Sivilceli Ciltler yarına kadar çözüm'' sivilce'':@

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yüzünü iyice temizle. Maden suyuyla sil varsa. Gül suyu da olur. Yeşil ile kırmızı kontras renklerdir. Yeşil göz kalemin ya da farın varsa kırmızı sivilcelerin üzerine sür. Ardından kapatıcı uygula. Tüm yüzüne de fondoten sür. Pürüzsüz suratın olur.

İrinsiz sivilceyse fondötenden başka çare yok.

Burda verilen tarifler genelde, irinli sivilceyi söndürmek için.

Mac prolongwear kapatıcı, üstü mac studiofix fondöten, üstüne mac studiofix pudra, üstü mac fixplus :)

Ama sevgiline söle okşamasın seni yüzünde bunca şey varken:)

O yüzden hiç bişi sürme, rahat rahat koklaşın :)

Yüzünü iyice temizle. Maden suyuyla sil varsa. Gül suyu da olur. Yeşil ile kırmızı kontras renklerdir. Yeşil göz kalemin ya da farın varsa kırmızı sivilcelerin üzerine sür. Ardından kapatıcı uygula. Tüm yüzüne de fondoten sür. Pürüzsüz suratın olur.
yeni şeyler öğreniyorum:)

kocaman kocaman içide yok yanak cene tarafım da arttı adet dönemi olunca daha berbat oldu
bnde aynı durumdayim cnm sevgilim askerde ve pazar gunu izine geliyo bnm surat perisandi ozellikle alnim..bebek pudrasi ve limon surdum ilk gun limon yaktı sivilceler yara oldu ikinci gun tekrar yaptim kurudu dustu kabuklar..tavsiye ediyorum...ama yara olmasin dersen gul suyula karistr bebe pudrasini ..iki gune kesin cozum

yaa cnm nasil yspcz onu yesim kalemle mi ay bnde yapim
Kalemi sivilcenin üzerine pıt pıt dokundur. Ta ki kırmızılık görünmeyene kadar. Çevresine de çok az dağıt. Sonra kapatıcı varsa o yeşilliğin üzerine yine dokundur. Yeşillik kaybolana kadar, zaten bir sürüşte kaybolur. Ardından tüm yüzüne herhangi bir fondoteni uygulayabilirsin. Bu kadar.

Ben kislari fondoten kullanirim, 1 numara acik ara bence bu fondoten, gercekten cok kaliteli. Dior Nude 2.ci sirayi alir, 3.cuyu bilemem :)
Yazın yandığım için bende sürmüyorum, aynen zaten dior ve bunun arasında kalmıştım cildim yağlı olmasına ragmen beğendim bence de birincisi ysl ama dıorun nemlendirici fondotoni de iyi diyorlar kıyasıya bir yarış :)

Kalemi sivilcenin üzerine pıt pıt dokundur. Ta ki kırmızılık görünmeyene kadar. Çevresine de çok az dağıt. Sonra kapatıcı varsa o yeşilliğin üzerine yine dokundur. Yeşillik kaybolana kadar, zaten bir sürüşte kaybolur. Ardından tüm yüzüne herhangi bir fondoteni uygulayabilirsin. Bu kadar.
cok saol canim ilk defa duyuyorum bunu..mutlaka denicemm.

Back
X