- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi Milamila9494
ben de merak ettim acikcasi ne oldu acabaKonu sahibine ne oldu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ettim acikcasi ne oldu acabaKonu sahibine ne oldu ?
Tarafindayim.demekle olmaz ki bence.bu nikah ertelemek iptal etmek icin yeterli sebep degil daha dogrusu cozulebilecek birsey. Nisanlini zayif noktasindan vurmalisin bahsettgm.gbi en azindan senn yannda bir yanit verse bu kadr kafana da takmazsnKac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem var
ben de merak ettim acikcasi ne oldu acaba
niye geri dönüşü olmasın ki..şimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
Nİkahtan sonra koy tepkini sonra önünü almasın o gelmelerin dişini göster birazYarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim![]()
Neden geri dönüşü olmasın,imzanın atıldığı son saniyeye kadar dönüş varşimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
İste bu ülkenin de Allah belasini versin simdi elimde bi isim olsaydi en azindan aileme karsi basim dik olurdu ben butun masrfi karsilicam derdim dönsem de. İs de bulamiyorum aylardir
Anahtar vermek nedir yahu. Bikere ben kayinpederime eve halici gelcek al anahtari ararsalar sen git eve ver halıları dedim adama sanki dunyayi emanet ettim yooook almam banane dedi canini yedigimYarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim![]()