- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Hiç hissetmiyorum canım. Çünkü progestan iğne fitil çok kullanıyoruz kasık ağrısı hep yapıyor. o yüzden belirti hiç aramamak gerekiyorbiliyorum belirti icin henuz cok erken ama yinede biseyler hissediyorsunuz varmi degisik biseyler
sizinde desteginizle suan var olan heycanim stresim bile gidiyor cok tesekkur ederim cok opuyorum seni misterim muaahhhHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah gıss merak etme gönlünüde ferah tut sen hersey güzel olacak
dogru haklisin fitil ben transfer oncesi baslamistim kullanmaya gercekten hem karin hemde kasik agrisi yapiyor hic belirti arayip kendini yorma cnm belirtiler zaten ilaclardan oluyor belirtim yok diyede hic uzulme erken cunkuHiç hissetmiyorum canım. Çünkü progestan iğne fitil çok kullanıyoruz kasık ağrısı hep yapıyor. o yüzden belirti hiç aramamak gerekiyor
Evet evet bende öyle düşünüyorum. Zaten Rabbım olacak olduğunda veriyor her zorluğa rağmen. Bide transfer de çok sıkışık oluyorsun ben hemen kaldırınca beni hemşire tuvalete gittim korkma bir şey olmuyordogru haklisin fitil ben transfer oncesi baslamistim kullanmaya gercekten hem karin hemde kasik agrisi yapiyor hic belirti arayip kendini yorma cnm belirtiler zaten ilaclardan oluyor belirtim yok diyede hic uzulme erken cunku
Allah razi olsun senden arkadasim insallah seninde olumlu ilerler surecinde kavusursun bebegineYarın transferim yok daha yeni yumurta toplamaya başlayacağız ama desteğe geldim :) Rabbim 2 hafta sonra da gebelik haberini duyurursun bize inşallah
o sıkışıklıgi asilamadan biliyorum cok zor bisey aninda tuvalete kacmistim benEvet evet bende öyle düşünüyorum. Zaten Rabbım olacak olduğunda veriyor her zorluğa rağmen. Bide transfer de çok sıkışık oluyorsun ben hemen kaldırınca beni hemşire tuvalete gittim korkma bir şey olmuyor
harikaa umut oluyorsunuz bizlere cok tesekkur ederizBaştan söyleyeyim.
0 belirti ile gebe kaldım.
sagol liocuum Allah razi olsun sende saglikla alirsin insallah bebegini kucaginaaHadi hayırlısıyla. İnşallah iyi geçer.güzel haber yakında İnşallah
amin cnm insallah cidden cok heycanli bir surecmis ilk denememiydi 8.gundesin bgn galiba hic belirtin varmiYaaa hayırla ve kolaylıkla sonuçlansın inşallah rabbim gönlüne göre versin22 Temmuz Salı günü taze transfer oldum bende en zor kısım bekleme aşamasındayım Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah Rabbim hepimizi en kısa zamanda hayaline kavuştursunAllah razi olsun senden arkadasim insallah seninde olumlu ilerler surecinde kavusursun bebegine
Bence bugün oldum canım hayırlı olsun inşallahYarin transfer olacaklar varmi sureci birlikte bekleyelim
Rabbim ilk denemede pozitifi görmeyi yaşatsın sizeoyle heycanliyimki 7 yildir bu ozlemle bekliyorum insallah bu defa kavuşurum mucizeme ilk denemem insallah tutunur dualarinizi eksik etmeyin olurmu
Allah razi olsun cok tesekkur ederim cnmRabbim ilk denemede pozitifi görmeyi yaşatsın size7 sene dile kolay...Allah sizinle olsun. Süreç boyunca hep olumlu düşünün. Sonucunuz Allah'ın izni ile olumlu olacaktır
hadi hayirlisi olsun insallah pozitif sonuclanir cnmBence bugün oldum canım hayırlı olsun inşallah
Evet ilk denememiz inan ki hiç bir belirtim yok yani zaten çok fazla iğne ilaç kullanıyorum olsa da onlara bağlarım sanırımamin cnm insallah cidden cok heycanli bir surecmis ilk denememiydi 8.gundesin bgn galiba hic belirtin varmi
aynen oyle ilaclarda cok agri sizi yapiyorEvet ilk denememiz inan ki hiç bir belirtim yok yani zaten çok fazla iğne ilaç kullanıyorum olsa da onlara bağlarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?