Yarın nikahım var ama burnumdan geliyor

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37

nikahım yarın.. ama tat tuz kalmadı kayıvalidem rezil etti günümüzü... sabah arayıp emir verir gibi aldıkları kararları söyledi.. gelin arabasında e ben oturucam demiş.. annem kaç kez dedi kardeşi istiyo ablasıda kardeşini istiyo diye verdiği cevap : asla mümkünatı yok asla bizde çok ayıp dedi.. düşünün kızlar arabayı zaten kaynım kullancak ayrıca gençler olmak istiyoruz nerde görülmüş kaynana gelin arabasına binmiş... arnavut bş de bunlar arnavut arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. daha neler neler dedi istanbula gelin geliyorum 1.5 saat mesafede yaşıyorum.. alayla alcaklar ve anneme telefonda size 3 kişilik yer ayrdık arabalardan,hatta akrabalar vardı onlara gelmeyin dedik demiş anneme :S annem şok oldu.. sadaka atar gibi.. ve demiş ki " ben duyuroum bazı yerlerden gelini çıkarmama para isteme oluyomuş kesinlikle öyle bişi olamaz ben rezil olurum gelini hemen salcaksınız demiş ya düşünün.. işte kuaförde bekleyecekmişim ben onları onlar alcakmış getircek eve gereken adetlerini yapacaklarmış öyle alay çıkıcamış.. bi de yolda alayın önü kesilmesin die yarı yola kadar kız tarafı geçirip geri döncekmiş sonra gelcekmiş... sabahtan beri ağlıyorum kızlar annemde öyle.. benim düğünüm olmycak ben istemedim ama kınam cafede oldu pasta istedik erkek tarafından 100 tl bişi onun bile lafını etti rezil olmuşlar çok ayıpmış pasta kesildi diye... yo nolur akıl verin annem verirm paranızı geri dedi artık

konuştum zaten hemen o da bana hak verdi ama demiş hayır kardeşi binicek demiş buna rağmen arayıp annemle çata çat laf söyledi her aldığının her yaptığının harcadığının lafını yapıyo.. biz böyle bi aile değilizdir.. bizde para mevzusu ayıp kaçar.. nasıl insan bu kadın ben anlamıyorum her lafın sonunda bizim adet böyle bizde böyle diyip duruyo kafayı sıyırıcam.. dedim eşime annen bitti benim için dedim yarım ağız anne derim o kadar dedim..

Kaynanaya bak düğün öncesi neler yapıyor. Nekadar ayıp ya. Canım sakin ol öncelikle. Nişanlınla konuştunuzmu bu durumu haberi varmı yaşanan olaylardan ?

görgüsüz kadın işte ......... çok zor inanki daha evlilik olmadan bu kadar karışıp sinirleri germiş evlendikten sonra daha fena olur ,,, ama bütün bunlar olurken damat bey neden bişşeler yapmıor ya anlayamadım

off ne kadar terbıyesızce kusura bakmayın ama ben aılenızın yerınde olsam ararım kayınvalıdenı bızde adet böyle sıze uyarsa kız sızındır yapmazsanızda bıze göre ayıptır derım alttan almayın sakın

gelinlikçide de böyle yaptı... 100 tl inmedi kadın biizmkide sağlık olsun diyip çıkart üstünden gelinliği dedi ve kızlar aynı mağazaya 3 kez kirdik çok çingene pazarlığı var yahu bu gelinlik ve özel tasarım.. olamdığından değil hep ona göre olcak herşey.. davetiye desen öyle sizin çok akrabanız yok 200 fazla dedi ya yuh artık.. ve kınada kime verdiysek davetiye geldi kapak oldu ona da.. ben ona hiçbişi demedim kınada arnavut die 2 şalvar iki abiye giydim ve gelinliğmi giydim kimse görmeyecek diye.. ona bile laf yaptı neden giyiyomuşum diye.. off hiç heves kalmadı bende inanın .(

aynı anda gönderdik mesajları pardon. Nişanlınla konuşmuşsun ve oda herşeyin farkında. Bu kadının kişiliği karakteri bu şekilde demekki. Son olayıda bu gece konuşki yarın bir tatsızlık yaşanmasın. Sende ileride ona göre davranır mesafeni korursun canım. Bu karakterde bir insan için o güzel canını sıkmaya değmez.

üzüldüm senin adına canım bu kadın seni belli ki istemiyor bu yüzden vuruyor bu havaları yaa sırf seni vazgeçirmek pes ettirmek için yapıyor seni bir gram bile istemiyor belli yani... oğlunu vazgeçiremeyeceğini anlayınca da seni yıldırmaya çalışıyor ne bileyim çok zor inşallah daha sonra düzelir eğer evlenirsen

Valla ne desem bilemedim.Gelinin gönlünü yapmak icap eder.Hakikaten düşüncesizlik etmişler.
İnşallah kayınvaldenle beraber oturmayacaksın ?

nişanlım bana hak verdi ağladım telefonda.. oda biliyo annesinin huyunu.. sonaradn pişman olmuşmuş vs vs geçti artık.. düğün arefemizi mahvetti kadın.. yarın onların imkanıyla gelmiycek annemler hiç hesapta olmadığı halde iki kapı komşumuzda gelcek sonra dayım yolda bu akşam gelcek ve çok sinirlenmiş.. dayım çok fenadır yarın kolay alamazlar beni.. kuaför parasına bile laf etti neden pazarlık etmediniz dedi sadaka verir gibi anneme pasta parasını vermiş masaya.. annemi ağlattı sonra bi de saygı bekliyo bu insanlar nişanlımla konuştum bensiz gidemezsin annenlere artık dedim allahtan o hep benim yanımda.. yoksa napardım.. annem çok sever nişanlımı..sanki o kadının oğlu değil der çok yürekten sever.. keza nişanlımda öyle.. ama bunlar olmak zorunda mıydı bugün

evlilik dönmelerinde bırakın mutlu olsunlar illa otoritelerini yarıştırıp egolarını tatmin edecekler senin en mutlu günün kimin umrunda ama işte kendi yerlerini yapıyorlar sonrası için ne ekerse onu biçer bence hemen sizin taraftan birisi binsin arabaya kayınvalden sinir olsun ayrıca gelin çıkarken para istemek yol kesilmesi bunlar her yerde olan ve doğal karşılanan şeyler kadın kendine göre uydurmuş her şeyi...

Valla ne desem bilemedim.Gelinin gönlünü yapmak icap eder.Hakikaten düşüncesizlik etmişler.
İnşallah kayınvaldenle beraber oturmayacaksın ?

hayır canım iki sokak var aramızda.. ama belli oldu mesafeli olucaz..

canım seni cok iyi anlıyorum benimde düğünüm olmadı istemedik sadece nikah yapmıstık ve benimde kaynanam nikahtan 2 gün önce cok aglatmıstı beni. . amacları ne anlamıyorum ama ya stressden yapıyolar ya da büyüklük taslıyolar. . benimde kardesim ve teyzelerim yurt dısından gelmişlerdi ve nişanlım kardeşimi ilk defa görücekti. . zaten nikahtan 2 gün önce gelmişlerdi sürekli arayıp gel diye cagırıyordu oglunu. . neymiş baskasının dügününe gideceklermiş onları götürmesi gerekiyormus. . ogluda gelemem anne deyince aferin oglum sen onları taşı bizi boşver demez mi :s
bir de nikahtan sonra eve götürdüler odaya kapattılar yanıma ne gelen var ne giden tek basıma oturdum durdum. . sonra geldi odaya cıkta yüzünü görelim bi diye. . bende cok sinirlenmiştim artık sanki kendim girip oturmusum gibi beni siz tıktınız odaya dedim cıktım dışarı cok bozuldu ama iyi oldu içime su serpildi :)
sende sabret elbet seninde laf söyleyecegin zaman gelir. .

hayır canım iki sokak var aramızda.. ama belli oldu mesafeli olucaz..

Oh neyse korktum bir an beraber oturacaksınız diye.
Dediğin gibi mesafeli davranırsın olur biter.
Dayının gelmesi güzel olmuş.Keşke biraz sert çıksa,bizim de örfümüz adetimiz var dese,sustursa kayınvaldeyi.Meydanı boş bulmuş kadın,atıp tutuyor.Birilerinin dur demesi lazım.Seni sahipsiz sanmasınlar.

3 senedir birlikteyiz.. söz oldu nişan oldu ikiside evde aile arasında.. bugüne kadar bu tarz bişi yoktu ufak tefek görgüsüzlükleri vardı ama boşver dedim kendime.. fakat annemi ağlatması canıma tak dedirtti.. beni istemese en başından istemezdi çünkü çok ısrar ettiler istmeye gelmek için hep arada kaldım.. e kız evlendirmek kolay değil annemler uygun değildi oyalamak zorunda kalmıştım hep zamanında.. bende bunları yaşayacak mıydım en küçük bişeyde bile pazarlık yapıyo herşeyi ama herşeyi.. onunla alışverişe çıkmaya korkuyorum çekiniyorum artık..

dayım fenadır.. telefonda annem bahsedince demiş akşama sizdeyim diye.. işini gücünü bırakıp yola çıktı adam benim için.. sülalesini kazırım gerekirse demiş sahipsiz değil o kız demiş.. biz aile olarak annem babam olsun kardeşim olsun ve özellikle anne tarafım olsun daha medeniyiz ne biliyim yaprak dökümündeki ali rıza gibi düşünün.. onurlu gururlu insanlarız.. ama bu devirde geçmiyo sanırım

Bende arnavut kızıyım ama erkek kardeşim evlenirken annemden hiç duymadım bende gelin arabasına binecem dediğini zaten böyle bir teklifte bulunmaz bile..Annem arnavut değildir onuda belirteyim...

Ben bile binmedim arabaya fotorafçıda işleri uzun sürünce abim götürmüştü nikah salonuna ..

Yapılanlar ayrıca çok çirkin allahtan nişanlınız sizin yanınızda ...

Siz mutlu olmaya bakın gerisi hiç önemli değil inanın günün keyfini çıkarın bence mutluluklar diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…