yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
basörtülü oldugum icin.
Bu noktada müstakbel eşine ne kadar güvendiğin önemli olan.
Seni yarın bigün pişman etmeyeceğinden emin misin?
Bence bu çok önemli bi karar.
O da evleniyim yarın bigün barıştırırım diye düşünüyo olabilir.
Ama işler öyle gelişmezse durum zor.

simdi insanlar diyecek ki simdiye kadar aklin nerdeydi, inan öyle olmuyor iste,insan basina gelince anliyor..
bu kadar istenmediğin bir ailenin tam dibine taşınman beni düşündürdü uzakta olsan eşin sene de bir falan görmeye gitse daha rahat olurdun ama şimdi bilemedim

Ben sana olacağı söyleyeyim. Düşüncesiz, fesat bir aile artı çokta istenmeyen gelin artı eşinin ailesinin yaptığı her aşırı hareket sonucu abartma yanlış anlıyorsun diyen koca eşittir tartışma dolu huzursuz bir yuva. Buradan sana ekmek çıkmaz canım. Erkeklerin evlenmeden önce ki hal tavır ve destekleri evlendikten sonra istisnai durumlar hariç birbirini tutmuyor. Hele ki kötü anlarınızda ailenizde yanınızda olamıyacak. Çok zor zamanlar sizi bekliyor...

senin ailen ne diyor bu duruma gelip istememişler nasıl ikna oldular evlendirmeye
nişanlın evlenmeden önce söz veriyor mu onların evin içine karıştırmayacağım seni zorlamaycağım diye

farkindaligimi artirdiginiz icin tesekkür ederim..

normalde bu tarz durumlarda sakın ama sakın gitme yol yakınken dön falan derim ama...ne bileyim benim içime mutlu olacaksın gibi doğuyor ,ailesine rağmen seninle evlenmek isteyen adam seni de bir ömür mutlu edecekmiş gibi geliyor..şimdi madem ki geri dönüş düşünmüyorsun içini ferah tut,yarın sevdiğin adamla hayatını birleştireceksin ,güveniyorsan yeni bi hayatın zorluklarına beraber göğüs gereceksin ,kimin hayatı mükemmel ki ,bak gör telli duvaklı hem çok güzel hem de çok mutlu bi gelin olacaksın sen

senin ailen ne diyor bu duruma gelip istememişler nasıl ikna oldular evlendirmeye
nişanlın evlenmeden önce söz veriyor mu onların evin içine karıştırmayacağım seni zorlamaycağım diye

nisanlimi gözleri tuttugu ve aramizdaki sevgiden dolayi ses cikarmadilar yoksa onlarin da ici icini yiyordur...

cok siradisi bir yorum tesekkürler.. cok ilginc bi yorum gercekten..

Ben de bunu soracaktım. Ailen akrabaların çevren ne diyor bu duruma.. annen baban nasil razi olmuşlar merak ettim...

yok hayirr yaaa, niye öyle olsa köprüden önceki son cikista gibi hissedeyim?

Çünkü senin zaten korkuların var ve ihtiyacın olan güzel, olumlu şeyler duymak.
Ve vazgeçmeyi zaten düşünmüyorsun, öyle bir niyetin yok bu evliliği yapacaksın.
Sadece birileri seni her şey güzel olacak diye rahatlatsın istiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…