yarin nikahim var ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geç kalınmış bir düşünce ama hala bir şansınız var..ya bircokseye göğüs germeyi gözealacaksınız, yada bu işten vazgeçip içinizde zerre kadar sıkıntı ve huzursuzluk olmayan hak ettiğiniz muameleyi ve değeri gördüğünüz bir evlilik yapicaksiniz zamanı gelince....sizce bu degersizligi hak ediyormusunuz?? Hakkinizda hayırlısı olsun sonucu yarın bizede yazarsiniz inşallah...

Erkekler evlenince aileci oluyor. Bu kesin. Simdi ben senin yanindayim der. Sonra oyle olmayacak. Nikah masasindan bile kalkilir mutsuz bir evlilik yapmaktansa. Keske istemeye gelmediklerinde bitseydi bu is. Nisanlin iyi bile olsa bircok evlilik aileden dolayi bitiyor.

mutlu olur musun olmaz mısın bilmem ama şu sözü duyucaksın mutlaka. direk suratına söylenmese de kulağına bi yerlerden gelicek "yapıştın oğluma/bana/oğlana. seni istemeye bile gelmedik/gelmediler. ailende buna razı oldu. ben onun annesiyim/o benim annem bile bile geldin istedin". karışık oldu ama / işaretleriyle yazılanlar her birinin ağzından çıkmış gibi düşün.

direk vazgeç diyemem ama şunu mutlaka düşün yarın öbür gün mutsuz olsan pişman olucak mısın? "keşke o gece kk da yazılanları kulak ardı etmeseydim" yada "her şeye rağmen evet i ben dedim pişman değilim iyi ki oldu, gene olsa gene vazgeçmem" diyebilecek misin?

Adam ailesine karşı çıkabilecek kadar Yürekli ki onlar istemesede karşı çıkıp seni alıyor.. Sanane ailesinden sen adamla evleniyorsun biz 3 senedir ailesinden tamamen bağımsız yaşıyoruz eşim bu kadın benim eşim bu kadına laf eden bana laf eder bundan sonra benim ailem bu kadındır ona göre davranın dedi ailesine,3 senedir görüşmüyoruz zaten bir yararları hiç olmadı maddi manevi bari zararları Olmasın diyor eşim hep,çokta mutluyuz eşine güveniyorsan gerisi Fas'a fiso salla

nisanlim ben senin her türlü destekcinim diyor da icimdeki huzursuzluk ...
Bu desteği keşke annesini babasını ikna edip nikaha getirerek gosterseydi, seni doldurmak istemem ama bunlar kuru destek eğer nisanlun gerçekten istese annesini ve ailesini ikna edip seni istetirdi

Bende yazılanlarla ayni fikirdeyim. Simdi birbiriniz icin önemli olabilirsiniz fakat bir süre sonra isler degisebilir ve esiniz olacak kisi ailesinin yanında olabilir...

Eger vazgecmiceksen icinden at bu huzursuzlugu birak onlar vicdan azabi ceksin kendi canlarindan bir varligin ogullarinin nikahima gelmeyerek en buyuk ayibi onlar yapiyorlar. Tek basina evlenmiyosun tek basina karar almiyosun senin kadar ogullari da bu isin icinde kendi ustunden at bu mutsuzlugu.

nisanlim ben senin her türlü destekcinim diyor da icimdeki huzursuzluk ...

Bunu diyordr eminimde, gosterebiliyormu ondan bahset.
Eviniz kv ve kp e ne kdar yakinlikta?
Yakinlardan ev almadiniz umarim.

Ayrica kv ve kp gelmediyse seni istemeye kim geldi?
Bu olanlara karsi tutumu neydi nisanlinin?
Nasil davrandi annesi babasina?

huzur yoksa zor olur. hele de ailenden uzaga gidiyorssn daha da zor.Allah kolaylik versin insallah

Evlendikten sonra malesef son pişmanlık fayda etmeyecek.nişanlınıza canı gönülden güveniyorsanız sorun yok.ama güvenseniz böyle korkmazdınız gibime geliyor.sonuçta anne babası nereye kadar yok sayabilir.

Bu desteği keşke annesini babasını ikna edip nikaha getirerek gosterseydi, seni doldurmak istemem ama bunlar kuru destek eğer nisanlun gerçekten istese annesini ve ailesini ikna edip seni istetirdi
Aşırı katılıyorummm.

Nikahı ertele hem dusunmek icin fırsatın olur

Mutlu olmadıktan sonra neye yarar o nikah.. O nasıl bir anne baba ki kendi ogullarinin ozel gunlerinde yanında olmamislar. Ama sorun evleneceginiz insan da. Ikna edebilirdi. Neyse umarım hayatınızı mahvetmezsiniz.Çok zor gerçekten.Hayirlisi olsun.

Yarın bir gün ben annemi babamı atamam derse , seni değilde onları seçerse ne yapacaksın peki ?

Bence gerekirse iptal edin ve biraz daha düşünün..Annem hep bir aile istemiyorsa o işte bir iş vardır der..Nitekim çevremizde bu olayı yaşayanlarda da hep evliliklerinde,ilişkilerinde bir huzursuzluk oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…