- Konu Sahibi yagmuradam
yarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm
(((
kızlar durrum vahimm yardımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek yolu var KAPATICI.Kremler daha beter ortaya çıkarır uzun vadede iyiler ama yarına sadece sağlam bir fondöten kapatıcı vs.yarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm(((
Yogurt ve bir limon suyunu karistir, yuzunde 15 dk beklet, ilik suyla yikayarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm(((
bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence deBen fondoten & pudra derim.
Simdi sekerim , ogrenci misin, maddiyatin nasil ? Maddiyatin parlak degilse tavsiye verecegim urunu alma, ama Tekin Acar , YKM vb bir yerde deneme kisvesi altinda guzelce yuzune sur(dur) derim :)
YSL- Touche Eclat fondoten
Ustune bir de pudra gectin mi kaymak olur.
Ben at kadar halimle strese girdigimde sivilce cikardim, iz yapani bile olmustu. Bu fondoten cidden super, lekesiz piril piril yapiyor. Ben cok memnunum, bugday tenliyim.
suan onu almam imkansız:)bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence de