E yuh ya yazık buu ne böyle...Yakında insanda almayacaklar sınava tövbe yarabbim...Madem bir yasak var çözümde olsun o zaman.Emanetçi koysunlar....Zor valla...
dediğim gibi ben girdiğimde
okulun girişinde masa koymuşlardı
iki güvenlikçi cep tel.larının kartlarını sahiplerine verip numara yapıştırıyolardı
emanetçi gibi
genelde yapılıyo :44:
vallahi oturdum ağlıyorum sinirimden bu ne ya böyle sınavında böyle sisteminde ta içine
resimli öğrenci kartınsa gireceğin okulun kantinine bırakırsın o açıktır muhtemelen hem kaybolmaz, eğer kapalıysa da ayakkabının tabanına koyardım ben yerinde olsam.
kkız para alsana yanına bozuk alma tüm al.aramada bi sorun olmazaz önce bi arkadaştan öğrendiğime göre, kpss ye otobüs kartını almıyorlarmış malesef ( hani elkart olan karttan içine para doldurulan). gideceğim okul cehennemin dibinde ve 2 vesaitle gidilcek yanımıza para da alınmıycak ve beni arabayla götürebilecek kimse de yok. bu otobüs kartını da götürmezsem nasıl gideceğimi bilemiyorum çok çok uzak yani mümkün değil. e bu kartı da almıyorlarmış. size sorum ben bu kartı nereme sokup da sınava gireyim? veya yokmu bunun bi çözümü malum okul cehennemin dibinde olduğundan yanında bakkal market falan da yok hadi dışarı bıraktım girdim içi para dolu çalınırsa kalakalırım orda zaten yerini de bilmiyorum. sinirimden geberiyorum şuanda.
sanırım artık güvenlikler emanet de almıyorlar ...saçmalığın daniskası...sınavları adam gibi yapma, her sınavına şaibe karıştır sonra gel dalga geçer gibi "bakın nasıl güvenlik önlemlerim var" dünyanın hangi ülkesinde vardır nasıl bir zihniyettir aklım almıyor ...
ben de yarınki sınavda gözetmenim...tüm para bozulmasın diye gidiş için yeterli olacak bozuk para alacağım yanıma, dönerken kağıt paralar kalacak...cüzdan da alamıyoruz...(içine kopya yazar veririm maazallah) alyansımı paramı alıp elimi kolumu sallayarak gideceğim...
sinirimden gülüyorum artık olanlara ....
kkız para alsana yanına bozuk alma tüm al.aramada bi sorun olmaz
vallahi oturdum ağlıyorum sinirimden bu ne ya böyle sınavında böyle sisteminde ta içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?