inşallah canımKızlar evimdeyim ex hiç görmedim. Havalimanindan almaya da gelmedi çalışıyorum dedi. Çok da umrumda değil açıkçası. Az evvel mesaj attı. Henüz karsilasmadik inşallah görmem o pisligi
Kızlar evimdeyim ex hiç görmedim. Havalimanindan almaya da gelmedi çalışıyorum dedi. Çok da umrumda değil açıkçası. Az evvel mesaj attı. Henüz karsilasmadik inşallah görmem o pisligi
Canlarim kazanova gece geldi şimdi de evde uyuyor bi iki kez konuşmak zorunda kaldık gayet yumuşak ve ılımlı. Evde parfümlerimi fotolarimi kaldırmış.
Fotolarimin yerine anasinin fotolarini koymuş. Ruh hastası.
Umurumda bile değil açıkçası ama bunda bosanacak bi hal görmedim. O bosanmazsa ben bosucam zaten.
Annemin mesajini sormussunuz. Hakaret vs değil sadece benim arkamda olduğumu belirten mesaj atmış
Canlarim kazanova gece geldi şimdi de evde uyuyor bi iki kez konuşmak zorunda kaldık gayet yumuşak ve ılımlı. Evde parfümlerimi fotolarimi kaldırmış.
Umurumda bile değil açıkçası ama bunda bosanacak bi hal görmedim. O bosanmazsa ben bosucam zaten.
Annemin mesajini sormussunuz. Hakaret vs değil sadece benim arkamda olduğumu belirten mesaj atmış
Kokunu duymaya fotografını görmeye tahammülü yok ex'in olmasında zaten onu başka maceralar aramadan önce düşünecekti.Sen güçlüsün hepsi geçecek o tamamen sensiz kaldıgında anlayacak ama iş işten cooktan gecmıs olacak.Canlarim kazanova gece geldi şimdi de evde uyuyor bi iki kez konuşmak zorunda kaldık gayet yumuşak ve ılımlı. Evde parfümlerimi fotolarimi kaldırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?