Ailen nediyo bu duruma?Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Bence vazgeçmelisin. Büyükler ne demiş bir insanla evlenmiyosan ailesiyle de evlenirsin. Bu net. Hem de aynı şehirde olacaksınız. Eşiniz hiç anne babasıyla görüşmeyecek mi ? Siz nasıl aile olacaksınız bu durumda? Çocuklar olunca onları gönderip evde tek başınıza mı oturacaksınız görmeleri için? Tam olarak vazgeçmesen bile nikahı ertele, arayı bi şekilde bulmaya çalış. Bence aileniz de bu durumdan memnun değildir onlara danış bir kere daha hiç olmazsa.
Keşke bu soruyu çok daha önceden sorsaydın belki elbirliğiyle bir çözüm yolu bulunurdu.Ama nikaha bir gün kala insan yorum da yapamıyor.Allah mesut etsin inşallah,başka söyleyecek birşey bulamadım bu durumda..
Bu huzursuzlukla en mutlu olmaniz gereken geceyi perisan ediyorsunuz..
Cikin ailenizin karsina istisare edin.Beraber dogru olan karari verirsiniz.Hem istenmeyen gelin olmak,hemde onlarla ayni sehirdi yasamak.Huzurlu ve mutlu olacaginiza emin misiniz?
Simdi arkandayim der tabi, baska ne desin?
İyi dusunun,geri donusunuzde manen cok yipranmis olabilirsiniz.
Net bi cevabınız yok,peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..burdaki birkaç moral sözcüğüyle mutlu olacakmisiniz,iyi şeylermi duymak istiyorsunuz yoksa gerceklerimi???
benim de durumum sana benziyor biraz. ailesi istemeye gelmedi, eşim zorla söze ve nikaha getirmiş. ben sonradan haberdar oldum yani evlendiğim hafta. sonra eşim ana babacı oldu, onların sözüyle bana ileri geri yapmaya başladı. asla tartışmadım, surat asmadım, hep üstünü örttüm sorunların, bir ay kadar sabrettim ve evliliğimin ilk ayının son günü eşimi karşıma alıp kendisinin ve ailesinin davranışlarının nedenini, hatalarımı söylemesini istedim, hık mık edince bir hafta düşünmesini istedim,ben de aileme dönüp boşanma işlemleri için haber bekleyeceğim dedim. blöf olmadığını anlayınca normale döndü ve ailesini sildi, mutluyum ama keşke ailesi de beni kabullenseydi diyorum bazen.emin olsam gece gece bunlari sorgulamazdim diye düsünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?