Erkek İnfertilitesi Yarin transfer sonucumi ogrenecegim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Salverys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
619
722
53
Sevgili arkadaslar yarin transfer sonucumu ogrenecegim bu 6.denemem bana dua edermisiniz bir tane ayetel kursi okur musunuz rabbim sizinde gonlunuz dekini versin insallahh mbenim gb kim varsa evlat icin ugrasan rabbim tez zaman da saglikla kucagina aldirsin selam ve dua ile#tüpbebek#bebek#dua#

canım benim ınşaallah istediğin sonucları alirsin allah gönlüne göre versin benimde transferim oldu 4 günümdeyim beklemedeyim ayın 18 sonuç öğrenicem seni çok iyi anlıyorum allahım yardım etsin inşallah

Hadi bakalim insallah rabbim nasip etsin emeklerimiz bosa gitmesin hayirli saglikli evlatlarimi olsun insallah ben tam 9 gundur evdeyim birkac kere markete eczaneye gittim cikip gezmedim bile bu donem zor ama ucunda cok buyuk mutluluk var Allah razi olsun kardesim dualarini esirgeme

Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsün.Okurum tabi ki bütün dualarım sizinle olsun...

Okudum arkadaşım. İyi haberlerini bekliyorum. Bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin, yuvanın neşesi olsun.

Okudum Allah inşallah yüzunü güldursuñ güzel haberler alırsın inş.Rabbim istsyen herkeze tez zamanda nasip etsin inş.

Okudum arkadaşım. İyi haberlerini bekliyorum. Bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur inşallah. 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin, yuvanın neşesi olsun.
Allah razi olsun aminnn insallah rabbimde sizin ne miradiniz varsa verir saglikla mutlulukla insallah

Bu arada kizlar hep yatin dinlemeyin hic kimseyi bu is yatarak oluyor tabiki cimjp gezeceksiniz ama belli bir sure yemwk is egilme yapmayacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…