• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın psikiyatriye gidicem çok stresliyim

osenolsanbari3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
672
46
98
Yarın psikiyatriye gidicem zaten 7 aydır gidiyorum ama ilaç içtikten sonra ilk defa görüşcez.Biraz stresliyim yatırcak mı ne yapcak bilmiyorum bu gibi kendine zarar verme durumlarında ne yapılıyor?

Yarın psikiyatriye gidicem zaten 7 aydır gidiyorum ama ilaç içtikten sonra ilk defa görüşcez.Biraz stresliyim yatırcak mı ne yapcak bilmiyorum bu gibi kendine zarar verme durumlarında ne yapılıyor?
Ben de psikiyatriye gidiyorum ve bildiğim kadarıyla doktor ilk görüşme sonrası 2 hafta sonra tekrar çağırıyor. Her ay bu şekilde ilerliyor. 7 ay boyunca sadece 1 kez mi gittiniz doktora? Doktor sizi psikologa yönlendirebilir. Eğer gerek duyarsa ya da siz talep ederseniz hastanede yatışınızı isteyebilir.

Ben de psikiyatriye gidiyorum ve bildiğim kadarıyla doktor ilk görüşme sonrası 2 hafta sonra tekrar çağırıyor. Her ay bu şekilde ilerliyor. 7 ay boyunca sadece 1 kez mi gittiniz doktora? Doktor sizi psikologa yönlendirebilir. Eğer gerek duyarsa ya da siz talep ederseniz hastanede yatışınızı isteyebilir.
7 aydır bipolar bozukluğum için gidiyorum ama ilaç içtim geçen günlerde.Şimdi ne dicek ne yapcak vilmiyorum gerginim

Konuşun biraz orada dertlerinizi ufak ufak çözmeye çalışin siz biraz iyi olmak için çaba harcayın ama harcamiyor gibisiniz biraz sizde baş etmek için doktoru iyi dinleyin çekinmeyin olduğu gibi kendiniz gibi gidin gergin olacak birşey yok ruhunuz hasta olabilir beden için gidiyorsak ruh içinde gideriz hepsi bir bütün gayette normal

Geçmiş olsun intihar durumlarında yatış yapılıyor diye biliyorum.Bende de depresyon ve anksiyete var zor günler geçiriyorum

Back
X