Doğuma Hazırlık yarın saat 8de spinal sezeryan ile doğuma gidiyorum .....dualarınızı bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
bebek 3.5i geçtiği ve çatım dar olduğu için nekadar korksam da normal doğuma gidemiyorum umarım herşey yolunda gider

allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah canım darısı bizim başımıza mumkunse gece 12den sonra bişe yemeden git sezeryan sonrası bulantın olmaz hayırlı haberlerını paylaşmak nasip olur inş....

hadı bakalım hayırlı olsun bebısın. dunyaya ve sıze hayırlı bır ınsan olur ınsallah. ben ne zaman dogurucdam Allahımm

sanırım arkadaşın bebişi dunyaya gelmiştir zederdi hakkaten senin 40 haftayı geçmemişmiydi ya :)))) ama endişelenme dedim sana ben 9 ayı bitirmiş onuncu ayındanda 10gun almış bi bebek olarak dunyaya gelmişim :)

kızlar ben geldim evdeyim çok şükür iyiyim normalde dün taburcu olcaktım ama dikişimde hafif kanama oldu ne olur neolmaz diye bi gece daha kalmamı söylediler Allah hepinize bu en güzel kokuyu tattırsın

mavi suuuuuuuuuuuuuuu kız aklım sendeydi şükürler olsun geldin evine gozun aydın canım face de gebeler ve anneler sayfasını begende fotolarını gorelim yavruşunun

saolun kızlar çok oturamıyorum aslında çok iyiyim ama anneler oturtmuyo gezdirmiyo buarada spinalden korkmayın ben gayet memnunum oldu bitti resmen:)ikinci gün akşamı turp gibi oluyorsun

Back
X