yarın sabah saat dokuzda oğluma kavuşacağım

Elvira

acı sözler dilin dikeni
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
2.955
4
116
Çek Cumhuriyeti
evet kızlar uzun bir süreden sonra yarın sabah saat dokuzda sezeryanla bebeğime kavuşacağım. :teytey:hepinizden dualarınızı esirgememenizi istiyorum. buna çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan sonra ayrıntıları yazarım ve fotosunu koyarım inşallah tabi eve gelince. kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum hakkınızıda helal edin. a.s.

canım nedemk helal olsun.minik enesine kavuşmayı beklerken hepimize dua et unutma sakın.
rabbim ağrısız sızısız hemencik toparlanmamızı nasip etsin.
kocaman öptüm canım a.s.
hikayeni ve enesimizin resmini bekliyoruz :)

hadi annesi bzleri çokk bekletmeyina.s.a.s.a.s.a.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim
hayırlı doğumlar diliyorum
doğum hikayeni hemen bekliyoruz
yavrunu bizim için kokla
darısı başımıza
allahım yar ve yardımcın olsun

yavruuu.. inşallah sağ salim kavuşursun minik enese.. hakkımız helaldir sonuna kadar ne demek.. dualarımızdasın..

Helal olsun canım,sen de hakkını helal et.

ALLAH(CC)yar ve yardımcınız olsun.Hayırlısıyla meleğinizle kavuşmanızı dilerim.Hayr dualarda buluşmak ümidiyle...Selametle,sevgiler.

Emaneti en emine emanet olmanızı ve olmamızı dilerim.

Allah sana kolay bir doğum nasip etsin,Sağlıklı bir bebek ve bebeğini beslemen için bol süt versin inşallah.Dualarım seninle.

canım hayırlı doğumlar hakkımız helaldir sonuna kadar sende helal et
dokuzayı geride bıraktık be inanmıyorum hala birer birer doğuruyoruz darısı başımıza

canımm,bitanem benim..:1hug:
hakkım varsa benim sonuna kadar helal olsun..
senden iyi haberler alana kadar ben de aynı heyecanı yaşıcam evde seninle beraber..
Allahım cok güzel bir doğum nasip etsin inş.
sana ve enesimize sağlık sıhhat nasip etsin Rabbim..

ahhh, 9 ayı hep beraber bitridik işte, sayılı zaman geçiyor
allah sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin, haberlerini bekliyoruz.

bitanemm canım arkadaşım doğurmuşsundur sen şimdi saat 11 oldu
inşallah iyisindir Allaha emanet olun bebişinle Şeniz
darısı BHK mın başına

allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda ayaklanırsın sütün bol uykusuz gecelerin az olsun inşallah :teselli:

canım çokdan doğurupda kavuşmuşsundur enesine.ah ne güzel duygudur şimdi.umarım kolay geçmişdir doğumun.sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini enesini.

umarız herşey yolundaddır ne güzel bi gün senin için evladınla ...sağlıkla büyüt minik kuzunu

Şeniz
evet kızlar uzun bir süreden sonra yarın sabah saat dokuzda sezeryanla bebeğime kavuşacağım. :teytey:hepinizden dualarınızı esirgememenizi istiyorum. buna çok ihtiyacım olacak çünkü. doğumdan sonra ayrıntıları yazarım ve fotosunu koyarım inşallah tabi eve gelince. kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum hakkınızıda helal edin. a.s.

miniğin şimdi kollarındadır ne güzel
inşallah onun da senin de sağlığınız iyidir annesi
gözün aydın :içelim:
doğum hikayeni bekliyoruz merakla
allahım bizlere bu günleri gösterdin çok şükür geldi aralık ayı
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun artık kollarındadır bebişin sağlıkla büyüt canım
darısı bekleyn tüm anneler

Back
X