Senin ailen ne diyo bu duruma Allah yardımcın olsunEvet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
banlanmak istemiyorum peki akli melekelerinde sorun mu var neden ısrarla evleniyorsun mutlu olmayacağını bile bile bir de o şehire gidiyorsun.Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Bunları önceden biliyordun sonuçta karşındaki insanıda düşün onada yazık peki o ailesiyle nasıl seni istemeye Gelmedi ler ama laf falan söledimi haberin var mı?Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Beni istemeye de geldiler düğünümü de yaptılar ama ben istemediğim bir şehire geldiğim için çok pişmanım eşimle aram çok iyi ama bu istemediğin yerde olma duygusu beni yiyip bitiriyor. Sizin durum daha kritik açıkçasıEvet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Istemeye bile gelmeyen insanların oğluyla evlenmek!!!
Ooooo fazla cesaretli gördüm sizi.
Sonra adam yarın "aman anam, canım babam" dediğinde çok başını taşlara vurarsın.
Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
son mesajınız buyms naptınız evlendiniz migercekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?