Sünnet Yarın sünnet oluyoruz acil bakın lütfen ama...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Merhabalar.
6buçuk aylık oğlumu yarın sabah sünnet ettiriyoruz.
Önce iğne vuruluyormuş çok canı yanıyormu bu iğnede.
Sonda uyuyşması için doktor 15 dak beklicez dedi.
Ya uyuşmazsa nasıl anlıcaz ki .Sünnetten sonra kaç saat daha uyuşuk kalır öyle acısını hissetmez.
Uyuşukluğu geçince çok ağlar mı nasıl olacak ::(
Çok korkuyorum çok ağlayıp susmamasından biri bana yardım etsin :2: :26:

ben oğlumu 8 yaşında yaptırdım 15 dk uyuştu sonrası acı hissetmedi ama korktu uyuşukluktan sonra acısı oldu ama ağrı kesici devamlı verdim bide sünnet küloduyla dolaştı baya zor bir süreçti çünkü büyüktü ve aklı eriyor sünnet anını gördü çok korktu tekrar tekrar yaşadı benide çok yordu ama ALLAHA şükrolsun o evreyide atllatık
ama arkadaşlarımın ikisi seninki kadarken sünnet yaptırdılar çok rahattı dediler çünkü bebek farketmiyor ve dolayısıyla korkmuyor ayrıca bezli olduğu içinde pipisini ellemiyor daha rahat geçiriyor ayrıca ağrı kesici falan verirler korkmana gerek yok ben arkadaşları görünce keşke bebekken yaptırsaydım demiştim
şimdiden çok geçmiş olsun :nazar:

canım korkmana gerek yok benim 2tane oğlum var büyüğü 5 yaşında sünnetini 4 ayllıkken yaptıdık hiç zorlanmadıksadece anestezinin etkisiyle birazcık ağladı o kadar bi kaç güne iyiyleşiyolar şimdi bide 2 aylık oğlum var onuda erkenden sünnet yaptırmayı düşünüyorum büyüyünce çok zor çünkii

Back
X