Yarın Sonuç Günü. Bizim İçin Bir-İki Kelimeyle Dua Edebilir misiniz?

duaedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
62
20
98
Ankara
Arkadaşlar bizim 4. tüp bebek denememizin sonucunu yarın yani 11 şubat 2014'te Beta-Hcg yaptırarak öğreneceğiz. Eşimde bende çok heyecanlıyız. Lütfen bu mesajı okuyunca 1-2 kelimeyle de olsa bizim için dua edebilir misiniz hayırlısıyla pozitif sonuç çıkması için. Rabbim hepinizden razı olsun.

SIRRI SÜPHAN,SEYDİ AHMED
YETİŞ DARIMIZA YA ALLAH YA MUHAMMED

Herşeyi yoktan vareden RABBİM senin icindede bir can ve bir umut büyütsün insaALLAH

SIRRI SÜPHAN,SEYDİ AHMED
YETİŞ DARIMIZA YA ALLAH YA MUHAMMED

Herşeyi yoktan vareden RABBİM senin icindede bir can ve bir umut büyütsün insaALLAH

Bu nasil guzel bir dua dir, benimde test gunum yarin ve cok uzgunum allah rizasi icin benim icinde hayirli olani dua edin,

Konuyu acan arkadas sende hakkini helal et, duandan bende istedim, ins. Yarin ikimizinde bayrami olur, hayirli sonuclar aliriz...

Rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün kızlar zor bi imtihandayız...
Allah ikinizinde güzel gönlüne göre versin bu süreci hayırla sonuçlandırsın emekleri boşa çıkarmasın insaAllah buradan yarın bebis Müjdesini verirsiniz :)
Persembe benim test günüm bizide dualarınızda unutmayın kızlar

RABBİM yar ve yardimciniz olsun.kapisindan eli bos boynu bükük gondermesin insaALLAH

RABBİ YESSİR VELA TUASSIR RABBİ TEMMİM BİL HAYR..RABBİM KOLAYLASTIRSIN INSALLH

RABBİM YUZUNUZU YUZUMUZU GÜLDÜRSÜN..
NERDE VARSA HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASIP ETSIN ISTEYENLERE..
HAYIRLI ZMANDA HAYIRLISINI VERSIN UMARIM ZAMANI GELMISTIR HAYIRLISYLA
HAMIS HABERLERI BEKLIYORUZ
HAMIS OLUNCA BIZLERE DE DUA EDIN RABBIM BIZE DE NASIP ETSIN HAYIRLISYLA

Son düzenleme:
Sonuç ne oldu acaba???
İnşallah pozitiftir.Allah hayırlısını versin.

Allah hepinizden razı olsun.. bugün ölecekmişiz gibi geldi test sonucu vakti gelince.. içimiz içimize sığmadı.. ve hemşire 700 çıktı sonuç dedi.. Transfer sonrası 9. gün değeri olarak çok iyi çok şükür.. Maşallah diyelim.. İnşallah devamı da gelir, çoğul gebelik olabilirmiş... Hala ufak karın ve kasık ağrılarım devam ediyor.. perşembe tekrar test yaptıracağız.. İnşallah güzel gelişmeler olur ben ve benim gibi başta yukarıda bana dua eden arkadaşlarım olmak üzere hepimiz için...

Canim hayirli ugurlu olsun.insaALLAH degerin katlayarak devam eder

Çok sevindim sizin adınıza allah tamamına erdirsin yazınızı okuyunca sizin için dua etmiştim (hamilelerin duası tutarmış ), karın ve kasık ağrılarına gelince baya bir süre devam ediyor o yüzden fazla endişe etmeyin birde kendinizi fazla yormamaya çalışın inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz :)

allah devamını getirsin canım kucağınada almayı nasip etsin yüce rabbim burda sonuç bekleyen herkesin yüzünü rabbim güldürsün bende 3. denememe başlıycam allah nasip ederse sizin sorununuz neydi hangi hastanede tedavi görüyorsunuz diğer ilk 3 tedavinizide hangi hastanede yaptırdınız neden gebelik oluşmadı açıklarsanız çok sevinirim kararsızımda hastanemi değiştirsem mi diye aynı yere devam etsem mi diye

banada dua edin ne olur çocuğum olsun diye herkes dua etsin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın cümlemizin

Canim cok sukur bende pozitif sonuc aldim, 698 de benim cikti yuksek ihtimal ikiz dediler rabbim hayirlisi ile kucagimizada almayi nasip etsin dua eden herkedten allah razi olsun

Canim cok sukur bende pozitif sonuc aldim, 698 de benim cikti yuksek ihtimal ikiz dediler rabbim hayirlisi ile kucagimizada almayi nasip etsin dua eden herkedten allah razi olsun

MaşaAllah kızlar hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin ikizler geliyor ne güzelll

silanaz'a da hayırlı olsun,, burda kim dua istiyorsa başlıkta da dediğim gibi elimden bir şey gelmese de bir-iki kelimeyle dua ediyorum.. biz iki tane normal ve bir tane dondurulmuş olmak üzere toplam 3 tane Ankara Hrs'de yaptırmıştık. Ancak orda nasip değilmiş. bir arkadaşımızın tavsiyesiyle Sevtap Hamdemir Kılıç Hocaya gittik, önceki başarısızlıklarımızı da göz önünde bulundurarak çok uzun protokol uygulandı ve transfer sonrası için günaşırı olmam gereken farklı olarak bir-iki iğne verdi. Çok şükür şimdilik sonuç gayet güzel. Birde ben bu süreçte Al-i İmran suresinin 38. ayetini ezberleyip günün her saatinde okuyordum. Meryem suresini de okumayı ihmal etmeyin. Duaların çok önemli olduğunu söylemeliyim. Hayatımızın her anında öyle değil mi..

gözünüz aydın.. ikinize de hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.. pazartesi test günüm, bana da dua edin..

Allah tüm dua edenlerden razı olsun inşallah..

hamile arkadaşları tebrik ediyorum sayfaları okuyordum ama yazmıyordum bende 2 tüp bebek yaptırdım ama tutmadı şimdi biraz kilo vermeyi deniyorum (pkoluyum ben) kilo verene kadar da kendiliğinden belki olur diye (Allahım mucizesini gönderir belki olur diye) düşünüyorum dualara çok inanıyorum burda da bu başlığı görünce bende dua istemeye karar verdim 10 yıllık evliyim arkadaşlar hamile ve okuyan herkesten dua istiyorum okuyup geçmeyin bi hayırlı duada bana okuyun sağlıklı bebeklerim olsun diye ayrıca başlığı açan arkadaşa da teşekkür ederim

Canim gozun aydin RABBIM saglikla kucagina almayida nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…