Yarın Sabah Doğuma Gidiyorum

cnm allah bı avazda kurtarır ınsallah yarın bu saatlerde kucucuk bır melek kollarında olucak ıns bolca kokla bızım ıcınde meleğini senın adına cok sevındım ayrıca sızın doğum haberlerınız geldıkce bızde sabırsızlanır olduk utnmasam zorla cıkaracam cocuuu dısarı ımrenıyorum sıze

Allah bir avazda kurtarsın canım sende doğum sırasında bizler için dua et o anda edilen tüm dualar kabul olurmuş .Bzileri de habersiz bırakma kendine bebişine ii bak öptük kocaman

hemşerim benim Allah ikinizede sağlık versin.sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş .bir avazda inş canım.dualarımız seninle darısı başımıza inş ...:teytey:

Allah yardimcin olsun canim, insallah dogumun kolay olur, haberini bekliyoruz.Bizim icinde dua et canim.

canım allah kolay geçirsin inşallah.bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım.müjdeli haberlerini bekliyoruz.rabbim yardımcın olsun.hayırlı doğumlar.

Allah yardımcınız olsun. Bir avazda sağlıkla, sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi

a.s.

ay canım benim ya daha dün sormuştum senin bu kız çıkmaktan vazgeçti galiba diye neyse canım Allah sağ salim eline kavuştursun normal doğum nasıl oluyormuş bi de normal doğum dinleyelim bakalım her şey gönlünce olur inşallah dualarımız seninle...

Canım benim allah kurtarsın ikinizede
Allah ikinizede sağlık versin analı babalı büyütsün canımm.
kolay bir doğum olur işallah... bebişinle fotonu istiyoruz

Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah meleğini kucağına alırsın hayırlısıyla:)))

allah yardımcın olsun canım belki bu saatlerde doğumda gerçekleşmiştir

allah analı büyütsün kızını bizde seni seviyoruz en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz

kelebekcimm allah kurtarsın canım merakla bekliyoruz seni inşallah herşey yolundadır....

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir bebeğin

Umarım bebişin sağ sağlim kucağına gelmiştir. Gözün aydın canım. Allah yar ve yardımcın olsun. Darısı bizlerin başına.

kelebekcim tebrikler Allah anali babali buyutmeyi nasip eder insallah.Ama resim eklemissin bir yerlere bebisinin resmini, ama ben bulamadim, merak ediyorum burayada yuklersen sevinirim.

Back
X