yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikahiniza neden esiniz olacak beyefendinin ailesi gelmiyor?
Neden bu kadar cok taviz veriyorsunuz?
Sonra bunlarin hepsi buyuyecek icinizde, hic anlasamayacak, hic isinamayacaksiniz o insanlara.
Nisanliniz da muhtemelen bircok erkek gibi evlendikten sonra benim canim ailem diyecek.
Firsatiniz varsa biraz daha dusunun, acele etmeyin...

Nikah masasına içinizde sevinç,coşku dolu gitmeniz gerekirken anladığım kadarıyla kafanızda "acaba?"lar dolu...Arkadaşlar;yarın nikahım var ve çok heyecanlıyım,içim içime sığmıyor vs... gibi cümleler yerine bilemiyorum,mutsuzum şeklinde ifadeler kullanmışsınız.Evilik olayı hayattaki önemli dönüm noktalarından biri.İçinizde evliliğe dair kendinizi mutsuz hissettirecek kadar yoğun endişeler,kaygılar varsa lütfen birkez daha düşünün.Elbette onca hazırlık,nişanlılık durumu,nişanlınıza karşı beslediğiniz duygular vs. açılarından nikaha 5 kala radikal bir karar almak kolay değil.Ancak bu hayat sizin hayatınız ve bir kere yaşayacaksınız bu hayatı.Herşeyi birkez daha değerlendirmeye çalışın.Gurbette gelin olmak,istense de istenmese de içine dahil olacağınız yeni aile ile yaşayabileceğiniz olası sıkıntılar,nişanlınızın ne derece ve hangi konularda size gerçek anlamda hayat arkadaşı olabileceği üzerine düşünün.Bunların yanında elbette nişanlınıza duyduğunuz güveni,sevgiyi de samimice tartmaya çalışın kendi içinizde.Hangileri daha ağır basıyor?

Senin ailen ne diyo bu duruma Allah yardımcın olsun

suan yannda oldugunu soyler ama evlendikten snra ailesi kiymetli olur..ailesiyle aranizdaki sorun sizin huzursuzlugunz olur..en guzel gununde kafanda acabalar olmasi kotu cnm..ins hakkinda hayirlisi olur ..herseye ragmen mutlu olursunuz...

İstemeye gelinmese ne ben isterim ne ailem
Ama sen madem bunu bir sorun olarak görmemişsin, nikaha gelmemelerini de görme
Nişanlın düşünsün asıl, aile onun ailesi ve en özel gününde yoklar

banlanmak istemiyorum peki akli melekelerinde sorun mu var neden ısrarla evleniyorsun mutlu olmayacağını bile bile bir de o şehire gidiyorsun.

Yarın öbür gün kv gelip sana cazgirlıklar yaptığında bunları başına çok kakar evlenmeseydin zorlami evlendirdik seni istemiyorduk falanlar filanlar boşanmanız için türlü entriklaar ben sana bisey söylüyeyim mi yeri gelicek eşin bile bunları senin başına kakacak annesinin yaptıklarına bişey demiyecek çünkü zaten istemediklerini biliyordun diyecek bence hatanın neresinden dönersen kardir arkadaşım 10 kere üzüleceğine bir kere üzül hem nişanlın senle evlenmeyi çok istiyorsa ya ailesini ikna edip gelip seni adam gibi istesinler öyle olsun yada senin ailenin yakınında bi yerde ev tutun ama yinede sonu yok gibi her türlü üzülen sen olacaksın gibi

peki neden istenmeyen gelinsin aranızda bir olay falan mı oldu??
bu arada eşin senin yanındaysa gerisi önemli değil..

Bunları önceden biliyordun sonuçta karşındaki insanıda düşün onada yazık peki o ailesiyle nasıl seni istemeye Gelmedi ler ama laf falan söledimi haberin var mı?

ailen ne diyor allah aşkına? nasıl razı geliyorlar?

beni istemeye dahi gelmeye tenezzül etmeyen bir ailenin oğluyla evleneceğim, nikahıma dahi gelmeyecekleri bilinecek ve bir de onların yaşadığı şehre gelin gideceğim ha? annem babam bacaklarımı kırar vallahi ve son derece de haklı olurlar. yer yüzünde adam mı bitti yahu?

Beni istemeye de geldiler düğünümü de yaptılar ama ben istemediğim bir şehire geldiğim için çok pişmanım eşimle aram çok iyi ama bu istemediğin yerde olma duygusu beni yiyip bitiriyor. Sizin durum daha kritik açıkçası

Istemeye bile gelmeyen insanların oğluyla evlenmek!!!
Ooooo fazla cesaretli gördüm sizi.
Sonra adam yarın "aman anam, canım babam" dediğinde çok başını taşlara vurarsın.

Bu yorum cok dogru olmus.
Mutsuz mutsuz evlenmek niye? Seni bu kadar mutsuz eden bir ailenin icine gitme derim, evlendikten sonra HIC BIRSEY dü-zel-mi-yoorrrr. Genc kizlarimiz artik anlasinlar bunu ne olur.

Bu arada neden istemiyorlar seni? Problem ne?

Mutsuz mutsuz evlenme sakin
Adam mi kalmadi dunyada?
Beni de esimin ailesi istemeye gelmedi teyzesiyle enistesi gelmisti ama durumumuz cok farkliydi seninkinden,ben ve esim 30 yasindaydik onlara asla ihtiyacimiz yoktu esim kendisi istemiyordu ailesini ben de saygi gostermistim annem onemsememisti benim sayemde,hic birseyimize karistirmadik dugunumuzu kendimiz yaptik esimin anne babasi diger davetliler gibi dugune geldiler o kadar
Dugunden sonra esimin tavirlari degismedi ama ailesi bize yanasmaya calisti hala da calisiyor ben de buna sinir oluyorum mesela,hersey rayina oturmus duzenimizi kurmusuz bu saatten sonra sanki hicbir sey olmamis gibi yaklasmalari insanin sinirine dokunuyor
Iyi dusun
Bir de senin durumun cok farkli,esin sonradan yan cizer ailesine gider gibi geliyor bana

Afedersiniz ama neden istenmeyen gelinsiniz ne yaptınız ki onlara sizi istemeye bile gelmediler? Peki böyle bir durumda aileniz nasıl razı geldi sizi nişanlamaya .Siz şuan huzursuzum diyorsunuz peki sonunuzun ne olacağını ne biliyosunuz ..Evet sizin arkanızda olacağını söyler fakat evlendikten sonra hergün tesir altında kalmayacağı ne malum..Bilemedim gerçekten allah yardımcınız olsun sizin için enine boyuna düşünüp verilmesi gereken zor bir karar

Sakin evlenme ben evlendim ve sürekli evliligimin önüne geçiyor bna yaptıkları sürekli aklıma geliyor ve bu yüzden esimle kavga ediyoruz eşim bana destekçi her zaman ama beni bu konu çok yıprattı.çocuğum olucam ama keşke hiç karşıma cikmasaydin diye esimin yüzüne yüzüne söyleyip ağlama krizlerimi hiç unutmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…