yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O istemiyo bu istemiyo
Adamlar tiye alıp istemeye gelmemiş
Biraz kendi kendine gelin güvey olmak mi var
Yani istemeye gelmeyen nikaha gelmeyen biri sizi gelin olarak nasıl götürecek onuda anlamadım
Yinede hakkınızda hayırlısı olsun üzüldüm valla

Bu huzursuzlukla en mutlu olmaniz gereken geceyi perisan ediyorsunuz..
Cikin ailenizin karsina istisare edin.Beraber dogru olan karari verirsiniz.Hem istenmeyen gelin olmak,hemde onlarla ayni sehirdi yasamak.Huzurlu ve mutlu olacaginiza emin misiniz?
Simdi arkandayim der tabi, baska ne desin?
İyi dusunun,geri donusunuzde manen cok yipranmis olabilirsiniz.

Nişanlının seviyorsan evlen ailesiyle evlenmiyorsun ama nişanlılada sorunlar varsa salla gitsin

Burda önemli olan nisanlinin tutumu bence anne babasını çok seven önemseyen kenara atamayacak biriyse düşün tabi son çıkışı ama öyle değil her durumda seni destekliyor ve onlara taviz vermiyorsa ona bunu yapmaya hakkın yok sadece kendi açından bakma herkese senin için kafa tutup gene de birakmamissa nikahlanacagi gün terk edilmeyi haketmez aldigin ah ile kalırsın. Evin ayrı Barkın ayrı ne olmuş aynı sehirdelerse gorusmezsjniz olur biter ne olacak

Nişanlın ne iş yapıyor peki merak ettim

Lütfen kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin
Hataniz ne ki sizi istemeye gelmediler.hadi o konu öyle kapandi diyelim nikaha neden gelmiyorlar. Şimdi aman bu da böyle olsun önemi yok dediginiz şeyler ileride içinizi kanatabiliyor.ailenizi de kendinizi de bu duruma düşünmeyin. Nikahi ertelemek istediginizi söyleyeyin. Diyorum ya ileride içinizi kanatir eşin ailem ailem dedikçe daha çok üzülürsün

bukadar bosanma haberlerı okurken
bıle bıle lades demek;
ıstenmeyen gelın olarak dugunune bıle gelmıcek olan anne babasının ogluyla evlenmek cok buyuk talıhsızlık olur
hayırlısı

Ailen nediyo bu duruma?

Bence vazgeçmelisin. Büyükler ne demiş bir insanla evlenmiyosan ailesiyle de evlenirsin. Bu net. Hem de aynı şehirde olacaksınız. Eşiniz hiç anne babasıyla görüşmeyecek mi ? Siz nasıl aile olacaksınız bu durumda? Çocuklar olunca onları gönderip evde tek başınıza mı oturacaksınız görmeleri için? Tam olarak vazgeçmesen bile nikahı ertele, arayı bi şekilde bulmaya çalış. Bence aileniz de bu durumdan memnun değildir onlara danış bir kere daha hiç olmazsa.

Keşke bu soruyu çok daha önceden sorsaydın belki elbirliğiyle bir çözüm yolu bulunurdu.Ama nikaha bir gün kala insan yorum da yapamıyor.Allah mesut etsin inşallah,başka söyleyecek birşey bulamadım bu durumda..

nikahi erteleme sansim yok daha önce ertledim, eger olursa bu defa iptal artik..

aslinda haklisiniz gec kalinmis gibi gözükse de ne bileyim cok hüzünlü animda yazdim iste.

emin olsam gece gece bunlari sorgulamazdim diye düsünüyorum..

Net bi cevabınız yok,peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..burdaki birkaç moral sözcüğüyle mutlu olacakmisiniz,iyi şeylermi duymak istiyorsunuz yoksa gerceklerimi???

böyle mutlu gün arifesinde kalbinizin yerinden çıkacakmış gibi olması gerekirken ağlıyorsunuz sonralarda ne boyuta gelir bu üzüntünüz, içinize sinmiyorsa boşverin sonrasında ayrılmak binbir üzüntü olur

emin olsam gece gece bunlari sorgulamazdim diye düsünüyorum..
benim de durumum sana benziyor biraz. ailesi istemeye gelmedi, eşim zorla söze ve nikaha getirmiş. ben sonradan haberdar oldum yani evlendiğim hafta. sonra eşim ana babacı oldu, onların sözüyle bana ileri geri yapmaya başladı. asla tartışmadım, surat asmadım, hep üstünü örttüm sorunların, bir ay kadar sabrettim ve evliliğimin ilk ayının son günü eşimi karşıma alıp kendisinin ve ailesinin davranışlarının nedenini, hatalarımı söylemesini istedim, hık mık edince bir hafta düşünmesini istedim,ben de aileme dönüp boşanma işlemleri için haber bekleyeceğim dedim. blöf olmadığını anlayınca normale döndü ve ailesini sildi, mutluyum ama keşke ailesi de beni kabullenseydi diyorum bazen.

üzüldüm gerçekten. bu gece en heyecanlı geceniz olacakken düşündüğünüz şeylere bakın. ne demeli bilmiyorum,karar sizindir. ama görünen koy misali hikayeniz. damat bey sizi asla ezmeyeceğine ailesi karşısında ileride doldurulup karşınıza gelmeyeceğine iki arada bir derede kalmayacağına inandırdıysa sizi devam edin tabi ki. ama istenmeyen gelin olmak zor cidden,eşinde etkilenecek,ailesi bikbik kafasını yiyecek.... offf çok zorrr. iyi düşün canım biz ne desek boş senin kararın hayatını etkilecek iyi düşün....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…