yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayni dünya görüsündeyiz. basörtüye asla karsi degil tam tersi destekci
Sizin birbirinize güveniniz tam, sevginiz yerindeyse sorun olmaz inşallah.

İstemeye bile gelmeyen insanların sizden hiç bir beklentileri de olamaz. Çok mu şart KV/KP görümce. Dipdibe oturmadığınız sürece neden olmasın?

seni olumsuz anlamda etkilemek istemem ama benim eşimde aynı şekilde destekçimdi ailemi ardımda bıraktımda eşime güvenerek evlendim sonrasımı boşanmak üzereyiz en büyük kösteği o çok güvendiğim eşimden yedim sadece herşeyi tekrardan gözden geçir ben mutlu olamadım sende mutlu olamıyıcaksın gibi birşey yok fakat iyi düşün annemden ötesin derler ama et tırnaktan ayrılmıyo malesefki en azından bizimkinde öyle olmuştu çok iyi düşün

Bence şu an kumar oynuyosun.
Zarları çoktan atmışsın.
Umarım şans sana güler.

Bence de bu konu baya önemli.
Ailesinden farklı olarak baya dindar biriyse destek olacaktır.
Aynen, önemli olan eş burada.

Benim bir arkadaşım kapandı diye, babası reddetti. Belki 10 yıldır görüşmüyor babasıyla. Torunlarını bile görmek istemedi adam.

Yemişin kaynana kayınpederi. Beni istemeyeni, ben hiç istemem. Çok da dert.

yok beni kimse rahatlamaz su saatten sonra.

Ben de bunu soracaktım. Ailen akrabaların çevren ne diyor bu duruma.. annen baban nasil razi olmuşlar merak ettim...

dedigim gibi gözleri tuttu ve begendiler vs. ama sonlara yaklastikca benim icimi inanilmaz bir korku kapladi.

Orası öyle ama ne biliyim sonuçta hep bi eksiklik hep bi huzursuzluk olacak..
Ne kadar destek olsa da adam anasını babasını görmeye tek gidecek tek gelecek, zamanla dolduracaklar.
Yarın bigün çocukları olacak, babanesi dedesi görmek isteyecek, çocuk oraya annesiz gidecek falan.
Yani uzun vadeli düşünülmesi gereken bişey bence, hep çarpık mutsuz ilişkiler bunlar sonuçta.
Bi yerden bigün patlak vermemesi çok düşük bi ihtimal gibi geliyo bana.

farkindaligimi artirdiginiz icin tesekkür ederim..
Benim kuzenimle aynı durumdasınız kendisi gittiği şehirden hiç bir şeyini almadan kaçarak geldi. Çok zor 3 aylık bir evlilik yaşadı. Evliliklerin gidişatını ve sonunu başlayış tarzından kestirmek mümkün artık. Umarım senin için her şey çok güzel olur..

Allah yardimciniz olsun.. insani tedirgin eden o zaten, tutumu sürekli olabilecek mi.. icimden evlenmek gecmiyor ve saatler kaldi.

cok üzüldüm .. hakkina hayirlisi olsun, iste baslangic sikintili oldugu icin insanin ici cok hüzünlü ve garip oluyor.

bilmiyorum ben bu şekilde gelin olmanızı tavsiye etmem. İnsanın bir ömür aklından çıkmayacak türden bir durum çünkü. Hele ki yarın Kocanız ailenizle barışmanızı yüzyüze bakmanızı isterse o zaman anlaşma kısmı zor olur. Ne de olsa ailesi. İllaki görüşecek küs kalamaz. Bunları göze alıyorsanız devam edin. Içinize sinmiyor kendinize güvenemiyorsanız da erteleyin en azından.

İçinize sinmeyen bişeyler varsa evlenmemelisiniz yada nikahı ertelemelisiniz.

cok üzüldüm .. hakkina hayirlisi olsun, iste baslangic sikintili oldugu icin insanin ici cok hüzünlü ve garip oluyor.
Şunu net söyleyebilirim; eşinizin ailesinden kaynaklı sorunlar kapınızın arkasında. Eşiniz dim dik arkanızda durursa zorlukları atlatmak kolay olacak. Allah eşinizi size hayırlı kılar inşallah.

Allah yardimciniz olsun.. insani tedirgin eden o zaten, tutumu sürekli olabilecek mi.. icimden evlenmek gecmiyor ve saatler kaldi.
Vallaha otur ailenle güzelce konuş onlar senin kötülüğünü asla istemezler ben ailemi çok üzdüm keşke diyorum şimdi inanki ailemi ardımda bırakmama değmezmiş .Benim göremediklerimi onlar görmüşler.

Sen de haklısın, ben öyle uzun soluklu düşenemiyorum. Ama sevdiğin, sana inanan birisini sırf ailesi yüzünden yarı yolda bırakmakta ne kadar doğru...
Allah yardımcısı olsun arkadaşın. İnşallah en doğru kararı verir.

Fazla cesaretlisin sen tebrik ederim!!

Istemeye bile gelmemisler nikaha gelmiyorlar ama sen herseye ragmen evleniyosan , gercekten nisanlin öyle bir arkanda durmaliki yada ailesini silmesi gerekiyor...

ikinizinde cesaret degilde inada bindirmek olmasin? insan sonucta her zaman ona verilmeyeni daha cok ister. neden istemiyorlar peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…