Yarın nikahım var :(

Kac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem var
Suan gidip annesine bisey dese daha absurd ztn inanki bu kaynanalar ne istyosa yapiyorlar. Kaynanadan daha simdiden suphen varsa yarin evlenme. Benimki evlenmeden melekti simdi seytan. Ve esimde bazen yaka silkiyor ondan. Ama yinede evdeki huzuru bozmayi basariyor. Allah cezasini versin boyle insanlarin

emin olmadığın bir şeyi asla yapma asla.evlilik bu çocuk oyuncağı değil.10 gün sonra kadın eve yatıya geldiğinde ,kocan seni ezdiğinde her şey daha mı kolay olucak?Ertelemeye karar verdim henüz hazır değiliz bence de.en önce kendini düşün, kimseyi değil.yapmak zorunda değilsin.
Kafayi yicem cok kötüyüm ya :( hayatimi mahvetmek üzere gibi hissediyorum kendimi resmen.. simdi de annemin bana düskün olmasinin bi sebebi var dedi ama sebebini soylemiyo ailemle ve benimle ilgili bisey bunu sana söyleyemem diyo.. simdi napsam ben ya ne b*ktan bi durum bu. Evlencegim adama bak. Su halime bak

Kafayi yicem cok kötüyüm ya :KK43: hayatimi mahvetmek üzere gibi hissediyorum kendimi resmen.. simdi de annemin bana düskün olmasinin bi sebebi var dedi ama sebebini soylemiyo ailemle ve benimle ilgili bisey bunu sana söyleyemem diyo.. simdi napsam ben ya ne b*ktan bi durum bu. Evlencegim adama bak. Su halime bak
bu ne ya evlenmeyin bu adamla.

bu ne ya evlenmeyin bu adamla.
İste bu ülkenin de Allah belasini versin simdi elimde bi isim olsaydi en azindan aileme karsi basim dik olurdu ben butun masrfi karsilicam derdim dönsem de. İs de bulamiyorum aylardir

Yarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim :KK43:
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazla :KK43: ben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim :KK43:
Bence yol yakınken vazgeçin
Ya da nikahtan sonra ilk 15 gün iyi düşünün nikahi iptal etme hakiniz var. Asla herşey için gec demeyin . Ve de asla herşey hazir ben insanlari nasıl yüzüstü bırakırım . Ailemin yüzünü düşürurum diye düşünmeyin. Pisman olursunuz. Bu durumdan rahatsizsaniz ilerde çoğu sey daha da agir gelecek. Daha da huzursuz olucaksaniz. Kendi ailenie knsun veya annenizle . Hala rahatsız olduğunuz durumlar varsa adım atmayin. Daha yolun başında geri geri gidiyorsa ayaklarınız bence bir daha düşünün derim. Bile bile lades demenin anlamı yok.

Ya da nikahtan sonra ilk 15 gün iyi düşünün nikahi iptal etme hakiniz var. Asla herşey için gec demeyin . Ve de asla herşey hazir ben insanlari nasıl yüzüstü bırakırım . Ailemin yüzünü düşürurum diye düşünmeyin. Pisman olursunuz. Bu durumdan rahatsizsaniz ilerde çoğu sey daha da agir gelecek. Daha da huzursuz olucaksaniz. Kendi ailenie knsun veya annenizle . Hala rahatsız olduğunuz durumlar varsa adım atmayin. Daha yolun başında geri geri gidiyorsa ayaklarınız bence bir daha düşünün derim. Bile bile lades demenin anlamı yok.
Öylemi nikahi iptal etme hakkini bilmiyodum.. durum cok rahatsiz edici yaklastikca daha kötü oldum bugün hep aglamakliyim..
Herkes de oluyodur belki dedim ama yok.. bu normal bisey degil yarin da esyalar falan gelcek cok zor bisey ya :(

Kafayi yicem cok kötüyüm ya :KK43: hayatimi mahvetmek üzere gibi hissediyorum kendimi resmen.. simdi de annemin bana düskün olmasinin bi sebebi var dedi ama sebebini soylemiyo ailemle ve benimle ilgili bisey bunu sana söyleyemem diyo.. simdi napsam ben ya ne b*ktan bi durum bu. Evlencegim adama bak. Su halime bak
Kuzu eşinle kardeşi arasında başka çocuk var mı? Esin kaç kardeş ?

Öylemi nikahi iptal etme hakkini bilmiyodum.. durum cok rahatsiz edici yaklastikca daha kötü oldum bugün hep aglamakliyim..
Herkes de oluyodur belki dedim ama yok.. bu normal bisey degil yarin da esyalar falan gelcek cok zor bisey ya :(

Nikah çok özel (zorla evlendirilme, eşin ahlakı hakkında kandırılma vs gibi) durumlarda iptal edilebiliyor. Yoksa boşanmak gerekiyor.

Kac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem var
Gelinliği değiştirdiniz mi?

Nişanlıyken bu kadar mutsuzsunuz, evlenince bine katlayacak. Nasıl dayanacaksınız?
Nişan atmak zor gelirken, boşanmak isterseniz ne olacak?

Ömür boyu istemediğiniz bir hayata "elalem" için mi katlanacaksınız?

Herkes de oluyodur belki dedim ama yok.. bu normal bisey degil yarin da esyalar falan gelcek cok zor bisey ya :KK43:
Benim evlendiğim sene de vardi. Eşim evlendikten 10 gun sonra daha 15 gun dolmadi hala nikah iptalini isteyebilirsin diye dalga gecmisti. Keşke etseymisim. Nikah iptali diye geçiyor olmasi lazim. Bence düşünmeyin burda o kadar çok insan varki. Basta Boyle sorunlar sonra oluyor sana bosananamak. Cougun oluyor sonra adamla ugrasiyorsun. Çocuğunu kaçıracak diye korkuyorsun. Bence gerek yok. Eğer icinize sinmiyorsa durum sinmiyordur. Duzelir degisir seviyorum isleri gercekten sarpa sardirmaktan başka birseye yaramiyor.

Kuzu eşinle kardeşi arasında başka çocuk var mı? Esin kaç kardeş ?
3 kardes en buyugu benimki
Gelinliği değiştirdiniz mi?

Nişanlıyken bu kadar mutsuzsunuz, evlenince bine katlayacak. Nasıl dayanacaksınız?
Nişan atmak zor gelirken, boşanmak isterseniz ne olacak?

Ömür boyu istemediğiniz bir hayata "elalem" için mi katlanacaksınız?
Bindalliyi degistirdim gelinlik de kaldi anlastik istedgmz gibi yapcagina dair gelinlikciyle.. haklisiniz :(

Benim evlendiğim sene de vardi. Eşim evlendikten 10 gun sonra daha 15 gun dolmadi hala nikah iptalini isteyebilirsin diye dalga gecmisti. Keşke etseymisim. Nikah iptali diye geçiyor olmasi lazim. Bence düşünmeyin burda o kadar çok insan varki. Basta Boyle sorunlar sonra oluyor sana bosananamak. Cougun oluyor sonra adamla ugrasiyorsun. Çocuğunu kaçıracak diye korkuyorsun. Bence gerek yok. Eğer icinize sinmiyorsa durum sinmiyordur. Duzelir degisir seviyorum isleri gercekten sarpa sardirmaktan başka birseye yaramiyor.
Haklisiniz icimden bi ses sürekli yanlin yapiyosun diye bagiriyo resmen biliyorum onu dinlemem gerektigini ama iste :(

Nikah çok özel (zorla evlendirilme, eşin ahlakı hakkında kandırılma vs gibi) durumlarda iptal edilebiliyor. Yoksa boşanmak gerekiyor.
Avukat degilim ama bir de yanılma durumu var. Söylenenlere yapilanlarin uyusmamasi. Kiside yanilma olduğunu dusundugunden farkli bir kişi. Bende simdi baktim onlara. Birde şey vardi alkol durumu. İptal istenebiliyor o durumda. Nikaha gitmeden birazcik al . Gören bir sahidinde olsun . Ne olur ne olmaz 😄😀

Malesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.
Bizim ailelerimiz uzun yillardir gorusuyo ortak cevremiz cok.. simdi ben ayrilsam annem onun annesiyle ayni ortamda olmamak icin hic komsulara gidemicek evden cikamicak gorusemicek kimseyle.. daha cok kendi ailemi dusunuyorum su durumda bile cildirmak uzereyim.
Valla benim başıma bu tip bişey geldi ben bitirdim çevremiz çok iç iceydi düğünüme tüm abileri gelmişti 😂😂😂😂
Valla bu yüzden evliliğe mecbur hissedilmez.

Malesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.
Bizim ailelerimiz uzun yillardir gorusuyo ortak cevremiz cok.. simdi ben ayrilsam annem onun annesiyle ayni ortamda olmamak icin hic komsulara gidemicek evden cikamicak gorusemicek kimseyle.. daha cok kendi ailemi dusunuyorum su durumda bile cildirmak uzereyim.
Anneniz komşulara gitmeyiversin.
Komşular mı önemli siz mi?
Komşular dediğiniz elalem. 3 gün konuşur susar.
Yakmayın kendinizi.

Haklisiniz icimden bi ses sürekli yanlin yapiyosun diye bagiriyo resmen biliyorum onu dinlemem gerektigini ama iste :KK43:
Ay burda herkese bosan ya da ayril diyen insanmış gibi hissediyordum kendimi ama gerçekten adamlar bir halt degilki. Ya da ben kötu seyler yasadigim icin insanlarada kotu birseyler yasiyacak diye durdurmaya çalışıyorum. Ama kendiniz söylüyorsunuz zaten. İcinizdeki ses yanlis yapıyorsun diyormus. Ayni sesi bende duymustum acaba bir seymi var. Ben mi yaniliyorum diyip duruyordu. Sonuç bir psikopat ve manyak ile evliyim. Bosanamiyorum bile. 🤪🤪 Bence sese sen kulak ver ne olur ne olmaz. En azindan ailene danış. Birsey olursa arkanda durabilcekler mi onuda ölçmüş olursun. Masraf falan hikaye. Simdi masraf yaparlar yarin vazgecersin . Vazgecmezsin pisman olursanda o masraf senin geçen huzursuz yillarini geri getirmez kardeşim.

3 kardes en buyugu benimki

Bindalliyi degistirdim gelinlik de kaldi anlastik istedgmz gibi yapcagina dair gelinlikciyle.. haklisiniz :KK43:
Gelinliği değiştirmeyi geçin artık.
Siz değişmelisiniz.
Ya herkesi karşınıza alacaksınız ya hayatınızı herkes için mahvedeceksiniz.

Back
X