• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test günüm kızlaaaaarrr

wavy nerdesinnnnnnnnn gelmedinmi daha kızzzzzzzz ben geldimm baaaaak hihoyyyt

2.değerim 1500 çıktı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aaaaaayy bir daha tebrik ederim canım ya.Ne kadar sevindim bilemezsin...
Canım artık allahım sağ salım kucagına almayı da gösterir sana.Çok öpüyorum.Adına çok sevindim..

cnm tebrıklerrrrrr
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
523 çıkan testınden kaçgun sonra yaptırdın 2. yıııııı merak ettımm
bu arada bende kan verdım bugun çok heycanlıyımmmm saat 1 gıbı çıkıcakkkkkk
inşallah katlamıştır dua et egeli benım içinnnnnn

Sedayıldızım 1 saat sonra buradan haykırışını bekliyorum ona göre..
ıNŞALLAHHHHHHHH.......

evet sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ikizdir..

bu arada egeli tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleride gösterir...

günaycım sedacımm çoooooooook teşekkürler çok sağolunnnnnn :)))

ilk testimi 13.gün bugünküseee 18.günümdüüüüüüüü

ayrıca dualarım seninleee canım

Sedayıldızım 1 saat sonra buradan haykırışını bekliyorum ona göre..
İNŞALLAHHHHHHHH.......

İnşallah canımmmmm ıcım kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

senınde yakın zamanda hamıleyımmmmmmmmmm dıye burda başlık açtığını gorucez ınsallah cnmmmmmmmmmm:CüvCüv::nazar:

evet sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ikizdir..

bu arada egeli tebrik ederim Allah kucağına aldığın günleride gösterir...

amın cnm hayırlı olucak dıye tahmın edıyorum ama gozeumle gormeden ıcım rahat değillll offfffffffff

günaycım sedacımm çoooooooook teşekkürler çok sağolunnnnnn :)))

ilk testimi 13.gün bugünküseee 18.günümdüüüüüüüü

ayrıca dualarım seninleee canım

maşallah maşallah canımmm yaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar:
adına o kadar cok sevındımkıııııı

kızlar mide bulantılarım basladı çok kötü yaa çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum baska önerınız var mı banaa

valla bende hiç bulantı olmadı kızlarrr sadece ağrı çektim haladaa çekiorummmm...

ağrı mağrı yok canım çok şükür de transferden sonrada olmadı zaten benım bu 2 gündür ara ara özellıkle sabahları bulantı yaşıyorum ayakta duramıyom bu yüzden kahvaltı bile hazırlayamıyom ya eşim yaptırıyo sağolsun

egeli canım kan testimi verdim . ama heralde benim hastanededeğerli maden arama birimi falan var. altın mı bulacaklar sa artık. 10,30 da verdim örneği 15,30 da çıkacakmış. internetten sürekli kontrol ediyorum hala sonuçlanmamış. valla iyice gerildim.
zaten dün gece kabuslarla boğuştum. göye poliklinik testi yanlış yapmış. hastaneden arıyolar gebe değilsiniz diyolar:(( ay allahım valla çok gerildim yaa:((

ayy canım yaa bende seni merak ediodummmmm :)) nihayet gelebidin :))

kabusuna gelinceee rüyalar tersine çıkar unutmaa tamammıııı :))

ben inaniomkiii seninde değerin benim gibi çıkıcakkk hihoyyyt

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

hadi gözümüzz aydınnnnnnnnnnn hihoyyyt

sağol egeli allahım hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. hastaneden bana 27 nisana tarih verdiler kalp atışı ve keseleri görmek için. sen ne zaman gideceksin.?

17 nisan dedi dr um banadaaaa :)) bekleriz dimii kızzz,,bak buzamana kadar bekledik onuda beklerizz :))

hepinizi tek tek okudum allahımm kimsenin kucagını boş bırakmasın.9 aylık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz.ve pazar günü evde idrar testi yaptım kendim benimde çift cizgi cıktı ve uçtuk sevinçden ama şimdi içime kaygı çöktü tesde yanılabilirmi acaba diye sevincimide bütün yakınlarımla paylaştım.yarın gidicez dr allahım hayırlı haberler duyursun inşallah.her namazdan sonra dualarımdasınız arkadaslar allah yar ve yardımcınız olsun.

Back
X