• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın transferim var ya allah bismillah bakalım..

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
arkadaşlar yarın kısmetse transferim var.umarım bu sonuca ulaşır.ilk tedavimde 3.gün embiriyosu koydular 2 tane ama tutmadı..bu sefer dr um 5 güne kadar bekleticem bakalım dedi umarım blast durumuna gelmişlerdir..haydi banada biraz moral verin ..yarın trasferi olan başka arkadaş varmı acaba:??

arkadaşlar yarın kısmetse transferim var.umarım bu sonuca ulaşır.ilk tedavimde 3.gün embiriyosu koydular 2 tane ama tutmadı..bu sefer dr um 5 güne kadar bekleticem bakalım dedi umarım blast durumuna gelmişlerdir..haydi banada biraz moral verin ..yarın trasferi olan başka arkadaş varmı acaba:??

canım hayırlısı olsun sana verebileceğim tek tavsiye kafan boş olsun hiçbirşeye kafanı takma sadece dikkat et kendine gerisi Allah a emanet kısmetinde varsa bu bebekler senin için hayırlıysa varsa yiyecek içecekleri tutar bunu sakın unutma

rabbim emeğinide umudunuda boş çevirmesin bu güzel aylarda müjdeni alırsın 6 deneme yapmış 4 kez hamile kalmış biri olarak sakın stres yapma 5 gün boyunca ayakta kalmamaya çalış enbriyolar 5 günde tutunuyor en az 1 hafta duş yapma (ben 10 gün yapmıyordum) hamilelikte yenmesi gereken şeylerle beslen hamilelere yasak olan şeylerden uzak dur maydanoz ve semizden uzak dur inşallah müjdenide okuruz canım hakkınızda hayırlısı

Canım Allah yardımcın olsun ...bana da 6 gun once transfer yapıldı gün sayıyorum beklemek en zoruymus ama rabbim emeklerimimizi bosa cıkarmasın inşallah..

hepinizden allah sonsuz kere razı olsun..bana dilediğiniz herşeyi allahım size kat kat versin inşallah..

Back
X