egeliii biri cadı biri sıpa :)) Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.192 2 116 Diğer 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi egeliii #181 seçilcim herşey yolundadır umarımm :))) son durumun nedirr?
yexsxbxux Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 1.274 10 116 44 Hatay 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi egeliii #182 egecim sende son durum ne...kese kalp atışı falan bakıldı mı??? mreak ettim senin değerlerde baya yüksekti maşallah....
egecim sende son durum ne...kese kalp atışı falan bakıldı mı??? mreak ettim senin değerlerde baya yüksekti maşallah....
bebekteyiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 1.812 1 116 Kocaeli 20 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi egeliii #183 HamıŞlerrrrr tebrık edıyorum allah kucaĞınıza almayı nasıp etsın ınŞallah Çok sevındım kardeŞlerı de olsun ınŞallahhhh rabb,m bu mutluluĞu hepımıze yaŞatsın
HamıŞlerrrrr tebrık edıyorum allah kucaĞınıza almayı nasıp etsın ınŞallah Çok sevındım kardeŞlerı de olsun ınŞallahhhh rabb,m bu mutluluĞu hepımıze yaŞatsın
egeliii biri cadı biri sıpa :)) Kayıtlı Üye 4 Ekim 2008 1.192 2 116 Diğer 22 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi egeliii #184 yeşbü .!.: egecim sende son durum ne...kese kalp atışı falan bakıldı mı??? mreak ettim senin değerlerde baya yüksekti maşallah.... Genişletmek için tıkla... canım benimm alakana çok teşşekkürlerrr :))) biliosun ilk değerim 523 sonraki değerim 1500 çıktı veee ikizlerime şuan6 haftalık hamileyimm :)) dün sabah biraz kan geldi korkuttu bizii bu veletlerr canları oyun istiomuşş galiba,,ama şimdi iim yatiorum sadece wc ye kalkiorum.. 9 gün sonrada bebişlerimin kalp atışlaını duyucam allahın izniylee :))) bend durum böylee,,sendeki durum nedir canım ?? :CüvCüv:
yeşbü .!.: egecim sende son durum ne...kese kalp atışı falan bakıldı mı??? mreak ettim senin değerlerde baya yüksekti maşallah.... Genişletmek için tıkla... canım benimm alakana çok teşşekkürlerrr :))) biliosun ilk değerim 523 sonraki değerim 1500 çıktı veee ikizlerime şuan6 haftalık hamileyimm :)) dün sabah biraz kan geldi korkuttu bizii bu veletlerr canları oyun istiomuşş galiba,,ama şimdi iim yatiorum sadece wc ye kalkiorum.. 9 gün sonrada bebişlerimin kalp atışlaını duyucam allahın izniylee :))) bend durum böylee,,sendeki durum nedir canım ?? :CüvCüv: