Sivilceli Ciltler yarına kadar çözüm'' sivilce'':@

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yagmuradam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
99
3
28
İzmir
yarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm :((((

yarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm :KK43:(((
Tek yolu var KAPATICI.Kremler daha beter ortaya çıkarır uzun vadede iyiler ama yarına sadece sağlam bir fondöten kapatıcı vs.

Ben olsam riske girmem, burda daha önce uygulamadiginiz seyleri alip sürüp bide daha beter hale sokarsaniz ne olcak... Fondotenle falan biraz kapatmaga ugrasin, olur böyle seyler napcaniz yani...:ssz:

Maya aspirin ve limon karistir sur yarim saat bekle yatmadan da sivilceler ustune dis macunu sur yarin da fondoten sur :) puppuruzsuz olur :)

Ben fondoten & pudra derim.

Simdi sekerim , ogrenci misin, maddiyatin nasil ? Maddiyatin parlak degilse tavsiye verecegim urunu alma, ama Tekin Acar , YKM vb bir yerde deneme kisvesi altinda guzelce yuzune sur(dur) derim :)

YSL- Touche Eclat fondoten

Ustune bir de pudra gectin mi kaymak olur.

Ben at kadar halimle strese girdigimde sivilce cikardim, iz yapani bile olmustu. Bu fondoten cidden super, lekesiz piril piril yapiyor. Ben cok memnunum, bugday tenliyim.

irinliyse patlat sivilceyi sonrada fondöten le kapat güzelce, ben öyle yapıyorum çıktıysa, rahat ol.

kocaman kocaman içide yok yanak cene tarafım da arttı adet dönemi olunca daha berbat oldu

Ben fondoten & pudra derim.

Simdi sekerim , ogrenci misin, maddiyatin nasil ? Maddiyatin parlak degilse tavsiye verecegim urunu alma, ama Tekin Acar , YKM vb bir yerde deneme kisvesi altinda guzelce yuzune sur(dur) derim :)

YSL- Touche Eclat fondoten

Ustune bir de pudra gectin mi kaymak olur.

Ben at kadar halimle strese girdigimde sivilce cikardim, iz yapani bile olmustu. Bu fondoten cidden super, lekesiz piril piril yapiyor. Ben cok memnunum, bugday tenliyim.
bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence de

Back
X