Erkek İnfertilitesi Yarin transfer sonucumi ogrenecegim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayyyyy insallahhhhh sizinde tez zaman da guzel haberlerinizi alalim rabbim nerde varsa ugrasan yardim etsin ama hemen sevinmek yersiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah dualarimdasiniz

Ayyyyy insallahhhhh sizinde tez zaman da guzel haberlerinizi alalim rabbim nerde varsa ugrasan yardim etsin ama hemen sevinmek yersiz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah dualarimdasiniz

Belirtilerin nelerdi. Kaçıncı gün embriyosuydu

Belirtilerin nelerdi. Kaçıncı gün embriyosuydu
Belirti hiccc ama hoccc yoktu az goguslerimde dolgunluk vardi ben sehir disinda oturuyorum esyalarimi filan toplamistim gidecegim diye allah iste rabbim sevinmek icin erken bunun kesesi var kalp atisi var saglikla 3 5 ayi tamamlamak var rabbim saglikla kucaklarimiza almayo nasip etsin insallah belirti arama canim yat dinlen ben 3 kere markete eczaneye gittim 10 gundir evde yatiyorum dua ediykrim hamdolsun

Benim 3. Gün embriyosu bugün 5. Günüm hiç kasık ağrım filan yok. Kabız değilim, uyku eğilimi, iştah artması filan hiçbiri yok. Üzülüyorum bazen yine olmadi diye.

Benim 3. Gün embriyosu bugün 5. Günüm hiç kasık ağrım filan yok. Kabız değilim, uyku eğilimi, iştah artması filan hiçbiri yok. Üzülüyorum bazen yine olmadi diye.

Belirti arama cnm kafanı bunlarla yorma sadece üzülürsün bak. Oldu oldu, olmadı ozaman oturup ağlarsın ama şimdi vakti değil inan psikoloji çok önemli bu süreçte..

Ben 3 deneme yaptım ilki tutmadi hiç. İkincisi tutu ama sürekli kaybetme korkusuyla geçirdim ve Malesef de 21.hafta da erken doğum ile bebeğimi kaybettim.
3.denemem de Transfer günü dahil 2 hafta grip, nezle ve kuru öksürük ile yattım ve hiç ama hiç tutacağını düşünmüyordum.. Ama tutu. Oğlum şuan 20aylik teyzesi.

En kısa zamanda sende sağlıkla kuvușursun bebeğine umarım..

sonucunu ögrenmek için girdim inan kk ya
gözün aydın olsun saglıkla dogsun bebegın inşallahh

lütfen dinlen dikkat et

Oyy allahım bağışlasın onu sana. Inşallah sağlıklısından hayırlısından banada kısmet olur anne olmak

Oyy allahım bağışlasın onu sana. Inşallah sağlıklısından hayırlısından banada kısmet olur anne olmak
Bak tabsiyem dinlen hergun yesilelma havuc auyu yada ye kabak cekirdegi rutine bindir 3 tane de ceviz ici hamurisi yeme bol meyve rabbim insallah senin de guzel haberlerini alacagiz inaniyor ve dua ediyorum Ayetel kursi Ya mubdi ya Muid hergun 1000 defa cek

ayyy
Cnmm şimdi gördüm msjını nasıl sevindim gözünaydın banada dua et olurmu tavsiyen varmı cnm senin hangisi idi doktorun?
Ayy insallahh guzelim etmezmiyim hic ozelden yaziyorim insallak rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu ama cok asamasi var biliyorsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…