Yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
öle heyecanlıyım ki tarif edilemez bi duygu ateş düştüğü yeri yakar derler ya aynen öle...farklı duygular içindeyim şaşkınlık heyecan korku içim içime sığmıyo 20 tane yumurtadan 12 tanesi döllenmiş ve yarın 5. gün herşey yolunda tedavi sırasında hiç bi sıkıntı yaşamadım Rabbim kimseyede yaşatmasın inş bundan sonrada yaşamam.hepinizin dualarına ihtiyacım var içimizden birinin duaları o an kabul olacak belki oyüzden benide unutmayın.4 senenin sonunda kavuşurum inş meleklerime(2 transferim olacak) Allahım benden daha çok bekleyenlere nasip etsin önce sonra bana... :Saruboceq::Saruboceq:

Bol şans dilerim:) bugün benim transferimin 6. günü.çok kafaya takmamaya çalışıyorum.normal hayatına devam edenlerdenim ve yatmanın vs.nin olumlu bir katkısı olduğunu düşünmüyorum...eğer tutacaksa tutar...

ınş bebegın sna sıkı sıkı tutunacaktır canımmmmmm merak etme

aycank canım Allah yardımcın olsun,ben de 1negatiften sonra ikinci tedavimi görüyorum şuan.normal çok bekledik olmadı bu yolla yüzümüz güler inşallah...

aycan k, ankara inşallah ikiniz de bebeklerinize kavuşur, 9 ay sonra sağlıkla kucağınıza alırsınız. amin.

inşallah bebegin sıkı sıkı sana tutunur 9 ay sonrada saglıkla kucagına alırsın arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun

canim bebeginle yarin kavusup 9 ay saonra saglikla mis kokusunu icine cekersin Insallah.
amin canım çok sağol

Bol şans dilerim:) bugün benim transferimin 6. günü.çok kafaya takmamaya çalışıyorum.normal hayatına devam edenlerdenim ve yatmanın vs.nin olumlu bir katkısı olduğunu düşünmüyorum...eğer tutacaksa tutar...
haklısın canım hayırlısı olsun sonucu öğrendinmi

ınş bebegın sna sıkı sıkı tutunacaktır canımmmmmm merak etme
inşallah canım

benimde yarın transferim var ınş Rabbim heepimize nasip eder canım
allah yar ve yardımcın olsun şimdi nasılsın

aycank canım Allah yardımcın olsun,ben de 1negatiften sonra ikinci tedavimi görüyorum şuan.normal çok bekledik olmadı bu yolla yüzümüz güler inşallah...
leyl biz senle varikoseldede yol arkadaşıydık burdada bulduk birbirimiz hakkımızda hayırlısı olsun canım tedavin şimdi nasılsın

inşallah canım olur hayırlısıyla .......doğum öykünüde okuruz burdan inşallah :)[/QUOTE

aycan k, ankara inşallah ikiniz de bebeklerinize kavuşur, 9 ay sonra sağlıkla kucağınıza alırsınız. amin.

inşallah bebegin sıkı sıkı sana tutunur 9 ay sonrada saglıkla kucagına alırsın arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun
amin canım

kızlar bir haftadır annemlerdeyim int yoktu yeni cevap verebildim msjlarınıza buğün 8. günüm yarın adet günüm inş olmamda tutmuştur çok güzel bi hafta geçrdm gülerek eğlenerek hiç belirti aramadım ama 5-6. günler çok şiddetli ağrılarım oldu çok korktum dedim tutmuyo adet olacam ama olmadım şükür buğün iim perşembe sonucu öğrenecem güzel haberler veririm inş

inşallah mutlu haberlerini alırız canım allah olmayan herkese nasip etsinnn allah daha fazla aratmasın:kkk:

slm arkadaşlar benımde bugun 6 cı gunum transverde 3 denemem sabırsızlıkla bende beklıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı

sağolun kızlar güzel haberi burdan vericem nş

mehtap seninde allah yardımcın olsun inş tutar meleğin

amin canım çok sağol

haklısın canım hayırlısı olsun sonucu öğrendinmi

inşallah canım

allah yar ve yardımcın olsun şimdi nasılsın

leyl biz senle varikoseldede yol arkadaşıydık burdada bulduk birbirimiz hakkımızda hayırlısı olsun canım tedavin şimdi nasılsın

inşallah canım olur hayırlısıyla .......doğum öykünüde okuruz burdan inşallah :)[/QUOTE

amin canım

kızlar bir haftadır annemlerdeyim int yoktu yeni cevap verebildim msjlarınıza buğün 8. günüm yarın adet günüm inş olmamda tutmuştur çok güzel bi hafta geçrdm gülerek eğlenerek hiç belirti aramadım ama 5-6. günler çok şiddetli ağrılarım oldu çok korktum dedim tutmuyo adet olacam ama olmadım şükür buğün iim perşembe sonucu öğrenecem güzel haberler veririm inş

ayy benim de 6. gün şiddetli regl ağrılarım olmuştu canım ben de regl olcam diye ağlamıştım ama tutmuştu..inşallah senin de öyledir :)

]ayy benim de 6. gün şiddetli regl ağrılarım olmuştu canım ben de regl olcam diye ağlamıştım ama tutmuştu..inşallah senin de öyledir :)[/I]
ayy inş canım ya dün adet günümdü olmadım umutlanmakda istemiyorum fazla yarın test günüm

sonucumu aldım kızlar hamileyiimmmmm :64::64::64::64:şoktayım hala elim ayağım titiryo Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu değerim 318 çıkmış çok ii dedi doktor

sonucumu aldım kızlar hamileyiimmmmm :64::64::64::64:şoktayım hala elim ayağım titiryo Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu değerim 318 çıkmış çok ii dedi doktor

Ne güzel bir haber buu :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, hepimiz aynı yoldayız her güzel haber bize de umut oluyor. Allah nazarlardan saklasın canım :)))

Back
X