de o gömleklerle şöyle bilezikler çok güzel oluyor bak zaten kombininde de varmış: http://www.meleklermekani.com/v5_images/uploads/2011/06/bileklik3.jpg

bayıldım canım tek kelimeyle...dur yarın onlarıda bir araştırayım :) şimdi o zaman iki seçeneğim var yarın erken gidiyorum hem göğüsten sonra bollaşan bluzlara bakıyorum hemde benim sevdiğim tarz gömleğe..
hangisi çok yakışıyosa onu alıyorum :)
zaten pantolon belli bişey dar paça jean :) oldu o zaman bu iş

Son düzenleme:
bayıldım canım tek kelimeyle...dur yarın onlarıda bir araştırayım :) şimdi o zaman iki seçeneğim var yarın erken gidiyorum hem göğüsten sonra bollaşan bluzlara bakıyorum hemde benim sevdiğim tarz gömleğe..
hangisi çok yakışıyosa onu alıyorum :)
zaten pantolon belli bişey dar paça jean :) oldu o zaman bu iş
Hayırlı olsun kuzucum sevgiline bol sabırlı bir buluşma diliyoruz, gözler üzerinde olucak ne de olsa :23:

merhaba :)

bu gömleğin benzeri bende de var ve ben de bir miktar göbek sahibiyim,kapatmaya uğraşıyorum :) evet gerçekten kapatıyor bu gömlek göbeği ama alırken kumaşına dikkat et canım,çok üstüne yapışan bir kumaş olmasın,ayrıca dökümlü dursun giyince, yoksa dar alırsan hiçbir anlamı kalmaz. ayrıca göğüs altından bollaşan bir bluz de alabilirsin, mesela şöyle:

$635048334253407930.webp

bu kadar uzun olmasına gerek yok tabi arkasının,ama bu tarz bir bluz çok rahat olur skinny bir kot pantolonla. hem göbeğim çıktı mı derdin olmaz,hem belim açıldı mı derdin :1:

merhaba :)

bu gömleğin benzeri bende de var ve ben de bir miktar göbek sahibiyim,kapatmaya uğraşıyorum :) evet gerçekten kapatıyor bu gömlek göbeği ama alırken kumaşına dikkat et canım,çok üstüne yapışan bir kumaş olmasın,ayrıca dökümlü dursun giyince, yoksa dar alırsan hiçbir anlamı kalmaz. ayrıca göğüs altından bollaşan bir bluz de alabilirsin, mesela şöyle:

Eki Görüntüle 780407

bu kadar uzun olmasına gerek yok tabi arkasının,ama bu tarz bir bluz çok rahat olur skinny bir kot pantolonla. hem göbeğim çıktı mı derdin olmaz,hem belim açıldı mı derdin :1:

senin önerdiğin bu bluzde çok tatlıymış yahu :) neyse bakıcam işte yarın ama seninkide aklımın bir köşesinde kalsın yani :)
çok teşekkür edrim yardımın için :)

Back
X