Ayyyy 3ucuz demeee rabbim sagliklilsini versin insallah ikiz bile zor bize ama sukur hamdolsun bakalimTebriklerrr bunlar ikiz mi üçüz mü nee :) hamilesin artık dua et banada
Ayyyyy insallahhhhh sizinde tez zaman da guzel haberlerinizi alalim rabbim nerde varsa ugrasan yardim etsin ama hemen sevinmek yersiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allahdualarimdasiniz
Belirti hiccc ama hoccc yoktu az goguslerimde dolgunluk vardi ben sehir disinda oturuyorum esyalarimi filan toplamistim gidecegim diye allah iste rabbim sevinmek icin erken bunun kesesi var kalp atisi var saglikla 3 5 ayi tamamlamak var rabbim saglikla kucaklarimiza almayo nasip etsin insallah belirti arama canim yat dinlen ben 3 kere markete eczaneye gittim 10 gundir evde yatiyorum dua ediykrim hamdolsunBelirtilerin nelerdi. Kaçıncı gün embriyosuydu
Belirti hiccc ama hoccc yoktu az goguslerimde dolgunluk vardi ben sehir disinda oturuyorum esyalarimi filan toplamistim gidecegim diye allah iste rabbim sevinmek icin erken bunun kesesi var kalp atisi var saglikla 3 5 ayi tamamlamak var rabbim saglikla kucaklarimiza almayo nasip etsin insallah belirti arama canim yat dinlen ben 3 kere markete eczaneye gittim 10 gundir evde yatiyorum dua ediykrim hamdolsun
Benim 3. Gün embriyosu bugün 5. Günüm hiç kasık ağrım filan yok. Kabız değilim, uyku eğilimi, iştah artması filan hiçbiri yok. Üzülüyorum bazen yine olmadi diye.
Belirti arama cnm kafanı bunlarla yorma sadece üzülürsün bak. Oldu oldu, olmadı ozaman oturup ağlarsın ama şimdi vakti değil inan psikoloji çok önemli bu süreçte..
Ben 3 deneme yaptım ilki tutmadi hiç. İkincisi tutu ama sürekli kaybetme korkusuyla geçirdim ve Malesef de 21.hafta da erken doğum ile bebeğimi kaybettim.
3.denemem de Transfer günü dahil 2 hafta grip, nezle ve kuru öksürük ile yattım ve hiç ama hiç tutacağını düşünmüyordum.. Ama tutu. Oğlum şuan 20aylik teyzesi.
En kısa zamanda sende sağlıkla kuvușursun bebeğine umarım..
Bir de bugday cimi cok ictim ben kendim evde yetistirdiBelirtilerin nelerdi. Kaçıncı gün embriyosuydu
Etmezmiyim hic Allah razi olsun insallah canim benimsonucunu ögrenmek için girdim inan kk ya
gözün aydın olsun saglıkla dogsun bebegın inşallahh
lütfen dinlen dikkat et
Ayyy Allah razi olsun kim varsa isteyen benim gibi mutlu olsun insallah cok sevindom yazdiklariniza insallah sizde bir sebepten dolayi cok sevinirsinizKonuya girdim hemen okudum sonucunuz beni nasıl mutlu etti.
Bak tabsiyem dinlen hergun yesilelma havuc auyu yada ye kabak cekirdegi rutine bindir 3 tane de ceviz ici hamurisi yeme bol meyve rabbim insallah senin de guzel haberlerini alacagiz inaniyor ve dua ediyorum Ayetel kursi Ya mubdi ya Muid hergun 1000 defa cekOyy allahım bağışlasın onu sana. Inşallah sağlıklısından hayırlısından banada kısmet olur anne olmak
Yokkkk ayni senin gibiudimmm sadece dinlen sonuc me zamanBenim 3. Gün embriyosu bugün 5. Günüm hiç kasık ağrım filan yok. Kabız değilim, uyku eğilimi, iştah artması filan hiçbiri yok. Üzülüyorum bazen yine olmadi diye.
Pardon simdi gordum insallah guzel gececek cok sevinecegiz sen kendini koru kimseyi dinleme yat uzan yavas hareket et en azindan bu zamanYokkkk ayni senin gibiudimmm sadece dinlen sonuc me zaman
Yokkkk ayni senin gibiudimmm sadece dinlen sonuc me zaman
yapma can8m ya ben karsiymHaftaya çarşamba test günüm daha tam 1 hafta var. Ama pazartesi evde test yapmayı düşünüyorum. Dayanamıyorum çok korkuyorum tutmadı diye
Cnmmmm çokmk meraktaım sonucun ne oldu?? Hadi güsel haberler ver...yapma can8m ya ben karsiym
Cnmm şimdi gördüm msjını nasıl sevindim gözünaydınKizlarrere sonucummmm 468bir garip oldum insallah 2 katina cikar
Ayy insallahh guzelim etmezmiyim hic ozelden yaziyorim insallak rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu ama cok asamasi var biliyorsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahCnmm şimdi gördüm msjını nasıl sevindim gözünaydınbanada dua et olurmu tavsiyen varmı cnm senin hangisi idi doktorun?
Ya süper .Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrere sonucummmm 468bir garip oldum insallah 2 katina cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?