- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi yagmuradam
Fiyatı ne kadar fondotenin?bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatı ne kadar fondotenin?bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence de
120 ama kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.Fiyatı ne kadar fondotenin?
yeni şeyler öğreniyorum:)Yüzünü iyice temizle. Maden suyuyla sil varsa. Gül suyu da olur. Yeşil ile kırmızı kontras renklerdir. Yeşil göz kalemin ya da farın varsa kırmızı sivilcelerin üzerine sür. Ardından kapatıcı uygula. Tüm yüzüne de fondoten sür. Pürüzsüz suratın olur.
suan onu almam imkansız:)
Yılbaşında çenemdeki inatçı sivilceyi bu yöntemle kapattım. Dene.yeni şeyler öğreniyorum:)
bnde aynı durumdayim cnm sevgilim askerde ve pazar gunu izine geliyo bnm surat perisandi ozellikle alnim..bebek pudrasi ve limon surdum ilk gun limon yaktı sivilceler yara oldu ikinci gun tekrar yaptim kurudu dustu kabuklar..tavsiye ediyorum...ama yara olmasin dersen gul suyula karistr bebe pudrasini ..iki gune kesin cozumkocaman kocaman içide yok yanak cene tarafım da arttı adet dönemi olunca daha berbat oldu
yaa cnm nasil yspcz onu yesim kalemle mi ay bnde yapimYılbaşında çenemdeki inatçı sivilceyi bu yöntemle kapattım. Dene.![]()
bende bu fondöten kullanıyorum gerçekten doğal duruyor bende buğday tenliyim bu fondöten dene bence de
Kalemi sivilcenin üzerine pıt pıt dokundur. Ta ki kırmızılık görünmeyene kadar. Çevresine de çok az dağıt. Sonra kapatıcı varsa o yeşilliğin üzerine yine dokundur. Yeşillik kaybolana kadar, zaten bir sürüşte kaybolur. Ardından tüm yüzüne herhangi bir fondoteni uygulayabilirsin. Bu kadar.yaa cnm nasil yspcz onu yesim kalemle mi ay bnde yapim
Yazın yandığım için bende sürmüyorum, aynen zaten dior ve bunun arasında kalmıştım cildim yağlı olmasına ragmen beğendim bence de birincisi ysl ama dıorun nemlendirici fondotoni de iyi diyorlar kıyasıya bir yarış :)Ben kislari fondoten kullanirim, 1 numara acik ara bence bu fondoten, gercekten cok kaliteli. Dior Nude 2.ci sirayi alir, 3.cuyu bilemem :)
cok saol canim ilk defa duyuyorum bunu..mutlaka denicemm.Kalemi sivilcenin üzerine pıt pıt dokundur. Ta ki kırmızılık görünmeyene kadar. Çevresine de çok az dağıt. Sonra kapatıcı varsa o yeşilliğin üzerine yine dokundur. Yeşillik kaybolana kadar, zaten bir sürüşte kaybolur. Ardından tüm yüzüne herhangi bir fondoteni uygulayabilirsin. Bu kadar.
cok saol canim ilk defa duyuyorum bunu..mutlaka denicemm.
yarın iki aydır görüşmediğim sevgilimle görüşcez ve benim yüzümün her yeri sivilce oldu sanki ergenliğe giriyorum :))
kızlar durrum vahimm yardımmm(((