• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın test günüm kızlaaaaarrr

egeliii cnm teşekkür ederim bilgilendirmelerin için dikkat edicem kendime.seda da sende inşllah sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.bütün hamişler alırsınız kucağınıza bebişlerinizi bende inşallah.

Egeli biraz geç kaldım ama çok çok tebrik ederim, sanırım üçüzler geliyor anneleri.. Allah 9 ay sonra sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin canım.. kendine de bebişlere de çok çok iyi bak...

kızlarrrr çooooooook teşşekkürlerrr çok şekersinizzzz :)))

dervis bu arada üçüzler nerden çıktı kızzzz :))))

yarından sonra 2.test günümmm bakalım ne çıkıcak :)))

egeli sana ve serpile gözünüzaydın demek isterim......
balıkesirdesin ve tüp mü yaptrdın merak ettim. senin dr. kim balıkesirde burada tüp uygulanıyomu yoksa doğal yollamı oldu. allah sağlık versin bebişede sanada
wavy canım gözünaydın serpilim aşkımmmmm

canım çok sağol çok teşşekür ederim.evet ilk tüp bebek denemm ama izmirde yaptırdım.özel ege tüp bebek merkezinde Dr um Kağan Bozkurt. :))

egeli gözün aydın çok sevindim Allahım kucagına almayıda nasıp etsin hayırlısıyla inşallah

canım henüz bi dr a karar veremedim ayrıcaaa bandırmada oturuyoruuummm ya sen ??

KISLAAAAR DÜN 10. GÜNÜMDÜ DAYANAMADIM KAN TESTı YAPTIRDIM. VE 100,9 HAMıLEYıMMMM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hazan canım çok sağol canım benim. allah tamamına erdirsin inşallah. sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canım gözün aydın darısı bizim de başımıza.ınşallah sağ salim kucagına almayı da nasib eder allahım..

Back
X