• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın Son Günüm..

sadece nikah olduğu için siyah diz üstü dar bir elbise giymeyi düşünüyorum
Güzel, asil. Isıgı yakın kacamak bakıslar atın. Hatta biraz ona yakın oldugunuz bir anda sanki bir seye carpmıs gibi yapın üstüne hafif düsmüs gibi yapın. Parfüm falan sıkın. O anda bakalım yüzüne ates mi basıyor iyi inceleyin.

yüz felci geçirmesin benim yüzümden 😂😂
Adamın yüzü kıpkırmızı olmuş kız üstüne düşsen allahu ekber daglarına uzanacak adam heyecandan. Yak sen selektörü çok cilveli olma ağır ol ama bakışlarını da eksik etme. Yarın haber et dügünden sonra meraktan catlarım

Konuyu okuyunca içim açıldı. Keşke herkes böyle şeyleri dert edinse :) ben taktik veremem ama ilk adımı atmanın sizi değersizleştireceğini düşünmüyorum. Yarın bir şeyler olmazsa da sosyal medyadan ekleyebilirsiniz. O kadar görüşmüşsünüz ne olacak. İnşallah hisler karşılıklıdır ve her şey çok güzel ilerler :)

Konuyu okuyunca içim açıldı. Keşke herkes böyle şeyleri dert edinse :) ben taktik veremem ama ilk adımı atmanın sizi değersizleştireceğini düşünmüyorum. Yarın bir şeyler olmazsa da sosyal medyadan ekleyebilirsiniz. O kadar görüşmüşsünüz ne olacak. İnşallah hisler karşılıklıdır ve her şey çok güzel ilerler :)
çok teşekkürler. kuzenimle olan bağları çok kuvvetli. dostluklarına zarar gelmesini istemediğimden onun duygularından emin olmak istiyorum.

çok teşekkürler. kuzenimle olan bağları çok kuvvetli. dostluklarına zarar gelmesini istemediğimden onun duygularından emin olmak istiyorum.
Önerilenlerde çıktı bastım deseniz olmaz mı ya? Ondan sonrasını beyefendiden beklersiniz, hem siz ufak bir adım atmış olursunuz hem onun hisleri varsa ortaya çıkar:KK16:

Hanımlar merhaba. Uzun süredir takip ettiğim, konularınızı okuduğum fakat yeni üye olduğum bir foruma konu yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim 4 yıldır beğendiğim bir çocuk var. Çocukla aynı şehirde yaşamıyoruz. Kuzenimin çok yakın arkadaşı ve ara ara yaptığı işten fırsat buldukça benim yaşadığım ile geliyor. 4 sene içerisinde her görüşümde beğenirdim ama görmediğim süreçte aklıma gelmezdi.
Yaklaşık 3 haftadır kuzenimgilde kalıyor. Bahsettiğim kuzenimin abisinin düğünü var. Bu süreçte kuzenimgile çok gidip geldim. Dolasıyla çok karşılaştık. bu sefer gerçekten hoşlandığımı ve içimde bir şeyler uçuştuğunu farkediyorum. Hatta bu duygularımı dışarı vuruyor olacağım ki annem de hislerimin olduğundan şüpheleniyor sanırım.
Her neyse asıl konuya geleyim. Bizim çiftliğimiz var. 2 hafta önce tüm aile çiftlikte toplandık. Tabi ki o da geldi. Kamelyanın dış tarafında teyzemgile bir şeyler anlatıp gülüşürken beni incelediğini farkettim. Ama çok utangaç bir çocuk. 3-4 saat içinde orada bulunan kişiler dahil olmak üzere 4-5 cümle anca etmiştir.
Dün kuzenimin kınası vardı. Kuzenimgilde son hazırlıkları yapıyorduk. Ben boş oda kalmadığı için onun yattığı odaya geçtim. Birden onlar geldi beni gördü ve kıpkırmızı oldu. Kına boyunca onlar dışardaydı. Birden içeri girip(içeri girerken beni gördü ve yere bakıp gülüp yine kıpkırmızı oldu) bizim masaya oturdular. Sonrasında kuzenim abi sen sıkıldın diyip çocuğu dışarı çıkardı 😒 Daha sonra fotoğraf çekilme sırasında kuzenim, ablam ve benim telefonumdan fotoğraf çekiliyorduk. Birden kendisi telefonunu çıkartıp bizim fotoğrafımızı çekti. O sırada dışarıda bizi bekledikleri için yine muhabbet edemedik. 🥲
Her neyse yarın düğün var ve pazar günü gidecek. Bir daha ne zaman görürüm bilmiyorum. Artık en azından sosyal medyadan takipleşmek istiyorum. İlk isteği atmak da istemiyorum. Çünkü bana karşı duygusu olup olmadığından emin değilim. Emin olsam da kuzenimin dikkatini çekmek istemem. Yarın ne yapıp da artık muhabbet etmeye başlayabiliriz? Ne yapıp da sosyal medyadan takipleşebiliriz? Lütfen bana yardımcı olun.
Cektigi fotografi isteyin numaralarinizi ogrenmis olursunuz

hoşlantınız var ama şimdi onun da açısından bakın, bunu başkası yapsa evdeki namusa göz dikmeye kadar varabilir olaylar. bu durumda bence onun adım atması daha uygun olur diye düşünüyorum.
tabi siz kendi ailenize göre düşünün

Naptın konu sahibi?
merhaba. nikah sonrası telaştan dolayı yazamadım. ailecek fotoğrafımızı çekti benim makinemden. ayarını yaparken eline dokundum. yanına gittim airdroptan fotoğrafları atar mısın diye falan. nikahta da arka koltuğuna oturdum sürekli muhabbet halindeydik. bilmiyorum artık adım bekliyorum sanırım :)

merhaba. nikah sonrası telaştan dolayı yazamadım. ailecek fotoğrafımızı çekti benim makinemden. ayarını yaparken eline dokundum. yanına gittim airdroptan fotoğrafları atar mısın diye falan. nikahta da arka koltuğuna oturdum sürekli muhabbet halindeydik. bilmiyorum artık adım bekliyorum sanırım :)
bunun dışında da muhabbet etmeye çalıştım. ablamın gözlemlerine göre beni izliyormuş

Ooo ele dokunmalar falan kalbi agzında atmıstır helal olsun sana

Back
X