Yarin sinavim var ve uyuyamiyorum!!!!

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Arkadaslar ne yapicam ben yarin ya onemli bir sinavim var ve bu saat olmus hala uyuyamadim, uykum gelsin diye ders calistim yogurt yedim bi fayda etmedi, uyumam lazim yoksa sinavin ortasinda uykusuzluktan kafam onume dusucek ve gercekten kotu olacak, offff ya hep mi beni bulur boyle seyler, uyku cok buyuk bir problem, bazen hic uykumuz gelmese diyorum gercketen.....
Bir oneriniz var mi? Sabah 7 de kalkmam gerekiyor, acil uyumak icin ne yapmaliyim?

Telefonu elinden bırakabilirsin ya da bilgisayarı kapatabilirsin nerden bağlanıyorsan artık. Çünkü bu aletlerin yaydığı ışık uykunun en büyük düşmanı.

Olur öyle geçen cumartesi de ben uyuyamadim sabah 4 e kadar. Takma kafaya sınavı, koy telefonu kenara. Yapicam nasıl olsa diye düşün. Ben biraz dergi karıştırdım uykum geldi. Biraz kitap okuyabilirsin uykun gelsin diye sen de. Seni çok iyi anlıyorum su anda.

Arkadaslar ne yapicam ben yarin ya onemli bir sinavim var ve bu saat olmus hala uyuyamadim, uykum gelsin diye ders calistim yogurt yedim bi fayda etmedi, uyumam lazim yoksa sinavin ortasinda uykusuzluktan kafam onume dusucek ve gercekten kotu olacak, offff ya hep mi beni bulur boyle seyler, uyku cok buyuk bir problem, bazen hic uykumuz gelmese diyorum gercketen.....
Bir oneriniz var mi? Sabah 7 de kalkmam gerekiyor, acil uyumak icin ne yapmaliyim?

15 dakika hareketsiz yatarsan otomatik olarak uyuyorsun, eger benim gibi uykuya dalma problemin yoksa.
Birde ben hep sinav zamanlari geceye kadar uyur gece calisir, sabah da dus alip, kahvalti yapip, suslenip puslenip sinava giderdim, cokta guzel gecerdi. Kasmayin her sekilde bitiyor.

Ilık süt içebilirsin.
Saate bakma çünkü baktıkça zamanın ilerlemiş olması seni daha fazla ayık tutar.
Yatakta uyumaya çalışmak yerine kalkıp başka birşeyle ilgilen ama uykunu getirecek bir şey olsun uyarıcı değil.
Aklıma gelen bunlar.
Gerçi kelin ilacı olsa başına sürer hesabı ben de bu gece uyuyamam yarınki sınavın stresinden :(
Sınavda başarılar inşallah emeğinin karşılığını alırsın.

Şu an uyumayı başarsan bile en fazla dört saat uyuyabileceksin.
Ki görünüşe göre şu an uyuamıyorsun ve en erken 4 gibi uykun gelse üç saate yakın uyuyacaksın.
Bilirkişiler diyor ki, eğer 3 saatten az uyuyacaksanız hiç uyumayın.
Bence bol miktarda kahve tüketip, kafanı dik tut. Sınava kadar kahveler götürür seni.
Bükemediğin eli öp diyom yani.

Back
X