Çok geç kalınmış bir düşünce ama hala bir şansınız var..ya bircokseye göğüs germeyi gözealacaksınız, yada bu işten vazgeçip içinizde zerre kadar sıkıntı ve huzursuzluk olmayan hak ettiğiniz muameleyi ve değeri gördüğünüz bir evlilik yapicaksiniz zamanı gelince....sizce bu degersizligi hak ediyormusunuz?? Hakkinizda hayırlısı olsun sonucu yarın bizede yazarsiniz inşallah...gercekleri
Elin oğluna güvenme cnm ölü doğuyo gibi bu evlilik... ins. Hakkında hayırlısı...nisanlim ben senin her türlü destekcinim diyor da icimdeki huzursuzluk ...
Evet hanimlar yarin nikahim var ben sabahtan hüngür hüngür agliyorum,icimde zerre kadar huzur hissetmiyorum, zaten istenmeyen gelinim ama nikaha geleceklerdi en azindan ama az önce duydum ki nikaha da gelmiceklermis kv+kp.. o kadar yorgun kirgin ve bitmis hissediyorum ki. ne yapacagimi bile bilmiyorum artik, ailemden uzak bi sehire gelin gidiyorum,istemeye bile gelmediler insan yerine koyup seyiorum diyip icime attim,sanirim icime attigim hersey simdi kocaman bir dag gibi önümde duruyor.. ve ben mutlu degilim.
Bu desteği keşke annesini babasını ikna edip nikaha getirerek gosterseydi, seni doldurmak istemem ama bunlar kuru destek eğer nisanlun gerçekten istese annesini ve ailesini ikna edip seni istetirdinisanlim ben senin her türlü destekcinim diyor da icimdeki huzursuzluk ...
nisanlim ben senin her türlü destekcinim diyor da icimdeki huzursuzluk ...
Aşırı katılıyorummm.Bu desteği keşke annesini babasını ikna edip nikaha getirerek gosterseydi, seni doldurmak istemem ama bunlar kuru destek eğer nisanlun gerçekten istese annesini ve ailesini ikna edip seni istetirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?