benim kayınvalidem de böyleydi her şeyi burnumdan getirdi nişanımı kınamı düğünümü mahvetti kocam önce beni tutuyodu ama evlendik bütün bu olaylar gündeme geldi eşim de annesinden taraf oldu ve bu evlilik 2ay sürdü boşandık burada amacım moralini bozmak deil aynı senin yaşadıklarını yaşadım ve sonu acı bitti
çok sağolun arkasaşlar önerileriniz için.. ben hep saygımdan sustum şimdiye dek.. ama annemde dedi artık çirkefede çıksa adın ezdirme kendini dedi.. kardeşime de dedim dibimden ayrılmak yok dedim.. ayrılmazda. kendini akıllı zannediyo bu kadın. her iki tarafında ilk mürveti diye bizi bişey bilmiyo zannediyo halbuki annemde bilir yol yordam bilemediğini sorup öğreniyo zaten... o kadın yüzünden ben asla yuvamı dağıtmam. eşim yanımda olduğu sürece mücadele edebilirim.. madem öyle ne kadar saygı o kadar saygı bende.ben hep sineye çektim acıdım kırmayım dedim hacı hoca insanlar.. ama kadın adıım atıyo para hesabı yapıyo... benim ailemin çok geliri güvncesi olmadığı halde çeuiz düzdü parasına bakmadan.. tek dileğim yarın huzurla mutlulukla bitsin geçsin..
çok sağolun arkasaşlar önerileriniz için.. ben hep saygımdan sustum şimdiye dek.. ama annemde dedi artık çirkefede çıksa adın ezdirme kendini dedi.. kardeşime de dedim dibimden ayrılmak yok dedim.. ayrılmazda. kendini akıllı zannediyo bu kadın. her iki tarafında ilk mürveti diye bizi bişey bilmiyo zannediyo halbuki annemde bilir yol yordam bilemediğini sorup öğreniyo zaten... o kadın yüzünden ben asla yuvamı dağıtmam. eşim yanımda olduğu sürece mücadele edebilirim.. madem öyle ne kadar saygı o kadar saygı bende.ben hep sineye çektim acıdım kırmayım dedim hacı hoca insanlar.. ama kadın adıım atıyo para hesabı yapıyo... benim ailemin çok geliri güvncesi olmadığı halde çeuiz düzdü parasına bakmadan.. tek dileğim yarın huzurla mutlulukla bitsin geçsin..
sağolun... uykum gelse yatıcam ama ne uykum var ne iştahım sabah kahvaltısıyla duruyorum.. bakalım bir an önce yarın olsa da bitse diyorum...
en iyi kaynana ölü kaynana
böyle kaynanaların hala günümüzde olduğuna inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?