ah kıyamam sana ya, yeni gelinken bunları nasıl yaşatırlar, en mutlu olmanız gereken zamanlar. allahlarından bulsunlar.
o insanları aklına bile getirmemeye çalış canım, olabildiğince de gitme evlerine. böylesi ne ölüme ne dirime gelsin valla.
insan bunu evladının düğünün de yapıyorsa, işin çok zor.
ömrünün sonuna kadar eşinin ailesiyle muhatap olacaksın bi şekilde.
siz kendinizi çektikçe onlar bi şekilde hayatınıza müdahale edecekler.
çünkü cahil insanlar.
ne diyeyim kelin ilacı olsa başına sürer misali, Allah kolaylık versin. bende de aynı dert.
cahil insanlarla uğraşmak zor.
Allah mutlu etsin..
yaparlar yaparlarrr. daha neler neler yapcaklar dikkatli ve temkinli ol. bunlar insan evladı değiller çünkü. benim nikahımda kaynanam kavga çıkartmış ne kaynanam ne kayınpederim gelmediler ben nikahtan sonra olmaz gidip ellerini öpelim dedim daha kapıdan girerken eşimi ağlattı. ben 27 eşim 32 yaşındaydık düşünün artık. neyse dedik geldi düğüe kınamda rezalet eşime fineyi soktu görümcem olacak yılan bütün gece sinirden kaşlarını çattı hadi güle güle diyesim geldi ama millete rezil olmakta var. düğün salonunda aynı ertesi aynı. 4,5 sene oldu evleneli hala aynı. kadın lanet bişey sürekli kavga kavga artık eşimde dayamadı resti çekti ya susacaksın yada beni göremezsin dedi.
siz yuvanızda mutlu olun gerisi yalan hiçkimsenin lafına sözüne bakmayın. başkasını onu bunu dedi diye birbirinizi kırmayın sakın. allah kötülere uydurmasın şerlerinden korusun.
canım ben arnavutum ..bizden fikir istemişsin ya hanımefendi canı istemediği şeylerrde bizde adet değil deyip geçiştirmiş ...ayrıca arabaya da binmez kayınvalide ne işi varmış takılara falaan da karışmaz hangi zamanda kalmış ...sizinle iddaalaşıyor belli...gelenklerin altına sığımasın karakteri iyi değil uzak durun kendizie kötü söz söyletmeyin .....
benden hoşlanmadığınız hissediyorum daha az görüşelim lütfen sinirleriniz yıpranmasın deyin ..hem suç onun üstüne kalır hemde siz rahat edersiniz ...bun y aböyle ...tuhaf kadın ...kayın valideniz ergenlikten çıkamamış hala ...olgunlaşmamın zamanı geldi deyivedin ...
haftabaşından beri gelip gitmiyoruz zaten kızlar.. onlardan da ses çıkmıyo.. açıkçası eşimle umrumuzda olmuyor.. ben yine eşime soruyorum ailendir sen bana bakma diyorum ama o benim haklı olduğumu kendisininde çok kırgın olduğunu söylüyo.. gelip gitmelerini eşimde istemiyo zaten.. bende şimdi eve geldim iş görüşmesinden güne dönecekler :) inş olur kızlar hayatımızı tam anlamıyla düzene koymuş oluruz.. bikaç gün onlarsız geçtiği için allaha şükür huzur var yine evimde kendimde.. yorumlarınız çok etkili oldu bende tek olmadığımı görmek hata yapmadığımı görmek çok mutlu ediyo beni..