arkadaslarımız var ve 4 gunluk tatıl cevre olmasada gecer zaten bana gore problem degıl bu.ama o ınat etmış boyle bı fırsat varken nıye gıtmeyım dıe.ben gıtmeyecegım sen nereye ıstersen gıt dedım.(ki evde tek başıma asla kalamam)sen bılırsın ben gıdecem dıyo ve sınır edıo benı.sonrada başlıo bir hararetli tartışma.
valla benim eşimde her bayram gidelim diye hevesleniyo ben eğer istiyosan tek git ben çocukla hiçbir yere gidemem gittiğimdende zaten bişey anlamam diyorum. oda tek gitmeyi göze alamıyor. vazgeçiyor. ama bizim aileler aynı şehirde olduğu için altında bir art niyet aramıyor. çünkü kendi ailemide görmemeyi tercih ettiğime göre kendine göre haklı nedenleri vardır diye düşünüyo herhalde.ama aslında ben sırf kayınvalidemlerle beraber olmamak için annemleri bile gözden çıkarıyorum. o derece yani
ailemi memleketimi özledim de geç arkadaş ya.bundan ötesi var mı? birşey diyecek olursa geçen bayram da yaz tatilinde de sizinkilerleydik bu sefer ben ailemi görmek istiyorum de.bu nedir ya.inşallah ağız tadıyla bir bayram geçirirsin arkadaşım
Bİyerlere tatİle gİdelİm dİyİn zaten gurbetÇİsİnİzz
Zor bir durum ama eşinle zaten anlaşmışsınız.Busefer bir sürpriz çıkmış dayısı.Bak kendinde diyosun aslında gitmeyecektik diye ama araba gidiyorken ben gidin derim siz ailenizi göremiyorsunuz ama bırakın fırsat varken eşiniz görsün.Bana gelince aynı sorun bende de var.Ramazanda onlardaydık, kurbanda da ordayız yarıyıl tatiline de Allah kerim.
cevreyi bahane olarak ileri surebileceginizi soyledim
yani burda da bayram ziyareti yapalim burdaki cevremizi de ihmal etmeyelim babinda
e siz gitmeseniz de gidecekmis, varsin gitsin, siz olmadan bayram cok tatsiz olacaktir onun icin, bunu da gorsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?