Yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çekişmeli acicam

Annenin destegine cok sevindim.. Biraz daha iyi gibisin sanki oyle hissettim yazdiklarindan. Daha once de söylemiştim barismaya calisacak gibi görünüyor beyfendi. İnşallah guzel seyler olur hayatinda hep.. Oğlun neler yapiyor?

Oğlum ısrarla gitmek istemiyor

Cok sevindim kahve ...
Insallah sinavinda iyi gecer
Bu mal kocan barisma yoluna girecek gibi ama cok beklesin bi zahmet

Ailenizin destek olmasına çok sevindim..
Kocanız yarın kesinlikle bir şeyler yapacak öyle hissettim nedense.

Annenin sana destek verdiğine çok sevindm canm.
İnşllh hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.
Evide özlemişsndr şimdi umarm dahada gerilemzsn sınavını atlatana kadar evimde rahat edersn cnm.
Sende oğlunda allaha emanet olun daima mutlu olun inşllah.

Yarın istanbul sağanak yağmurlu hazırlıklı gelin kahve. Şuanda da şırıl şırıl yağıyo mübarek.
Çok sevindim ailenin desteğini almana. En zor günler geride kaldı inşallah. Sınavında başarılar oğluşuna da öpücükler!

Annenizin destek olmasına çok sevindim. Şimdi çok daha güçlüsünüz. Nasıl ikna oldu? Ne yaptınız? Biri mi konuştu? Nasıl olduğunu yazarsanız çok kişi faydalanabilir. Boşanırken aile desteği göremeyen çok kadın var.

Delil olan fotoğraflar vardı. Onlar siz dışında başka kişilerde de var değil mi? Eşiniz siz gidince telefonunuzdan silmeye çalışabilir gibi geldi. İftira atan onu da yapabilir.

Cok sevindim annenizin size destek olmasina,
Dualarim sizinle bundan sonra cocugunuzla hep mutlu olursunuz insallah

ben senın yerınde olsam ıstanbula tek gıtmezdım
adam evde senı beklıyor olabılır kavga cıkabılır hersey olabılır lanet bı adam cunku
bence aılenden bırı yanında olmalı bı sure .....
ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur

Ailenin arkanda olmasina cok sevindim kahve.
En azindan bu guzel bir gelisme.. Bence de esin bosanmaya yanasmayacak gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…