Yarın YGS var... Aklıma takıldı.

ben bi polise rica ettim parami koydum cebine..cikista da aldim. bazilari aliyor ama cok kisi de kabuk edenem diyor. giriste bi kutu var, herkesin ki orada duruyor. uzerimdeki boncuklar sorun olmustu, kopartmistim. anahtari saklarsaniz giriste otersiniz

Müdür yardımcısı odasına bırakılır emanetler. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım şükür.

İnşallah bende yaşamam
Bir arkadaşım kütüphanede masanın üstüne bırakmıştık demişti de ondan telaşlandım. Ben gidip başkasının arabasını alsam kim bilecek yani diye.

İnşallah bende yaşamam
Bir arkadaşım kütüphanede masanın üstüne bırakmıştık demişti de ondan telaşlandım. Ben gidip başkasının arabasını alsam kim bilecek yani diye.

Birşey olmaz canım.
Sen yine de yarın yaz bakalım ne yaptığını

Şu sınavlarda bu kadar sıkıyorlar insanları çıldırıyorm ya, araba anahtarıyla ne yapabilir bu insanlarda anahtara kadar el koyuyorlar...

En güzeli isim yazma olayı bence, ayrıca koskoca araba yani kalabalıkta çalmaya kimse cesaret edemez en fazla aynı tip anahtarı olan biriyle anahtar karısıklıgı olur diye düşünüyorm...

Çıkışta arabayı göremezsem okulu yakarım

bizim görevli olduğumuz yerde anahtar zarf içine konup üstüne isim yazılıyor
güvenlik güçlerine veriliyor

yarın nasıl gitcem bilmiyorum
ev anahtarını paspasın altına koycam
otobüs kartı yasak
bozuk para otobüste geçmiyo
kartsız binilmiyor
tek binişlik kart alabilcek kadar bozuk para götürcem
sonra dönüşte kağıt para veririm artık
telefon da yok
saat de yok
körü körüne gidiyoruz ya bu ne

Ev anahtarını yanınıza alabiliyorsunuz ama görevliyseniz

Bende zarf olayında ısrar edeyim madem. Bir kilitli dolap göstersinler bir de. İnşallah iş bilen birine rastlarım

Müdür yardımcısı odasına bırakılır emanetler. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım şükür.

Ben sinavlara toplu tasimayla gidip ayakkabima da 5 10 tl sıkıstırıyorum daha sorunsuz oluyo

Kızlar peki sınav sonrası görevlilerin işleri uzun sürüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…