Yarın opu ve tese'miz var....

inşallah sonuç istediginiz gibi olur canım....allah gönlünüze göre versin...hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

sizinle durumumuz aynıydı heralde,inşallah yolunda gider ve hamile kalırsın bizler de senin sonucunla mutlu oluruz ve umutlanırız.ALLAH YARDIMCIN OLSUN

inşallah sonuç istediginiz gibi olur canım....allah gönlünüze göre versin...hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

canım benim allah evlatlarınla ir ömür boyu mutlu etsin bir şey sormak istiyorum izninle ben bugün çatlatma iğnemi vurunacam 2 kutu iğnem var ama 1 enjeksiyon vermişler iksi aynı anda tek enjeksiyonla mı vurulacak teşekkür ederim

arkadasim Allah yardimciniz olsun her sey cok kolay ve cok iyi gecsin sonunda yavrunuza kavusun Insllah.
asicim bana da iki kutu bir enjeksiyonda yapilmisti.

ilk denemeniz sanırım canım Rabbim herşeyin yolunda gitmesini hayırlısıyla mutlu haberi almanızı nasip etsin.

canım Allah yardımcınız olsun herşey yolunda gitsin inşallah
sakın sitres sıkıntı yapma korkacak hiçbirşey yok hiç merak etme.

canım herkes aynı şeyi soruyor ama tüp bebek degil benimkiler....sorularının cevabını bilemiycem...iyi dileklerin için cok sagol allah isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu....

tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun. Hersey yolunda gider, Emeklerinizin sonucunu alırsınız inşallah.

Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah hamile haberinide verirsin burdan..

demek büyük geldi
allah yardımcın olsun canım benim
sonu güzel bitsin allahım emanetini göndersin inşallah

gelişimi süren ve iyi durumda iki embryomuz var 5. gün blastokist transferimiz yarın ne olur dualarınızı esirgemeyin.birde 5. güne 2 embriyo kalması sizce normalmi azmı?

bence güzel 5. gün birde şansın daha çok zaten 1 atne transfer edecekler değil mi 2 mi yoksa..sonucu güzel olsun dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…